32

Капитанъ

преди 1 година

Потопихме флагмана на рашистите. Колко му е да се справим и с китайските джонки.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 . Най-престъпният режим е този на американците. Мислят си, че имат право да управляват целия свят. Нямат работа в Тайван. Да си стоят в Америка.

30

Анонимен

преди 1 година

Въпреки канските мъки на сбирщината руzки пропагандисти ние обикновените българи ясно разбираме две неща: 1 САЩ е най могъщата държава в света и може ( и го прави!) да смачка като гнида всяка друга- иран, сирия, ирак, афган, руzия, китай и 2. Специално Рф и китай са два спукани презерватива нищо повече! Само хвалби/ лъжи!

29

Анонимен

преди 1 година

Китай РЕАЛНО НЯМА БОЕН ФЛОТ ( КАКТО И РФ ТО къде е крайцера москва??? И още 14 бойни кораба на многострадалния " черноморски флот"), ако Америка е решила че света е време да приключи с престъпните режими, ВОЙНАТА ще е кратка и с десетки милиони жертви за китай и рф! GAME OVER за болшевиките!

28

Китайска армия

преди 1 година

Още един въздух под налягане ,половината им военна техника е копирана руска ,ама доста по--лоша ! Щатите със лекота ще опаткат и двете велики армии едновременно ! А за да се превземе Тайван са необходими две китайски армии ,ако можеха да са ги нападнали досега !

27

?

преди 1 година

Замислете се какви джаджи и удобствата се появиха, които преди 10-15 години ги нямаше? Точно когато сме в разцвета на технологиите ли ще свършва света? Точно когато се работи по фюжън, квантови компютри, изкуствен интелект? Звучи по-логичино да станем все по зависими от технологиите отколкото нова световна война.

26

Лудост в ЕС

преди 1 година

Поради лудостта на тримата *** САЩ, Китай и Русия предстой великото преселение на народите. В Германия където живея се препълни вече със Африканци, мюсюлмани всякакви и понеже има тренд дискриминация може ние от ЕС да овиснем в нищото и да се чудим и ние на къде да тръгнем. Явно ще има преориентация на всички до две години нищо няма да е същото ще става каквото ще става. Миш маш, паприкаш и разни такива неща. Очаквайте повишена престъпност, вируси и катаклизми всякакви. Бомбите са отрова.

25

До 24

преди 1 година

Яд ли те е, ***? САЩ ги разбивате от както се помня. И си останахте едни драскащи по форумите нещастници

24

китайски бахур

преди 1 година

то накрая някой американски леген да не го ударят случайно -Китай е на водеща светован сила в ВМО особенно в тайванския залив са номер 1

23

На 20

преди 1 година

Баща му го е събирал с лъжица и го бутал в дупките на майка му. Родил се инвалид .

22

Анонимен

преди 1 година

Китайците си мислят че имат армия. Те и руснаците си мислеха същото, но Украйна навря армията им на кучето в г..

21

Анонимен

преди 1 година

Ако, идете във Филиповци на кафе и там се обиждайте. Тук е форум все пак, има и интелигентни хора , едноклетъчните в махалата при благородните римляни

20

20

преди 1 година

Блестящи аргументи.

19

До 15

преди 1 година

Викаш щом си го пожелаеш силно, пръцваш и желанието става факт? Ама май много силно си го поискал, че позамириса...

18

14

преди 1 година

Оо и ти да умреш преди това.

17

Анонимен

преди 1 година

Давай, че да става по-интересно! С оКраина вече е скука!

16

ПроСоТо

преди 1 година

Вампайрката "Пелоси" се завъртя там и ето резултата:..-Подготовка за "Нова Украйна"..Войните са "КРЪВТА",която държи Щатите живи!..Но войни ДАЛЕЧЕ от тях!..Имате нещо против?..-Ами само проверете колко войни ,инвазии и преврати са организирали НЕДОСТОЙНИТЕ от Фашингтон за последните сто години!..."Когато фактите говорят и боговете мълчат" !

15

Велико изпростяване

преди 1 година

САЩ, Китай и Русия може би са вдъхновението за тримата ***, за трите маймуни едната не чула, другата не видяла и третата не разбрала. Спретват си плейстейшън игра на наш гръб живот и за сметка на децата ни. Да ходят в Сибир да си мерят годините, мускулите, акъла, атрибутите, кръвното налягане, памперси, ръст, ченета и там кой каквото има и може да изкара.....

14

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да чакам да пада САЩ. Той вече е изпаднал.

13

До 11

преди 1 година

Бас държа че ти ще умреш преди Америка да е паднала