124

Анонимен

преди 1 година

Аз пък редовно си ходя до Истанбул на гурме туризъм.Само като стъпя на улиците с ресторанти които не им се вижда края и като видиш с очите си витрините с ястия и ти се завърта свят.После разходка и кафенце на някой хълм от където направо си вечерям с тиха музичка и гледам прекрасно осветените мостове на Истанбул .Обслужването няма какво да коментираме,там са богове в тая област.

123

Анонимен

преди 1 година

Няма такава храна като в Турция!Хората си държат на занятчийството и на домашно приготвени ястия в ресторантите и не изобщо няма да патриотствам у нас и да си давам париъе на нашите мързеливи тарикати.Напротив-ще си ходя до Турция с кеф и ще си купувам неща ,които хората ръчно са приготвили и прясно са го сервирали.Псевдопатриотите да лапат мухи в нашите измислени ресторанти и да стимулират мафията.

122

Анонимен

преди 1 година

Кара 200 километра до Одрин,изхаби гориво за 300 лева виси на границата 3 часа.Анадолците заглеждат жена му въртят мустак.Вземе 1 кило локум и веро на промоция вика на далавера съм гледа гордоливо-пестелива.На границата му свалят половината неща п сува налита на б ой .Хвали се пред блока на пиянките с новия си анцунг Abidas.

121

Кьосев

преди 1 година

до 123 В Румъния продължава всичко да е по евтино и по качествено от колкото в Бг

120

Ердал

преди 1 година

Едно време турските граждани идваха в България да пазаруват хранителни неща.Но тогава лирата беше едно към едно с българския лев.Времената се менят сега лирата е 11-12 стотинки е при тях са политически неща,за сега американците успяват да ги натиснат.Но това според мен ще продължи години докато влезе новия световен ред и след това ще се нормализира валутата им.

119

Анонимен

преди 1 година

Кво се чудите, тва си е напълно нормално. Всеки от страна с по-високи цени живеещ близо до страна с по-ниски цени ходи да пазари там. Не е само за нас. Преди ходехме в Румъния, сега румънците идват тук.

118

Анонимен

преди 1 година

До там ни докараха Киролените да ходим на евтиното в другите страни

117

само казвам

преди 1 година

До само питам , доста хора нямат пари да издържат на скъпите храни, дрехи, перилни препарати, стоки за дома, в България . затова пътуват и купуват от там където е по-евтино, включително с разходите по това пътуване. Те пак си уважават нашите курорти , пазари и тн. просто е скъпо тук. Само хора, които не са ходили, само те философстват за такива глупости кои, какво уважава ...

116

arsenalfc

преди 1 година

шопистан затъва! Всеки започна да си харчи парите в Турция. Нашите тука нека се учат!

115

Анонимен

преди 1 година

ЮРуш на маслините !

114

едирне

преди 1 година

шкембе войводата каракачанина и валерианчото симеонов пак щели да блокират границата октомври есента и тогава хептен става афан туфан

113

ufje.

преди 1 година

В Турция каквито права има един осигурен работещ член на дадено семейство същите права имат и неусигурените други членове на семейството му в сферата на здравиопазването, със здраваната си книжка може да ги води на прегледи и за хоспитализации в болници

112

алоооо

преди 1 година

Гастарбайтери станаха българите в Европа, 70 % от турците в ЕВРОПА станаха работодатели при които работят наши българи

111

само питам

преди 1 година

И кои са бедните в БГ,че нещо не се сещам?!Може ли беден човек да стои с часове по чужди граници при тези скъпи горива и при необходимост от постоянна работа на еъркъндишъна на колата?!Нашата държава е пълна със всякакви ц,арвули,с.вински,т,елешки,к,рокодилски и не знам какви още!Другите нации си уважават собствените пазари и курорти,а нашто п,леме хукнало като невиждало за ТУРЦИЯ??!!ХА,ХА,ХА??!!

110

преди 1 година

Ако цените бяха като техните нямаше да има шопинг туризъм, ноо не са! Вината си е в нас!

109

Анонимен

преди 1 година

От всичко описано и разказано се разбира само едно _ Бяхме ,сме и ще си останем АНАДОЛСКИ "Европейци" !

108

Анонимен

преди 1 година

За съжаление изобщо не сме излезли от робството... Вместо турците да идват да пазаруват висококачествени български стоки, виждаме какво се случва.. Какво беше Турция преди 40 г. и какво стана България за 40 г....?

107

Albi

преди 1 година

Така ще е. Никой не иска за дадена стока да плаща двойно и тройно. Аз не мога да отида до Одрин, но много неща си купувам от Англия, защото има кой да ми ги праща. Всеки си намира начин.

106

а?

преди 1 година

До Анонимендо този където е спестил 750лв с приспаднати транспортни разходи. Колега, ти с камион ли пазаруваш? Айде разкажи какво си пазарил от Одрин да спестиш толкова пари ако си ходил с колата? 5 праха за пране 10 рула тоалетна хартия, някой чифт ***, 5-10 тениски менте? друго? Може би 1 кг злато?

105

Анонимен

преди 1 година

Турците отиват на работа в Германия и това е сериозно предимство. Държат си на точността да са на работа. За другите на туризъм ,разходка, търговия на дребно си е развлечение