18

Анонимен

преди 1 година

СДС е при ГЕРБ. Една стаичка ще даде Боко.

17

Анонимен

преди 1 година

Сградата на Позитано е идеална, че е до съдебната палата, тъкмо ще ги наблюдават

16

Анонимен

преди 1 година

Зарков ли си какъв си по малко се изказвай да не те намерят в някое дере поръчан от тези които се укриват.От къде ги изкопават тия политици от ***..и по прос..ти.Щели да изкоренят корупцията казал К.Петков-Парапета!

15

До 11

преди 1 година

А, ти морално безпроблемен с "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТ" къде живя - дали в Русия или Венецуела, та пращаш други там?Акъл се дава от хора с опит- ти къде се вписваш??? За демократична общност си чувал или са ти го набивали в канчето кухо, но явно идея нямаш що е то демокрация. *** се снимай и ако се харесаш, си направи портрет за бъдещите ти наследници - те дано не се гнусят от теб.

14

Анонимен

преди 1 година

Круме загрева бавно.

13

оае

преди 1 година

няма да стане Зарков...парата на укриващите се там е решаваща..шейха въобще не го вълнува какво иска България, ние сме никои за тях..846

12

Круме

преди 1 година

недей да лъжеш

11

Анонимен

преди 1 година

8.9.10- ВИЖДАМ ЧЕ ИМАТЕ МОРАЛЕН ПРОБЛЕМ И НЕ ПРИЕМАТЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТ-ТЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ ЩЕ ВИ РАЗРЕШИ ДА ЖИВЕЕТЕ КЪДЕТО ИЗБЕРЕТЕ В РУСИЯ НАПРИМЕР, МОЖЕ И ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА

10

определение 21г

преди 1 година

Европейски цености - извращаване на културните ,историческите и икономическите цености на Евро страни преднамерено и индувидуално.Примери : Може да се затворят граници заради пандемия или да се правят санкции срещу д-ви. Но не може да се забрани трафика на хора от Сирия,Афганистан въпреки атентатите в Европа. Мери се с различен аршин.И хуманоста е разделително средство спрямо усмотрения на системите в ЕС ,а не справедливи действия на Евро съюза. Доказателства срещу бюрократичните закони НА ЕС+++

9

Анонимен

преди 1 година

Божков доколкото знаем вече не е в ОАЕ. ОАЕ са независима и свободна д-ва ,а нашата България е подметка на евроатлантически цености. Корумпирана съдебна система.За какво им е на арабите да правят спорузумение !

8

Няма да стане

преди 1 година

Няма да стане.Арабските емирства имат справедливи и строги закони.Държавите в ЕС са либерално джендърски орентирани.Таралеж в гащите.Едно спорузумение би навредило на неутралитета и правосъдието на ОАЕ. Все едно арабин имигрант да бъде съден в евро съд -ще го пуснат ама няма да го предадат на ОАЕ .

7

Анонимен

преди 1 година

Василев от Сърбия кога, мазните мошенници които преди години се изнесоха в ЮАР и т.н.Иначе Киро като го чуето как казва "Господин Божков" и ако все още не ви е стнало ясно какво точно се случва в държавата сте доста зле.

6

Анонимен

преди 1 година

До 5, не е от БСП, а от тъй наречената им вътрешна опозиция! Иначе казано - човек на ГЕРБ и Пеевски

5

Анонимен

преди 1 година

Вички управлявали България от Четвирната коалиция - ПП, ДБ, БСП и ИТн трябва да бъдат съдени за чудовищната инфлация в страната и масовото ни обедняване!

4

Анонимен

преди 1 година

Щом е от БСП не ми го хвалете с дядо ген. Леонид Кацамунски, бивш началник на националното следствие, работил и като съдия, и като прокурор, и като адвокат. - ПО КОЕ ВРЕМЕ ПРОПУСКАТЕ УСЛУЖЛИВО ДА СПОМЕНЕТЕ! . . . зам.-директор на Народната милиция . . . . . мисля, че стига като информация! Такива само в България намират просперитет - в нито една друга ЕС държава няма такова нещо!

3

Анонимен

преди 1 година

Новото министърче на Шиши се старае да му се хареса, като се мъчи да намери начин да екстрадират Божков

2

Анонимен

преди 1 година

договорете и екстрадация на ромбоидите за Индия, че нещата вървят много на зле

1

Страхова невроза

преди 1 година

Ще върнат ли Таки,който държи митницата,на К.Андреево ,фитосанитарният контрол, Божков,да говори по въпроса за 700 милиона,върнат ли ги,трябва да ги елиминират, гори Герб и ДПС