52

анонимен

преди 1 година

Гледахте ли международната конференция във военния клуб в София на Тема:-Влияние на ваксините върху човешкия организъм. Гледайте го-това може да спаси хиляди животи. Най-важното е човек да е информиран и да взима адекватни решения за своето и на близки хора здраве.

51

Списък заслужили

преди 1 година

Бойко Методиев Борисов, Ангел Кунчев, Венцислав Мутафчийски, Асен Балтов, Костадин Ангелов, Тодор Кантарджиев, Ива Христова, Любомира Гломб, Радка Аргирова, Радостина Александрова, Аспарух Илиев, Богдан Петрунов, Огнян Кунчев, Мира Кожухарова, Иво Петров, Богдан Кирилов, Геновева Тачева, Георги Момеков, Мирослав Спасов, Чавдар Ботев, Александър Симидчиев, Петър Марков, Мариана Мурджева, Христо Найденски, Христина Бацелова, Стойчо Кацаров, Стефан Янев, Младен Маринов, Николай Витанов, Лъчезар Томов, Николай Денков,Неделя Щонова, Йорданка Фандъкова, Кирил Ананиев, Гергана Николова, Николай Брън

50

Анонимен

преди 1 година

Разумни съвети, но не всеки е дорасъл за тях.

49

доктор

преди 1 година

Учебник по микробиология за студенти по медицина и стоматология от лето господне 1988 - пише черно на бяло - за корона вирусите имунитета трае 3 до 4 месеца, защото бързо мутират и съответно няма смисъл да се правят ваксини...А сега деца кажете какво става тук? Корона вируси има от най-малко 400 мил. години. Всички гръбначни животни боледуват от тях... какъв е тоя зор да ни ваксинират, когато знаят че няма как да функционира?!?! (Комунистите лъжеха само на пропагандни теми - тази не е...)

48

Анонимен

преди 1 година

Вирус не се лекува с антибиотик. Не и в първата седмица. Не и ако няма доказана насложена бактериална инфекция. Така че нищо не си направил, само си си смъкнал имунитета и унищожил чревната флора.

47

саз

преди 1 година

дози изкуфял, дрът лешояд до кога ще му побликуват глупостите ?

46

Анонимен

преди 1 година

Модерна съди Пфайзер и Бионтех. Ще се изядат сами помежду си. Новината е от два дни, поне. Днес бг, мълчите за важното, а ни занимавате с глупости.

45

az

преди 1 година

за 1 вечер му разкатах фамилията на ковида, имах кашлица, температура вечерта стигна до 39 градуса , но с течен аналгин и упсарин и 2 пръста вод до сутринта бях като нов, на другия ден пих антибиотик за да си оправя кашлицата.

44

Анонимен

преди 1 година

mроф. Радка Аргирова е род. 1944г. , отдавна никъде не е професор и не работи като вирусолог. Някога се е занимавала с ХИВ, беше внесла в БГ вируса в дамската си чанта.Безсмислено е да обсъждаме мнението и, то няма отношение към проблема.

43

Vghhbg

преди 1 година

Баба Радка е болна от липса на мозъкПриказва глупости защото и плащат

42

Анонимен

преди 1 година

И Радка Аргирова с него.

41

Въжарят

преди 1 година

Скоро баба Радка ще танцува от края на въжето като професионална кючекиня!

40

Анонимен

преди 1 година

До 40 "За 2 години само няма как да е отслабнал" - първо, това е най-естественият процес при вирусите на настинката, и няма нищо странно. После, при "появата" на омикрон вариант - който е доминиращ сега - лекуващите лекари в болниците в неваксинираната ЮАР категорично, ясно и недвусмислено заявиха че се проявява КАТО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКА НАСТИНКА! Не знам какво се борите като религиозни фанатици само и само да не признаете че ковиднастинката отшумява! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКА НАСТИНКА - ТОВА Е СЕГА!

39

Анонимен

преди 1 година

До Сократис Айде не се напъвай да ми оправдаваш безсъвестният, лъжлив рекламен агент Аргирова! Седнала да ми обяснява колко "чувствителен" бил сегашният вариант на постоянно мутиращ вирус към "ваксината" правена за отдавна несъществуващият вариант от преди почти три години! Пренаписа вирусологията, само да продава продукта! Да си чувал някога да слагат грипна ваксина от преди две години за тазгодишен грип? Това е подигравка!

38

Вирус Не Съществува

преди 1 година

и е точно толко реален, колкото и Исуса Христа! Блажени са Вервующите!!

37

Анонимен

преди 1 година

За 2 години само няма как да е отслабнал. Просто населението е ваксинирано, една част преболедувало х 2-3 пъти и се е натрупал някакъв колективен имунитет. Еволюцията на вируса е многогодишна. Варицелага отслабнала ли е като е тук от хиляди години? А морбили? А грип? Мутира за да става по-заразен, а не по-слаб. Това е и мнението на акад Петрунов и на други учени по света.

36

Анонимен

преди 1 година

Проф. Аргирова е най-добрият специалист в тази област. Разумните хора я слушат, а пък всеки сам разполага със себе си. Ако иска ще се ваксинира, ако не иска няма да го направи. Време е да привършим ковидната история, независимо дали е със знак плюс или минус. Пандемията отминава и ковид ще стане ендемичен, но хората на въсраст и с разбита имунна система трябва да внимават и ако искат да се ваксинират.

35

т0я гн0м

преди 1 година

до кога ще му е позволено да трови живота на хората?!

34

Сократис

преди 1 година

Тук прекалено лично и съвсем безпочвено се засяга проф. Аргирова! Тя не дава анализите и прогнозите си по собствено желание и дори е натоварващо за нея, да обяснява и убеждава невежото общество на България. Когато я видите на екрана означава, че някой я е поканил! А кой кани гостите в студиата, и кой ги спира с микрофони по улиците? Кой отива на работното й място в лабораторията, за да задава едни и същи нескончаеми въпроси?! Хайде обърнете агресията си към медиите!

33

Анонимен

преди 1 година

Моля се на всички богове да дойде един наистина сериозен вирус само за да ви гледам сеира балкански y6итаци :)