27

Христо Христов

преди 1 година

До 20"Аполон беше първия пилотиран кораб кацнал на Луната през 1969" - сигурен ли си' че е кацнал?!

26

Христо Христов

преди 1 година

След толкова изхарчени милиарди' срамота ще е ако най-сетне не успеят да кацнат на луната. Или поне да се приближат и влезнат в орбитата и.

25

Анонимен

преди 1 година

До do 21Искаш да кажеш, че тези са по-сложни? Или сам им прави матрицата? Или е разработил нови обективи? Които шлайфа на ръка? Кое е забележителното в матрицата, дали температурния интервал, дали разделителната способност на обектива (а после дигиталната), дали интервала на яркост и цветност? Май не знаеш, а напираш да употребяваш сложни думи. Добре е да се знае как се формира изображението, обработва, записва и предава. Не на ръка, разбира се..

24

ГОРД НАЦИОНАЛ

преди 1 година

У КОЕ ТПК ГИ ПРОИЗВЕЖДАТ,ЧЕ ДА СИ КУПА С ГОРДОСТ БЪЛГАРСКА КАМЕРА ?!!!

23

Бай Геле до 3

преди 1 година

САЩ ще кацат на Луната, а Русийката ще кацне при СССР.

22

do 21

преди 1 година

Говориш, а даже нямаш и на представа за какво. Тея камери, дето си изброил са ръчни фороапарати, които са пригодени да се ползват в космоса. Тук става дума за индустриални камери, продукти на Imperx. Различна цел и начин на употреба. Жалко, че народа ни е толкова функционално неграмотен, че дори не може да оцени за какво става дума. България сигурно е единстената държава в света, в която обиждат на образование.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен19 - прочети по-добре, всички снимки от Луната и космическото пространство са правени с Лайка, никон и Хаселбат, ненадминати камери, работещи при екстр. ниски температури. Да не говорим кой и къде прави матриците СМОС.

20

Анонимен

преди 1 година

Артемида е сестрата на Аполон. Аполон беше първия пилотиран кораб кацнал на Луната през 1969. С мисията на Артемида ще се осъществи и кацането на първата жена на Луната през 2025г.

19

Анонимен

преди 1 година

Част от коментарите показват защо България е в дъното винаги. Ние сме малък, но изключително *** и завистлив народ. До Анонимен 9 - порърси NASA Imperx в гугъла и ще намериш досата информация, за това, което уж го нямало.

18

Христо Христов

преди 1 година

Руските учени са на прага на революционно изобретение- Капак на Тоалетна Чиния (КТЧ-обр.23-514)! В момента вървят тестове и експерименти на образци от кафяв бакелит! Очаква се към 2042г. първите бройки от луксозен черен бакелит да са налични на пазара!

17

Анонимен

преди 1 година

мисля че съм чувал за тази разработка преди 15 години, използват стар 386 защото не се използват вентилатори за охлаждане и вътре е залят с епоксидна смола иначе няма шанс да издържи на вибрациите общо взето елементрано творение но работещо безотказно което го прави гениално

16

Iordan Ivanov douser

преди 1 година

warnings about MOON - EARTH destabilization after anti earth,anti solar system anti climate weapons...Охраната на Луната трепери заради китайска и друга техника претъпкана с нагло вредни анти земни ,анти лунни,анти слънчева система дигитално холограмни оръжия.Исключително жестоки врагове обсебени от техни *** произвеждат чрез хората все по жестоко вредна техника..Тези врагове са недопустими за слънчевата система.. Всички хологрмани оръжия с еконтролират и от тях..

15

до 14

преди 1 година

Ще, ще. Особено на фрийлансъри, работещи на 1-2 места и при Б2Б договори. Даже и доста повече дават.

14

До ИТ бачкатора

преди 1 година

10к Евро никой няма ти даде в БГ

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, рушки ***, всяка мамууна качена в ракета става "космонафт". Голяма радост за скъсаните уушанки, даже Славуца се готвеше да напие някое маке и да го качи на ракетата.

12

Анонимен

преди 1 година

Непонятни новини за треторазрядния български бачкатор, според който ИТ спецовете нищо не правели. Понеже нищо не правим, затова вече гоним 20к месечно и то в България.

11

гост

преди 1 година

"изработени от българи" - и какво точно изработиха, текстолита за платките ли?

10

Анонимен

преди 1 година

Кое е признанието бе американските тапатси да ми гласуват доверие че това си е обида

9

Анонимен

преди 1 година

В списъка на камери, използвани от НАСА няма името Петко Динев, както и на негова фирма. Съобщението е единствено от Петко.

8

Лаврентий Берия

преди 1 година

Браво! Такива новини да има!