185

Истина

преди 1 година

следващите зими ще бъдат нй-лошите, преди да започне междукласовата война... след нея ще има нов ред, различен от този на запад и на изток, тези са изчерпани и градят на алчност!

184

ами

преди 1 година

"Трябва да спрем тази лудост, която се случва в момента на енергийните пазари". Даааааа,НО за да стане това реалност,трябва цяла Европа да каже БАСТА на господството на сащ и англия да ги води по носовете и да решава кога да изгрее слънце и кога да духне вятър.Докато не се противопоставят на зулумите им,Европа бавно и славно ще издъхва и докато се опомнят,вече ще са разорени и пак ще са зависими от колонизаторите.Така че...ЕВРОПА събуди се,политиката на сащ и англия ви влачат само надолу..

183

A

преди 1 година

До = 1941. До тогава "я камилата, я камиларя". 2. Строежът ще струва много,ама много пари (преди Газпром влагаше). 3. След време в Крит и Кипър не се знае чии интереси ще се намесят. 4. Не Франция и пр. ще строят, а частна фирма-експлоататор от висшс класа, която , мислите ли че я интересува топлото на народа? Като останат монополисти - стой па гледай глад и мизетия.

182

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Състоянието на страх продължава. Като не става с ковидя и вуйната, ще ги уморим с цени на енергията.

181

A

преди 1 година

До Рапунцел 195Да, ама трябва да се плаща, а те не са свикнали да плащат реалната цена за никоя стока, предлагана от др. Те са богати нации, защото досега само са ограбвали богатствата на др. нации.

180

Анонимен

преди 1 година

Зелените в Германия и германката начело на ЕС са големите некадърници след ВСВ, които съзнателно връщат Европа и нас в каменната ера - на свещи, с парцали за подмиване и вълнени одеала.

179

Българин

преди 1 година

Не искам Газпром, не искам Русия да взима пари. Аз искам да няма достатъчно газ, а малкото, което има да е на десетократна цена от реалната. Искам да пълня гушите на посредници, американски наложници и схемаджии. Искам аз да умирам от студ и глад, за да накривя шапката на Путин, а англо-саксите да са доволни.

178

Херодот

преди 1 година

До = Ще поживеем и ще видим..Има дълъг път от разработването на едно находище през транспортиране до доставка на крайния клиент. Минимум десет години проблеми за Европа, но не е ясно дали населението в европейските държави ще има търпението на сегшаните политици или ще ги избеси по някое време

177

гост

преди 1 година

Дръжте се Европа че танкерите на наш Кирча идаат , а туй що хартиса ке ви го пратиме кат помощ по линия на НАТО .

176

Рапунцел

преди 1 година

Има много просто решение. Русия има газ колкото искаш. Ами купете си.

175

=

преди 1 година

Газ по света има в изобилие. Проблема е транспортирането. В момента Германия строи 3 терминала за втечнен газ,в ЕС се строят още 5. Франция и Испания строят газопроводи под Средиземно море от Алжир и Мароко. Франция и Итаия започват разработката на находището между Кипър и Крит. До година време богатата Европа ще си оправи доставките на газ и ще скъса връзките си с Русия. И няма да има връщане към Газпром. На руснаците клиент ще им остане само Китай,да свалят гащите и да се одупват на изток

174

Анонимен

преди 1 година

Всичко е за да могът ам-те банкири да прАавят пари на тази война - растът им парите за сметка на ЕС който ще купува ново оръжие в замена старото руско оръжие но тъй като ЕС Е ЗАВИСИМ ОТ САЩ (ВСИЧКИ СТРАТ-КИ ПРЕД -Я СА КУПЕНИ ОТ САЩ )А И по плАнът на маршала кара всички да в подчинее на сащ ! шархан здраво командва своите хиени които в момента само губут от загубата на евтин газ и купуват скъп ам-ки втечен газ Но това е и убиване на конкурентите от ЕС на пазара ! ТАКА Е КОГАТО СИ ЗАВИСИМ

173

Анонимен

преди 1 година

Нищо не може да замени руския газ ! ПРИЧИНАТА е ,че сащ тя не иска в ЕС да има конкуренти в всичките сфери на произ-то и да могът да си продават скъпия втечен газ (който пък няма термиинали за разтоварване , яма и и танкери а и в кофата не можеш да го вземеш !ЕС се вдигна благодарение на този руски газ - сега вижда спира газ сптра и иконом-та на ЕС - ЕВРОТО Е ПО-МАЛКО ВЕЧЕ ОТ ДОЛАРА - ЗНАЧИ И ТОВА Е ДОК-ВО ТО ! ИЛИ ИМАШЕ ГАЗ ИМАШЕ ИК-КА НЯМА ГАЗ И НЯМА ИИ-КА ИЛИ МИЗЕРИЯ СТУД И ГЛАД

172

гуменни глави

преди 1 година

управляващите в ЕС са много зле ,така и не разбраха че скоро стоките им ще станат неконкурентноспособни заради високите цени на газ и енергоносители и двуцифрената инфалация им изяжда всички резерви и буфери .Така САЩ постигнаха своето БВП на ЕС който е колкото тения да спадне и икономически да зависят от тях.Отделно Китай мачка наред и кво пправим ний в ЕС само политиците да точат евросредства

171

Анонимен

преди 1 година

И никои него е грижа за скъпата тв която плащаме при тая скъпотия това не трябва ли да падне дали визирам булсатком.А пропо аз съм виказал довиждане титуляра да се оправя във вашите офиси кракът ми няма да стъпи по точно вловеч на други места е без значение

170

Българин

преди 1 година

Никой не се топли на газ, но ТЕЦ цената зависи от газта. Същото важи и за всяка една цена. Ако не си забелязал все още, цените на всичко скочиха, защото все някъде в производствената верига газта има отношение.

169

Българин

преди 1 година

БВП на Кремъл не е и 2% от бвп на ЕС.

168

фашистите

преди 1 година

от Кремъл лъжат и се опитвт да изнудват Европа.БВП на Кремъл е 12% от този на ЕС. Европа има възможност за енергийни доставки от Целия Свят.

167

Омръзнахте

преди 1 година

Стига с руските опорки ! Газ та газ - ще мръзнете - колко процента от домакинствата в България се топлят с газ - не повече от 6 % ( 6 процента ) !!!

166

Анонимен

преди 1 година

Цената на газа се вдига от септември 2021г. Войната сигурно допринася още за вдигането сега но септември нямашв война. Само безумното ръководство на ЕС и главно от гинеколожката.