31

Анонимен

преди 1 година

те старата от преди войната неможеха да попълнят 19% недоокоплектация обща при тия на терен щиковете 30% и войната ги овърша ... нова ще вкарват путин или е *** или е опит за маскиране на 100 000 руски трупа а най вероятно и двете

30

Анонимен

преди 1 година

Русофобските трролове са били около 10-11 човека тая нощ. Драскайте си.

29

Анонимен

преди 1 година

Колега не е нужно да пускаш линк за глупавата публикация. Това са литературни герои. Все тая

28

До 29

преди 1 година

Русия е под 140 милиона, не 150, като в момента намалява доста бързо, най-вече от миграция.

27

До 26

преди 1 година

Математиката не е най-силната ти страна. Ако "освобождаваха" по 3 км на ден за, 30 дена са освободени 90км. 6 месеца по 3 км на ден = 540км, което означава, че са превзели Молдова, част от Румъния и отчасти са в Полша. Моля, сверете си съветския километричен Сейко-Сергейко, че яко издиша. Lol

26

Анонимен

преди 1 година

Запишете устата на Лондон да млъкне ако не иска да замлъкне. Писна ни от глупости и вземане на страна и то погрешна. Лондон първо да си оправи сметките с Брюксел !!!

25

Анонимен

преди 1 година

Аз си хчупих устройството да се мъча да сложа лайк. Не е редно допускане на вмешателство което води до дискредитиране на системата на лайковете.

24

Анонимен

преди 1 година

Колегата повдига въпроса за цензурата. Сега дали е синя или червена въпрос. Но отнемането на достъп води до повреда на устройството макар и не веднага. Също така триенето, преченето за писане, следенето на посетителите води до повреда на устройството. Това е неморално !

23

Анонимен

преди 1 година

Колегата повдига въпроса за цензурата. Сега дали е синя или червена въпрос. Но отнемането на достъп води до повреда на устройството макар и не веднага. Също така триенето, печенето за писане, следенето на посетителите води до повреда на устройството. Това е неморално !

22

Ford

преди 1 година

А досега какво чакаха, че не се въоръжиха. Оръжие има, но хора да се бият - НЯМА. Що тъй? От Северна Корея ли ще дойдат?

21

Анонимен

преди 1 година

увеличаване числения състав само ще влоши състовнието на руската войска! Кражбите и корупцията в руската войска са много големи! Те ще нарастнат още повече, когато влязат повече попълнения! Пробита работа!

20

Анонимен

преди 1 година

"отдавна да беше Вкарала в Украйна Редовна Руска Армия" - Хаха. Тия видял ли си какво преставлява редовната руска армия? Наборници, деца от най-бедните райони на Сибир, облечени и въоръжени с най остарялото възможно съветско оборудване, което са намерили в сибирските казарми и без никаква мотивация. Дори не им казаха къде отиват, когато ги пратиха в Украйна. Чисто пушечно месо.

19

Анонимен

преди 1 година

да няма да се отрази много ,до сега руснаците освобождават по 3 км на ден територии ,след подкреплението ще освобождават от фашистите по 3.5 км на ден .За 100 дена -350 км прочистена от фашисти територия.Мене лично ме задоволява това темпо,не знам за вас.

18

Да бе!

преди 1 година

Числеността на армията няма никакво значение за Космическа Америка, защото Американската космическа флотилия /USSF/ ще изстреля всичките си ракети от космоса, което ги прави неуязвими от ПРО и ПВО на противника.

17

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

70 - 80 хиляди руснаци са били убити иранени ! Ха-ха-ха-ха ! Тези авгличани хептен ни вземат за мезе при положение, че в Украйна влязоха 120 000 души !

16

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя английската армия в действие. Искам да видя как трансджендърите се бият във война.

15

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха Не знам какво говорят наглосаксите, но Русия никога не е печелила война срещу тях.

14

Анонимен

преди 1 година

Путин си въобразява, че като хвърли повече жива сила и ще спечели. Ще увеличи само броя на руските жертви. То освен жива сила трябва и модерно оръжие, а модерно оръжие Русия няма, то е само на анимациите които ни показваше Путин през последните 15 години.

13

Анонимен

преди 1 година

Започва обратното броене за paшистите в Украйна... Да поясня и нещо на русофилите... Войната печели само този, който принуди противника да признае поражението си.(капитулира) ... Територията, която е временно окупирана не е критерий, който влияе на изхода от войната.

12

Анонимен

преди 1 година

Аха, Лондон, ясна е работата.