19

муспи

преди 1 година

Дяволът паразетства върху космическия закон - при допир на нисшо с висшо загива висшото. Нисшото не може да загине, защото е неодушевено, то си е мъртво, а висшото при допир със смърта се разкординирва.

18

Анонимен

преди 1 година

До 4, абе то все някой разбива Африка и Б. Изток, първата си е кллоака от незапомнени времена, там са измислили робството и канибализма. Втората е била люлка на прогреса и цивилизацията, преди Мухата на Мед да се появи и да ги прати в трета глуха. Нооооо разбира се, белия човек е виновен, не е политкоректно да се търси друг.

17

Shark

преди 1 година

А не е ли време, предвид трудната ситуация на Европа в момента с тази война, да бъдат спрени помоощите за тези навлеци. Значи европееца ще гладува и ще стои на студено, а бай мангостин ще получава помощи и ще лежи цял ден. Много демократично, няма що!

16

анонимен

преди 1 година

Като спрат веднага щедрите помощи, я да видим колко ще дойдат. Тогава емиграцията ще придобие нормални размери. Освен това тук се обеднява яко, имам предвид целия ЕС. Кой ще ги храни тези? А жени откъде, навсякъде по света са фифти фифти в една и съща възраст, и сега се облизват като котараци.........

15

Промяната

преди 1 година

Африкански басури за европейските фройлайни, мадмоазели и сеньорити!

14

Анонимен

преди 1 година

Той жабарняка цъфнал та вързал, а те го потапят в киреча още повече. Закривай тоя урродлив жабарняк!

13

Чичовци

преди 1 година

Докато има Дпс-Дс ще има корупция,мигрантски нахлувания и съпричастие на еничери от всякакъв етнос.Това е доказан неоспорим факт за реална обстановка.Няма я вече България,превзеха ни *** и това си е ......Майната и на България,отиваме да живеем някъде като във Швейцария.....

12

Друг

преди 1 година

На лодките и обратно. Това са стахливци изоставвт жените и децата за да дойдат в Европа за лежане и свинско!

11

179

преди 1 година

Ще продължават да идват. Историята се повтаря и Европа се променя. След години ще бъде доста по различно място от днес.

10

SS

преди 1 година

Два коментара са ми изтрити ! Защо ? Явно бай SS казва неудобни истини ?

9

SS

преди 1 година

Трябва да се вземат спешни мерки по охрана на границите ни и нова много по стабилна ограда ! Ров пред оградата,зад нея бруно, вишки с картечници,кучета,прожектори,и на места виетнамски капани за хора ! А някой някога е подписал конвенцията за забрана на противопехотните мини и затова НИЦ минно поле !

8

Анонимен

преди 1 година

Каква 2030.Ядрената война ще "реши" проблемите с климата,просто няма да съществуваме,а като се замисля защо ли да сме тук?Човечеството се провали тотално навсякъде.

7

Анонимен

преди 1 година

Кой ги бил разбил. Е няма да е белия човек многг ясно... Африка кога е бил континент на изобретения??

6

Анонимен

преди 1 година

Браво! Така трябва, за да се отрезвят италианците и да гласуват за "Италиански братя" и "Лигата" на Салвини. Няколко милиона африканци ще свършат добра работа.

5

муспи

преди 1 година

Синедрионът е взел хуманното ршение, Приемната зона на ЕС да бъзе до Дунава. Това включва Сърбия, Северна Македония, Босна и кой още? да - България. Българите няма да бъдат избити, тъй като ще са нужни за санитарни техници по всички училища, служещи за общежития на бегълците. Това ще е редовна работа при абсолютно спряла икономика - отпушване и чистене на клозетите, работа по кухните, където ще могат да ядат гратис. Двете ЦСКА ще си останат, но без чужденци - отказват да играят в български тимов

4

???

преди 1 година

Кой разби толкова много държави в Африка и Близкия Изток???Хората от провалените държави искат по добър живот в Европа..............това е ясно!!!

3

За

преди 1 година

Всяко нещо има следствие. Тези мигранти са следствие от воините на САЩ в Либия, Сирия и Афганистан. Но САЩ не плащат цената. Цената я плаща Европа, а България в частност е една от най-засегнатите. Преди тези воини, мигрантски потоци нямаше.

2

Скоро ще берем плода

преди 1 година

Дефакто с провалената демокрация, остава тези в съответните държави да си направят една партия - шериат за Европа примерно. И тя ще спечели навсякъде в западна Европа. Ако не същата година, то до 5-6.

1

човек

преди 1 година

меркел защо още е на свобода ? с неиното добре дошли Европа си замина ! тая трябва да бъде осъдена за престъпление срещу човечеството !