72

Анонимен

преди 1 година

Точно така! Избирателят е мъдър и в близките 100 години не би гласувал за 100-летницата.

71

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Ситият Търбух от Крушовица изобщо не е популист и менте ,поради което аз ще гласувам за него, ама в другия ми живот.

70

?!?

преди 1 година

БСП цитира Борисов. Това , че избирателят е мъдър са негови думи. Тияот БСП са преживели ики са преживели катарзис, или плагиатстват. Ама за сто години едвали е катарзис.

69

ЬЬЬ

преди 1 година

Такава форма на управление с президент като радев е опасна.Такъв президент ще направи от България послушник на рушия и ще й осигури 100% зависимост от нея.

68

Ромски свят

преди 1 година

Кой дава парата за него факултето гласува. Няма място за никаква мъдрост.

67

Анонимен

преди 1 година

Избирателя ако е мъдър няма да гласува никога повече за ПП и БСП.

66

Анонимен

преди 1 година

с венецуелските машини нищо не зависи от избирателя ,дали случайно са ги махнали от Европа?

65

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми тук пишещи колеги, според мен, първо трябва да се направи референдум за уседналост на избирателите. Ако от 5 години има постоянно пребиваване в чужбина да няма право да гласува. Защото, Слави например, го докараха на власт избирателите от чужбина, дето хабер си нямат да се върнат в България.

64

Анонимен

преди 1 година

Слафчо да си гледа свирнята на зурлата на Доган и Пеевски и да не се меси в държавните дела. Слафчо ни води към дясна диктатура, която искаше да направи чрез мажоритарни избори. Не успя да излъже никого, сега е решил последен опит да предложи на по-просттите си фенове на чалгарията си нова идея - президентски режим. Плаща на политолози да хвалят "президентски режим". Слави да се връща в харема на Доган.

63

Анонимен

преди 1 година

Е в последните години избирателите показа че е въздух под налягане.

62

Анонимен

преди 1 година

Слафчо Виолиста свири на Дивана на Доган.

61

Хвала на СЛАВИ

преди 1 година

САМО ТАКА! Браво! Това ВЕЧЕ АКО СЕ СЛУЧИ НАИСТИНА ЩЕ ПРОМЕНИ ВСИЧКО - жесток удар и шамар по всички жални за власт крадливи партийки.

60

БСП и Старите

преди 1 година

Избирателите на БСП са мъдри и пре-мъдри люде тоест стари, болни и със старческа деменция. Това е мъдростта на БСП избирателите пенсионери, които често забравят къде е тоалетната.

59

Мансгуст Цветнокож

преди 1 година

Факултето има такъв квартал и етнос дето живеят и раждат много деца с цел доход и облаги, които са известни с богатата си култура, образование, ум, интелект и мъдрост.

58

Анонимен

преди 1 година

Избирателят е *** кат гьон. Ако беше мъдър, нямаше нито БСП, нито ИТН да са в парламента.

57

Анонимен

преди 1 година

Ще го видите на 2 октомври!Толкова е мъдър,че гласува за референдума му преди няколко години.Онзи дето не ставаше и го забрави даже Слави!

56

Христо Христов

преди 1 година

До ММ93"Корнела беше пръв слуга и защитник на безродниците киро и кокоро." - ВИЕ си ги избрахте евроатлантическите партии да ви евроинтегрират. 95% гласувахте за това. Какво ревете сега?!

55

Анонимен

преди 1 година

СПИСЪК НА ПРОРУZКИТЕ ПАРТИИ В БГ: БСП, ЯНЕВАТА, ГЕРП, АТАКА, ДПС, ИТН... А! ТО НЕМА ДРУГИ БЕ! ВСИЧКИТЕ - ВСЕ ДРУГАРИ! САМО ДБ СА ПРОЕКТ НА САЩ. НО И ТЕ СА ЖИВ ЗЯН!

54

ДАДА

преди 1 година

РУБЛЯЦИТЕ МНОГО СЕ АНВЪДИХА НАПОСЛЕДЪК, ВЗЕХА ДА СЕ САМОИЗЯЖДАТ! РУБЛИТЕ СА МАЛКО!

53

Соломон Паси

преди 1 година

До 52За какво ви е комунизъм' имате си висшата му форма - евроатлантизъм. Неслучайно точно ние, атлантиците спасихме бкп от разпад и лустрация през далечната 1990г.