203

Анонимен

преди 1 година

Но европейците искат демократичен газ и защо не го купуват?

202

PG

преди 1 година

Европа ледниковия период идва,стягайте се тарикати

201

aZ-ът

преди 1 година

Наказахте ли Путин вече или за утре го оставихте ? Ха Хоооооо ха ха Хоооооо ха ха Хоооооо ха

200

много ще е

преди 1 година

лошо в Европа, къде по-добре да си на фронта, топлят те по всякакаъв начин а и е много светло, особено ако падне наблизо някий снаряд

199

Анонимен

преди 1 година

За какъв глад става въпрос като фестивалите вървят с пълна пара,никой не пести нищо.Аквапаркове,лунапаркове -всичко работи на пълен капацитет.Алкохол и готвени ястия и скари се разнасят от сутрин до нощите.Народа се за заблява и има да харчи из магазини ,бутици и нощен живот.Я,се разходете малко навън и стига глупости слушахте

198

ГЛОБАЛНО

преди 1 година

АМА ВЕРНО ЛИ ЗИМАТА ЩЯЛО ДА ИМА СИБИРСКИ СТУД В ЕВРОПА ??!!!

197

Анонимен

преди 1 година

Путин не е по-голям от Запада, точно обратното!

196

Германия

преди 1 година

Не ми я хвалете, ама хич. Точно тези дисциплинираните, дето козируват под строй, едно време докараха мустакатия но власт и даже не мъцнаха докато той издухваше евреите през пещите. Всичко се е случвало пред очите им години наред, но те гък не казаха. Сега е същото. Измряха живите свидетели на онази епоха и колелото на историята се завъртя. Съвестните и послушни граждани са най-лесната плячка.

195

Зелена Йода

преди 1 година

Евала бре европейски умове! Ще стоим и на тъмно и на студено но ние сме здрави и корави евроатлантици. Важното е на Путин да му е гадно, докато си гори непродадени я газ. Ама ха! Ще изкарва рубли от нас, принципните европейци, ама друг път. Ние ще си купим по-скъп газ от нашите американски партньори. Е, вярно че ще е по-малко за тези пари, ама е партньорски газ. Друго топли .

194

Анонимен

преди 1 година

Че то по времето на СССР ние непрекъснато имахме режим на тока. По-зле от тогава няма да стане. Ако трябва да избирам дали да живея без светещи реклами през нощта или под диктатурата на рашките определено ще избера първото. Толкова прос.т народ който е пълен с ресурси и пак икономически е извън топ 5. Ако ги нямаха тези ресурси сигурно щяха да приличат на индийците.

193

Сибирстан

преди 1 година

До акулата. А в просията как е, как е? Тоалетни чинии имат ли или си носят от Украйна? Хи-хи-хи.

192

Европеец

преди 1 година

Уф, поредната прокремълска дриссня. Европа винаги си е добре и нито ще има студ, нито глад. Гледам и огромните тълпи мигранти, които странно защо напират за тази "загиваща" Европа, а не отиват в "процъфтяваща" русия. Че и руснаците плачат, че искаме да им спрем визите. Защо бе, рушля ци, нали на запад всичко е лошо, защо напъвате?

191

Дядо ви мраз

преди 1 година

В менюто задължително да присъства и слани на . По лесно се по Ася мразът.

190

Анонимен

преди 1 година

Аз и без това се къпя само със слънчева вода. Два пъти през лятото.

189

Аз

преди 1 година

ГейрУпа да го духа,да са топлят на *** и мазут мангалопитеците

188

Джон Маклейн

преди 1 година

Искам да ви споделя че тук в Полша е наистина прекрасно. Евтина водка, красиви жени и навсякъде нали фонтанчета.

187

Анонимен

преди 1 година

До 219 ЕССР Глад, студ, мизерия, режим на тока и водата, скоро ще има купони за храна, дрехи и обувки! Честито ви светло бъдеще в Евроджендърасткия Съюз!________ Аз иска купони от Прада и Армани, а за обувките дам Ллойд!

186

Анонимен

преди 1 година

. . . а магазините приглушават осветлението. ПРИТЪМНЯВАТ се пише на български защото не става въпрос за слушане, за да се приглуши звука, но не и светлината! Какво да кажа сър - необразовани ***, остатъци по редакциите!

185

ЕССР

преди 1 година

Глад, студ, мизерия, режим на тока и водата, скоро ще има купони за храна, дрехи и обувки! Честито ви светло бъдеще в Евроджендърасткия Съюз!

184

$$$??? провалил се

преди 1 година

Това трябва да { благодарим } на нашите политици. Те ще вземат самолети и ще отидат на топло за да избягат от студа. Ние всички ще плащаме заради тяхните далавери и фалшивият патриотизъм.Вече не вярвам на нито един от тези които помагат на фашистическите идеи и режим на Украйна с техния водач шут Зеленски Това което си забърка Украйна Тябва сама да се управи а ние да спасим това малко което ни остава след безумната подкрепа.и обявената от нашето правителство война на Русия