29

Хах

преди 2 години

А ще поевтинее ли газа или по-скоро метана, щото те повечето карат с него?!

28

Анонимен

преди 2 години

Еми, те вече поскъпнаха с 50% и поне в София за разстояние 10 км ми взимат към 25 лв,а преди взимаха към 15. Мислят по 3 лв на км и отделно 3 лв първоначална такса ли да взимат ? За 5 км към 18-20 лв да взимат? Просто искат да печелят,това си е жива спекула и няма общо с никакво повишение.

27

хагаха

преди 2 години

въпроса е дали ше има кой да се вози с такси :)

26

София-Хр Ботев

преди 2 години

ас кво да права като ми слезнаха пулувината шафьора.сложих газ на такситата.имам 25 таксита на рента съм ги дал.пулувината шафьора слезнаха от такситата че са на метан не на пропан и им е скъпо кат платат рентата и горовото и някои като играе казино.и на 20 таксита сложих пропан.излезна ми 25000л с технически тестове.щях да права втори басейн в къщата с тия пари на горния етаж на двора.и да ви кажа сега ако овеличът още цените хептем че падне работата.а аз изплащам ге класа от 2019 на 300000л

25

Смех

преди 2 години

След като софианци зятриха супер удобните Маршрутки сега българите ще затрият и такситата за да могат през ноща да ходят пеш през гетата и да ги ядат по миари умен е българина невероятно съшество смесица межу при мат и кокошка

24

Анонимен

преди 2 години

Жълтурите така и не разбраха, че по време на криза на услуги като тяхната не трябва да им се надуват цените, защото само ще си загубят клиентите. Е, два пъти го направиха вече - удвоиха цените за 1 година и фалираха половината. На всичкото отгоре сега с 50% от колите реват, че нямат клиенти. Емиии..... г... глава затрива, както се казва!

23

Анонимен

преди 2 години

Кой има - дава.

22

Анонимен

преди 2 години

Телефонът, освен за инсталиране на приложения, служи и за позвъняване. Не виждам нищо чудно да позвъниш за такси. Човек има право на избор. За някои явно върхът на функционалната грамотност е ползването на приложения.

21

Анонимен

преди 2 години

Пеш ще ходя. Няма да се къпя и щ ям водорасли. А и ще нося по пет маски... Я си...

20

Грую

преди 2 години

Aбе чшшш, нали цената беше % от тая на бензина, щото карали на бензин...аре у лево.

19

До 18

преди 2 години

2022ра сме. Никой не звъни на такси, използва приложение. Самият факт, че звъниш говори, че и Убер да имаше, си функционално неграмотна да го използваш. Присмяла се някаква патица на някакви бакшиши....

18

Анонимен

преди 2 години

Е как бе, нали свалихте Кирчо и Кокорчо. Сега кой ви вдига цените?

17

Мия

преди 2 години

Имах злощастието да ми се наложи да ползвам такси. Звъня на телефона. Половин минута непоискани рекламни съобщения. Накрая успявам да се свържа. Търсим ви кола. Чакам 5-10 мин. Все още се търси кола. Да кажеш, че е час пик сутринта - не, събота ранния следобяд. Намери се кола. Пристигна 20 мин. след първото позвъняване. С куфар съм, чакам шофьора да излезе да ми помогне - не става. Накрая с много пуфтене слезе, отваря багажника - *** газова уредба. Нямало място за куфара. Хайде чао!

16

Ай, да му се невиди

преди 2 години

Аз веднъж така, возя се при един хитрец, вика ми по кой маршрут искате, от Дружба 1 до Центъра, казвам му долния, по-краткия...той хвана нагоре, абе викам - алооо, казах по-краткия, надолу, иска да ми върти сметка тариката. И се прави, че не чува, отворих вратата и му казах- слизам!!!! Или обръщай или скачам, да видиш как обърна. ТАРИКАТИ! ПРИ МЕН НЕ МИНАВАТ ТИЯ!

15

Анонимен

преди 2 години

Ами добре, да поскъпват.

14

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден ми отне 45 мин. да стигна от Терминал 1 до вкъщи. Не взех такси. Имаше огромна нотка на удовлетворение в мен.

13

Аха

преди 2 години

Крайно време е да минете на вело рикши малко да свалите тумбаците

12

До 11

преди 2 години

Много пари правят в ИТ сектора. Бакшиш и много кинти никога не е имало. Затова и е бакшиш. Кажи-речи трима месечно взимат колкото ученик на 19 в ИТ сектора.

11

Анонимен

преди 2 години

Принципно свободен пазар- всеки сам трябва да си определя цените.

10

Уха!

преди 2 години

Когато караха за 5 лв. на 100 км не врещяха, че правят много кинти. Затова предлагам бакшишите да направят тарифата 10 лв. километър, с първоначална такса 50 лв. Така всички ще се успокоят. Пропан-бутана е стотинки в момента. Половината смениха. Избива се за по-малко от половин година. Другото е плява и брътвежи.