26

Анонимен

преди 1 година

Заръфаха се изчадията адови.

25

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се опитват вече трета година да направят иРНК ваксина, но не могат. Опитаха се да хакват модерна, не им се отдаде. Това, което успяха е да откраднат технологията на астра зенека през май 2020 и направиха Спутник. Спутник Не е одобрен още в Европа и САЩ, защото му липсват данни за проучванията, странични сейснния и прочие. Всичко там е мъгла и недостатъчно за да мине строгия контрол на агенциите за лекарствата. Нищо ново всъщност, крадци, дезинформатори, скалъпени данни....

24

Сиромах

преди 1 година

И сега, ако има някой да се съмнява в истината защо не е все още сертифицирана първата ваксина против ковид на Русия да си направи извода щом тия ще се изядат!Става въпрос за много пари, а те всячески отдавна изолират Русия и сега когато самата тя им показа картон, видяхте как им омекнаха амортисьорите!Извода е,че евтините суровини крепяха икономиката на запада,а сега да го духат природния газ!

23

анонимен до 23 Анон.

преди 1 година

Влез в булгериан таѝмс-там ще намериш това заглавие ,което написах . Изследвани са 15 починали от ковид и немски лекар показва процесите в организма следствие на ваксините. На 15те починали е направена аутопсия и са изследвани всички органи и системи и е показано на екран. От началото на видеото звука е кофти, но впоследствие се оправя.

22

Анонимен

преди 1 година

Военният клуб дава зала под наем на който и да е, стига да си плати. Та на кого е била "конференцията"? Евангелисти? Свидетели на Йехова? Кой лъгал пак за ваксините? Айде, уточнявай!

21

анонимен до 21 Анон.

преди 1 година

В никакъв случай не искам да ви обиждам, че сте от най-***-и-те представители на обществото, но поне малко от малко се информирайте, ей така за разнообразие.

20

Анонимен

преди 1 година

Ти да не си от Свидетелите на Йехова? Само религиозни сектанти са против ваксините.

19

анонимен

преди 1 година

Гледахте ли международната конференция във военния клуб в София на Тема:-Влияние на ваксините върху човешкия организъм. Гледайте го-това може да спаси хиляди животи. Най-важното е човек да е информиран и да взима адекватни решения за своето и на близки хора здраве.

18

ууу

преди 1 година

Бизнес. И ваксинирани риби.

17

Анонимен

преди 1 година

Да създадат и други ваксини, базирани на тази технология, това ще е най-доброто . Най-сигурни, най-безопасни, прицелни и ефективни. Всички стари технологии са вече отживелица.

16

Анонимен

преди 1 година

Ами тази технология е пробив в науката, иновативна, високотехнологичта, нормално е да се карат кой бил пръв. Който е бил пръв, заслужава Нобелова награда.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - Не ре разработила самата ваксина, а метода за тези ваксини.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 - Таива така и не рабраха, че всяка система привлича гадини, а когато има размиици ... Когато се наводни таолетната, знаеш кое изплува на поръхността първо ...

13

Анонимен

преди 1 година

До 3. Иване и комунистите са алчни. Но най вече Завистливи. Така окрадоха собствеността на обикновенни хора след 1944. Кото крадяха кое им падне, килими, картини телефони, бонбониери , та до крави, коне и друго

12

Анонимен

преди 1 година

До . И кой е установил , че вируса е оръжие???? Има биологични оръжия , но трябва доказателства

11

Анонимен

преди 1 година

Следват фалити на псевдо фарма компании само с един продукт специално рсзряботен в отговор на лабораторен генномодифициран вирус.

10

Анонимен

преди 1 година

След време, като настане ваксинационният мор, ще спорят, че нямат нищо общо с производството на ваксината.

9

Анонимен

преди 1 година

Оръжията нямат патенти бе мозък

8

Анонимен

преди 1 година

И как ще направят ваксина срещу рак като рака не се причинява от патоген освен някои вифове като рак на шииката на матката но други не

7

Анонимен

преди 1 година

"конкурентите им копиратнoвaтopcĸa тexнoлoгия, ĸoятo Моdеrnа e paзpaбoтилa гoдини ПРЕДИ пaндeмиятa oт COVID-19" Истината полека ще излезе наяве. Компютърните антивирусни продукти излизат преди вирусът да се е появил. Във фармацията как е, не знам.