44

Васил

преди 1 година

Този и Христо Иванов съсипаха дясното у нас и нямат повече място в политиката.

43

Анонимен

преди 1 година

Веднъж да е прав и генералът-гном. Той нали си е бивш кадър на ДС, та им знае подлите номера. И на Борисов, и на тези в съдилищата.

42

Затвор за Борисов

преди 1 година

Освен яко корупционно схеми нанасящи щети за десетки милиарди Борисов наруши конституцията и обезпечи ограбване на милиарди от народа за нагло престъпни тежко терористични оръжия увреждащи здравето на всички деца вкл в ясли,градини и училища до 300 000 години затвор за виновника и съучастниците предлага охраната на хората..

41

Анонимен

преди 1 година

ГНОМЧИК СЛИЗАЙ БЪРЗО ОТ ГЪРБА НА БОРИСОВ- ВЕДНАГА НЕЗАБАВНО- ВИЖДАМ ЧЕ КАТО СЕ ОТЪРКАШ ОКОЛО НЕГО СИ ПО ЗНАЧИМ, ПО ЗАБЕЛЕЖИМ АМА СТИГА ВЕЧЕ- РАЗКАЖИ С ДУМИ ПРОСТИ КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ ЗА ХОРАТА.

40

Ангелина

преди 1 година

Дали е бил "необмислен" ще се разбере по- късно.Изненадата предстои!

39

Анонимен

преди 1 година

БРЕЙ , МНОГО КОМЕНТАРИ СТЕ ИЗЧИСТИЛИ БЕ , КОМУНЯ ДОЛНИ.....!!!!

38

Мутри и мутреси е Бг

преди 1 година

Лека полека Борисов е изчистен.Получил е пак индулгенция от посолството и сега всички политипески лакеи и джуджета ще се наложи пак да целуват ръце и други части.Да ви имам промяната и държавата.

37

7373

преди 1 година

Гном това се доказва в съда. Нали имахте доказателство. Като селска тьотка си. Една жена в трамвая каза. Гном ти май наистина не си много умен.

36

Анонимен

преди 1 година

Ванка ...ми те схемите се доказват в съдъ.А как да стигне до съд след като прокуратурата е на Борисоф.Според прокуратурата снимковия материал.Записите .Не са доказателство.Ако беше в Америка , Борисоф вече да излежаваше половината присъда.За назидание на бъдещи крадци политици като него измамника и поулиста.

35

Ванката

преди 1 година

Ми да му бяхте доказали схемите и престъпленията, ако ги е имало, властвахте 7 месеца. Но от мераци за крадене и от некадърност, нищо не направихте.

34

Асан

преди 1 година

На китарата Насо жабата на микрофона Танас Гнома :)))

33

анонимен

преди 1 година

Журналисти, журналисти... Един път пишете "буксува", друг път "боксува". Определете се най-накрая. Не знам каква оценка имахте по БЕЛ, но сте много зле с орфографията.

32

до ситния едеот

преди 1 година

И като арестувахте Борисов кво направихте,м!?Изписахте му вежди!Чукъндъри!

31

Нина

преди 1 година

Танасе, аз лично съм подготвена да чуя от всички вас променкаджиите ,тонове лъжи и помия срещу Борисов до изборите .Не ,че ще спрете и след това ,ама избори идат и треска ви тресе за кокала .Няма никаква изненада.Вие това си можете

30

Поли

преди 1 година

Танасе,мани го Борисов знаем какви небивалици дрънкаш Кажи ти който се мотаеш в политиката от миналия век-1989год.какво направи за България?НИЩО .Занимаваш се само с подслушвания и интриги.Те това правиш .Крайно време е такъв безполезни като тебе да го пенсионираме и да философства с колегите си пенсионери по градинките и кафенетата .Ти си мързелив и няма да те пращаме на село да копаш компири Айде изчезвайр

29

П.К.

преди 1 година

Този не беше ли от поговорката: Преоблякал се Илия, пак в тия... От зловещата държавна сигурност в..."демокрацията"???... И има наглостта да се показва???

28

Анонимен

преди 1 година

28- АМА ОНЯ С ЧУВАЛИТЕ ГО ХВАНАЛИ БЕЗ ЧУВАЛИ- ЗАЩОТО...РАШКУВ ГОВОРЕЛ ПОЛИТИЧЕСКИ А И НЕЩО НЕ СЕ СПОГОДИ С ПРОКУРАТУРАТА АМА НАЛИ ИМА И ЕВРОПРОКУРАТУРА...ТА СЕ ПИТАМ ТИЯ МИЛИОНИ ЗА КОИТО ГОВОРИ ДАМАДЖАН ДАЛИ С ТЯХ НЕ СИ КУПИ НОВИ ТРИ ИМОТА ЗА МИЛИОНИ КЪМ 19 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ

27

Вики

преди 1 година

До 28 Лъжец като Танас.Арееее марш

26

Анонимен

преди 1 година

До 26....как да няма доказателства за крадливите схеми на Борисоф Нали хванаха онзи с чувалите за милиони от Автомагистрали.Какви още доказателства са необходими.Човека си призна и беше готов да свидетелства.Но от Гешефтурата не му позволиха .

25

Анонимен

преди 1 година

Тази критика към Киро е много закъсняла, деликатна и завоалирана, а през това време Киро и Асен ги обраха по гангстерски и сега познайте кой няма да мине 3%? Но какво значение има за грантоедитее? Пак ще лапат като Христо 3 млн.