156

Проблема не е

преди 1 година

в отоплението, а в енергията за производство. Европа вече изнася производствата си в Америка. Ха честито!

155

Русия ще спаси света

преди 2 години

Ще цепите дърва това европейските гейове.А мигрантите през това време ще го нацепват на женските ви.

154

Анонимен

преди 2 години

светът накрая ще си го вземе

153

До 163

преди 2 години

Трябва да си смениш източника на информация.Що за глупост е това че от 01.2023 Европа ще е независима и цените драстично ще паднат.Май слушаш какво ни говори богът слънце Боко

152

Стоян

преди 2 години

Ако увеличението на цената с 240% спрямо началото на годината,тенденцията да се увеличава още и въведения в някой развити страни режим е справяне ,значи да

151

История

преди 2 години

Светът е оцелял хилядолетия без руски газ и петрол !

150

Ха-ха

преди 2 години

До анонименАланкоулу, с тази логика в коментариите по-добре мирувай! Изгаря газ (ако изобщо трави това) за да държи цената му висока...ааа! Еврогейците ще плащат и още как!

149

анонимен

преди 2 години

Европа губи, хората ще мръзнат, но и Русия губи, изгаряйки непродаденото количество газ, руснаците също ще страдат, докато търпят батюшка-цар Путин! Но, на всичко има край, ще издържим!

148

Филма

преди 2 години

за расията бавно,но сигурно приключва.Без техния петрол може-след 01.-01. 2023г.Газа намален с 85% от 2023г с тенденция до 2 години да се приключи изобщо с всякакви зависимости.Коччината се срива под санкцийте и е пред пълна военна капитулация.Може ,и без тях може и ще е по-добре за всички

147

Хо - Хо

преди 2 години

До Ха-ха ... Китай е газифициран повече от първобитна България и от фоляма част от Европа . Това че ти не знаеш нещо не означава че то не съществува а че си слабоинформиран . ... а на Индия за какво и е газифициране ? Там е вечно лято . И дори при това положение Индия получава руска газ за промишленоста си на цени за които Европа може само да си мечтая че ще получи дори и от американските си "партньори" ....

146

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Обе Запада не Светът ! Мога да изброя поне 20 държави от Света които не използват руска газ и си се сравят много добре! Запада също може да се справи без руска газ, като за целтта трябва да слезат на нивото на България, което за един западняк ще бъде равносилно на сигурна смърт. Кво ги чака, просто не ми се мисли ! Хи-хи-хи-хи !

145

Анонимен

преди 2 години

Тука е пълно с диванни експерти. Пълен смях.

144

Мухаха

преди 2 години

Ето реална възможност загрижената за природата Европа да се справи със замърсяването на въздуха и да намали парниковия ефкт. ДА спре руската газ , не за 3 дена а ЗА ВИНАГИ ... Ще се топлят на органик дърва ... ще живеят сред природата .. ще ходят голи и ще берат от горите цветя и сладки коренчета ... нека гадния Путин и първобитната Рассия да се задавят в пушеци и сажди ... Да живее природно съобразния начин на живот .. Това е бъдещето .

143

Пижо

преди 2 години

До Ха-хаДа, така е. Нито в бараките, нито в палатките има газификация. Но, вероятно дори ти трябва да си даваш сметка, че от един милиард и 200 млн. души в Индия, е достатъчно 1/3 в големите градове и производствата да потребяват газ, за да е повече от цяла Европа накуп!

142

Ха-ха

преди 2 години

В копторите на Китай и Индия само газ употребяват. Всяка барака и палатка е газицифирана.Дано ще пренасят газа по въздушно-капков път.

141

Бай Илийчо

преди 2 години

Ко некой има малце акъл у глъвътъ жа разбере чи на гладну и студену не са трай !

140

Бай Илийчо

преди 2 години

Ич ,а не ви пука бря ! Яжте,пийте и си носете новите дрехи и обувки ! Видело са е нищу убаво не иде ! Коту, апнете,коту пийнете,и Кот си турнете на оная раута тва жа ви остане ! Тъй де !

139

Жгмъц до 152

преди 2 години

Добре е аненцефали да не се изхождат тук😂

138

Пижо

преди 2 години

За какъв "свят" говори BBС? Китай и Индия представляват 60% от света!!!! С тях Газпром сключи дългосрочни договори! Дори няма да споменавам за Африка и Азия като цяло? Толкова да са зле англичаните, че няма накъде повече. На Русия не й дреме за Европа ще иска ли газ или не.

137

Анонимен

преди 2 години

Утре Зеленият чорап свиква спешна среща, на която е поканил представители на фирми, които доставят газ. Трябва да замазва гафовете на енергийния министър, след шамарите от ЕС и САЩ. И на Радев му светна, че газ ог Газпром няма да получим, камо ли пък по-евтин, колкото и лупинги да правят министрите му. Изтърваха 6 танкера, сега ще търсят други възможности - ще има яко кланяне на турци и гърци, пък дано да се смилят над нас. Цената вече ще е по-висока отколкото тази на пропуснатите вече танкери.