42

Ангел Иванов

преди 1 година

Обясни го това на Мртин Димитров. На кокорчо няма нужда да му обясняваш.

41

Анонимен

преди 1 година

То в БГ само експери да искаш

40

Методи Персийски

преди 1 година

У нас само една десета от общото енергийно потребление е свързано с природния газ. Останалите 90 на сто използват други енергийни източници. Всички тези глупости, които дрънкат от временното правителство са само обикновена руска пропаганда. За резултатите от нея ще плащаме хазната, а загубите няма да се покрият от джоба на кремълските мекерета.

39

Тираджията Z

преди 1 година

След 2 седмици се прибирам в България.Имам отпуска Събрал съм едни пари,но ще ги 8зхарча в Турция че ми е много наблизко.В БГ няма са оставя и 5 стотинки.Нека фалира

38

Анонимен

преди 1 година

Днес пак онези от БОЕЦ щели да ни правят платен протест.По случая започнаха гърмотевиците:).Европа обеднява заради изкукали продажници,които говорят небивалици срещу заплащане.

37

селянин

преди 1 година

до 36 смятал ли си ефективността на соларките срок на годност и так далее

36

Лаврентий Берия

преди 1 година

Хайде да видим сега, ще успеем ли така да се докараме, че Путин да ни изклати на "арбитраж"! Със съвместните усилия на целия ни политически елит! И отгоре на това, да караме и студена зима. Та кой казвате е за убиване?

35

Анонимен

преди 1 година

Няма ккво да си правим сметка за аец белене след 2-3 години ще е бъкано с соларни панели и тока рязко ше падне а ние щяхме сме зависими за 30г

34

Анонимен

преди 1 година

Само направете една сметка,в момента АЕЦ Белене с двата си работещи реактора носи печалба от Един милиард лева месечно на държавата и каква сума щеше да ни носи и АЕЦ Белене ако беше пусната в експлоатация?

33

селянин

преди 1 година

преди години разни газови дружества убеждаваха хората да си направят газови инсталаций 10 000 лв на ония цени минаха 5-6 години цената на газа стана невъзможна сега хората купуват климатици ама след нова година като тока стане 1,2 лв киловата какво правим истината е че на 10-15 години искат да нулират спестяванията на хората

32

Жебок

преди 1 година

Ние сме готови, но бизнесменчетата и цялата армия икономически експерти от София до Брюксел - не са готови! А решението е просто - тр. да си смъкнат % за растеж.... Щото да не би преди 50-60 г., когато в БГ също немаше газ, тък като дотогава изобщо не е имало - та да би тогава дане сме преживявали люти зими? Нееее - даже много по-люти бяха от последните 20-30......... И народа си живя добре! Сега защо да не може? Щото Урсула ли е казала? Хехе......

31

До29

преди 1 година

Хубаво го хортуваш това,ама има една малка подробност-първоначална инвестиция,която никак не е малка и колко домакинства във България могат да си я позволят?В тоя ред на мисли нашите управляващи-крадци удобно пропуснаха идеята за държавна помощ при изграждането на фотоволтаични системи от физически лица!

30

DW =WC

преди 1 година

тоалетната пропаганда била "експертна", ти да видиш...

29

До27

преди 1 година

Недей ЗАБРАВЯ,че основната причина да нямаме работеща втора АЕЦ в Белене са точно тия умнокрасиви индивиди-продажници от "Демократична България"същата щеше да бъде Златната Кокошка за нашата държава!Така че Анатема за тия Продажници!

28

До 26

преди 1 година

Какво ще ти направят, бе?Слагаш си фотоволтаик на покрива на къщата и се отвързваш от електрото. Тока си твой, къщата - също. Слагаш и батерия на водород, като грее слънце си произвеждаш ток и го складираш в батерията, като няма слънце - си го черпиш. Термопомпа в земята - и ти дреме за енергото, за партото и тем подобни монополисти кожодери. Кладенец в двора и сбогом и на ВиК-то! Ай сиктир!

27

Анонимен

преди 1 година

Веднага договор с Газпром и излизане от енергийния съюз на ЕС. Там да си гладуват тия овце ***, както се и набоцкаха.

26

До 23

преди 1 година

Напротив, всички зад Продължаваме промяната и ДБ! Сбогом Газпром, ние сме в НАТО и ЕС! Що всички отиват на запад, а не в Русия,а? И тук ще направим Запад, а поддръжниците на Путин, като Копейкин, Радев и ИТН да си вземат чалката подмишница и да ходят да пият газ при Путин!

25

До24

преди 1 година

Супер е на ток сега,ами след година,две когато цената му скочи на 1.50 лева киловат друга песен ще запеем!

24

Селяндур с джип

преди 1 година

Щом имаме такива експерти не е чудно защо копаем дъното.

23

???

преди 1 година

Слагайте фотоволтаици бре! Защо ви е тоя скъп газ! За да слугувате на Путин ли? На климатик и бойлер си е супер! Дреме ми парното и сградната инсталация, хич не ги ща! Ток си имаме колкото щеш, даже яко изнасяме. Чакат проекти за милиони квтч от фотоволтаици, но ги спират с тромава бюрократична процедура! Що? За да сме зависими от Газпром!Ядец!