31

Георги

преди 1 година

Ози е истинска легенда.. по-голяма е само Лили Иванова :), но и тя вече взе да залязва. Човек като дойде време да умира обикновено гледа да се върне там от където е тръгнал.

30

ОЗИ

преди 1 година

бушмени много: бушмен назиров, боян таксиров и т.н.

29

Анонимен

преди 1 година

До Отговор 31 "До Агогимен 4" __ С КОПИ-ПЕЙСТ МОЖЕ ДА СЕ ПРОИЗВЕДЕ ВСИЧКО !!!

28

Наблюдател

преди 1 година

Тоя дали кара друсан кола ?

27

До 31

преди 1 година

Русия е дала на света първия сателит, първия, токамак, редица химични елементи. Същевременно не пропускай американските войни в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Сърбия, Сомалия, Виетнам, Корея, държавните преврати в Л. Америка, Африка, И. Европа.

26

До 6

преди 1 година

Не лъжи. По данни на World Bank за 2020 САЩ и Русия са с изравнен брой убийства или по 7 на 100 000 души.

25

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 4 Всичко което ползваш в ежедневния си бит е дошло от Запада и най вече САЩ.Дори четката за зъби е изобретена от английски затворник. А от твоята Русия какво дошло ?Освем Менделеевата таблица нещо друго ? Оръжие , война и много мъка.Дзерджински е прав.Империя на злото.

24

Анонимен

преди 1 година

Сега и Ози Озбърн ли ще го изкарате русофил, комунист и агент на Путин?

23

Космонавт

преди 1 година

Албума ще бъде издаден на 9-ти, 9-ти месец и се казва 9. Това си е 999, което е 666. Малко се изтъркаха вече с тези ритуали. Да не говорим, че 2022 си е три 11-ки и става 9/11 откъдето и да го погледнем. Абе, сатанинска им работа. Жалко за тях, че тези неща не работят в новата матрица, която беше стартирана на първи април. :))

22

Анонимен

преди 1 година

Щатите сега и преди 20 години са като две различни държави. А, Ози може да живее където си иска

21

Анонимен

преди 1 година

турция ли му е родината?

20

GG

преди 1 година

Ми защо изкара цял живот в Щатите тогава ? Доста двулично племе са англичаните

19

Анонимен

преди 1 година

Разбойнически стан, основан от каторжници, пирати и търговци на черни роби. Крадците на дребно стават конгресмени и президенти, а останалото продава дрога. Техният цар и бог са парите, а демокрацията е само едно удобно извинение за всичко. Никой не му дреме за никой и за нищо, освен за парите. Който не вярва, да отиде там.

18

Анонимен

преди 1 година

Поне се намери някой да каже истината на глас в очите пред целия свят. Не че нещо ще се промени от утре, но все-пак е повече от нищо.

17

Анонимен

преди 1 година

"Зная, че хората ще си помислят (точно) това. Не е така. Просто е време (да се приберем в родната Англия). Америка се промени толкова драстично. Това изобщо не са Съединените американски щати", каза съпругата на Ози Озбърн пред неделното издание на в. "Гардиън" и поясни: "В (тази страна няма) нищо съединено (т. е. единно). Сега това е много странно място за живеене."_________Направо ме заболя главата да ви отварям и затварям скобите. Защо просто не напишете съдържанието по лесен за четене начин?

16

Анонимен

преди 1 година

Из родния му град асичко що ходи е с чаршаф на главата, омотани или на *** или на фередже и само купуват тоалетна хартия, за да я препродават по- скъпо.

15

Анонимен

преди 1 година

Ози ще се изненада като открие, че в родния му Бирмингам вече е халифат и разни араби доминират пейзажа.

14

Анонимен

преди 1 година

САЩ бяха добре и желани за емиграция през 90-те, но с настъпването на новия век, даже преди атентатите вече не бяха привлекателни за мнозинството българи, които искаха да емигрират. Визите за страните от ЕС отпаднаха и беше много по-лесно да се отиде там, а и станите от Западна Европа още държаха фронта по това време и бяха и са по-добре от САЩ и в момента.

13

Анонимен

преди 1 година

Брандистан - това е не официално то име на Бирмингам днес !

12

ШибиРиби

преди 1 година

Мноо ясно, ако остане да се лекува в Щатите ще обеднее яко, в Англия медицината е гювеч, гробища стрелби ала бала портокала