286

Путюв

преди 2 години

Путин се нацапа ,че България застана зад Украйна ,а не на страната на Русия .И за това ние бяхме първите на които им врътна кранчето ,но не осъзнава едно нещо ,че и той сам си врътна кранчето към българския народ.

285

преминаващ

преди 2 години

До Кръстьо"алтернативно надарените", изби рибата!! :-))

284

От Вселената

преди 2 години

Иде времето човек да узнае истината. Тогава Намръщения ще се усмихне и човечеството ще изгуби смисъла на своето съществуване.

283

Анонимен

преди 2 години

Този път и кладите на везувий не ще ги спрат да ни тикат тръбата с газа и палят отзат!

282

От Вселената

преди 2 години

Всичко това, пред което хората се кланят: прогрес, култура, цивилизация, работа, длъжност, морал всичко това са вампири , които изсмукват кръвта , чрез артериите и вените и чрез газовата тръба смучат, смучат и това що остане горят, горят, за да не може плебса да разбере, че го смучат и отзад!

281

Анонимен

преди 2 години

Вие русофилите сте много странни хора. Хора , които искат да се влачат след най- безобразната империя, създадена някога. Хора , които искат насила да бъдат с победените , заради някакво мазахистично удоволствие винаги да се чувстват жертви и да не се налага да работят или мислят.

280

От Вселената

преди 2 години

Аз - Краставицата съм Красавица и щом израсна до Домат, Аз съм готова за дебат, а щом израсна до Картов Аз - Красавицата, пардон Краставицата за битка Газова съм Готова, понеже ми расте oтзaт тръбата и ме нaдyва яко, за да растът не само Моркови, но и Краставици по земята!

279

От Вселената

преди 2 години

Аз - Краставицата съм Красавица и щом израсна до Домат, Аз съм готова за дебат, а щом изрсна до Картов Аз - Красавицата, пардон Краставицата за битка Газова съм Готова, понеже ми расте oтзaт тръбата и ме нaдyва яко, за да растът не само Моркови, но и Краставици по земята!

278

Анонимен

преди 2 години

Горят 0,5% от дневното потребление на Европа и това е еко катастрофа,а когато Европа гори останалите 99,5% не е.Хм.Не знаех,че при изгарянето на газ се отделят сажди,мислех,че е само при твърди горива,но както и да е,не съм специалист.

277

Кръстьо

преди 2 години

Вие русофобите сте много странни хора. Че Русия няма да падне вече е яно и на алтернативно надарените. Затова по-добре бутнете Украйна и да се свършва. А вие им давате оръжие, колкото да ги мъчите да си избиват хората.

276

Анонимен

преди 2 години

Русофил е еквивалент на българофоб. България е член на НАТО и ЕС. Под статията обаче е пълно с коментари в които има злорадстване и радост, че ще имаме недостиг на газ. Както и под всички статии за инфлацията има злорадстване, че ще ставаме по-бедни. Вместо да искате русия да падне по-бързо за да има нормализиране на ситуацията, вие се радвате на европейското и съответно българското страдание и искате русия да продължава да ни тъпче с монополно положение и да ни шантажира. Русофил = предател.

275

Анонимен

преди 2 години

До 5ЪР 100ИЛОВ ZОЕВ Пазари има , ама като няма начин да се транспортира , какво остава да се направи

274

Жуков

преди 2 години

Щом може си го позволят.Имат в изобилие ние от ЕС да му мислим и да продължат да слушат сащ и ще го докараме до просешка тояга

273

Анонимен

преди 2 години

нека да ви е гадно, това е като в ФАЩ - седнали дебелите на macdonalds и до тях се наредили някакви малки бедни дрипави маймунчета и ги молят да им хвърлят някой картоф или троха. Сега запада е маймуните и чакат да им пуснат малко, и дано не. Да седите на студено и на мега инфлация и цени до небето. Дано.

272

Анонимен

преди 2 години

В цивилизованите държави мислим за това как да намаляваме емисиите въглероден диоксид, а руската нацистка държава гори газ само и само за да не го продаде на Европа. А руските слуги пишат опорки, че Европа не купувала, което е лъжа. русия нарочно не пуска газта за да не могат да бъдат напълнени газохранилищата на 100%. Иначе Германия би купила. русия шантажира за отварянето на Северен Поток 2. Защото русия е държава престъпник и се занимава с шантаж и изнудване.

271

Анонимен

преди 2 години

В Европа ще мръзнат милиони , но не купува , а защо ?

270

проф. Рачев климат.

преди 2 години

Аз казах ли че зимата ще бъде топла?

269

Анонимен

преди 2 години

Вятърната енергия е вятър работа. На някой да не му е ясно за какво е тази война?!?

268

пешо

преди 2 години

Търговците на диаманти имат с тонове по складовете, но пускат в продажба само няколко килограма в световен мащаб, защо ли? Ами ако ги пуснат всичките цената рязко спада надолу.

267

****

преди 2 години

До Истината Явно не си на ясно как се добива природния газ в Русия и как в Америка. Затова не можеш да си обясниш защо газа в Русия изгоря без да го продават. Няма да е лошо да попрочетеш нещичко по въпроса.