16

PROKURORA

преди 15 години

Към 7. Напук на "реализма" ти, днес успяхме да вкараме този човек в затвора за една година и девет месеца - не условно а ефективно. Така че системата работи.

15

Гражданин

преди 15 години

Предлагам на законотворците в НПК да има нов единствен с приблизително следния текст: За изнаслвачи, педофили или блудстващи да им бъдат скопени като прасетата без упойка или като бездомните кучета. Пък тогава ще видим дали ще има такива. Все пак сме демократична, хуманна държава и трябва да сме такива не само към кучетата, но и към хората.

14

преди 15 години

А според теб в тия жеги с кожухчета и потури ли да вървят момичетата бре. Понякога им завиждам, че в тая жега могат да си облекат късите поли и отдолу вятърът да им вее, на мен макарите ми се стопяват.

13

МАЙКА НА 2 ДЕЦА

преди 15 години

Виновни са си и девойките !!! В 1 часа след полунощ, коя наричаща себе си девойка скита сама - хей така по улиците ??? Каквото си търси ще си го намери !!! А за тоя нерез, ако обаче той е виновен - един як бой !! Не забравяйте , че тези нощни пеперуди - "девойки" обичат да ги ухажват и когато се стигне до секс, изведнъж са нападнати или изнасилени !!!!

12

МИ-6

преди 15 години

ВИЖ НОМЕР 2

11

Linkin Park

преди 15 години

koi bo za momi4eto 4oveka iska da si napravi kefa... ama kat e kelesh :D... vajnoto e muzikata da varvi LInkin PArk da zvu4i :)

10

Denitsa

преди 15 години

"Как да не ги изнасилиш ли?","Тръгнали полуголи",а защо не се замислите,че и за вашите дъщери мислят така.Ако си представиш,че е твоето дете,едва ли ще имаш такива мераци - извратени гнусни простаци!

9

koча

преди 15 години

сега меразберете ПРавилно - не одобрявам постъпката на мъжа, НОООО какво прави "девойката" към 1ч. (сама) по улиците?????? И девойките отдавна спят по това време...

8

преди 15 години

Какви девойки бе, сега са вече ..няма девойки. Онзи ден в едно такси , таксиджията като видя две три "девойки" по улицата само изръмжа " Е братле, как няма да има изнасилвания всеки ден .. скивай ги тия ..излезли полуголи " - прав е човекът.

7

Реалист

преди 15 години

Сега ще престои малко в ареста, пък ще го пуснат по живо и здраво поради "липса на доказателства" - както става обикновено. Жалко за момичето, психическа травма остава и само при опит да ти навредят...

6

blabla

преди 15 години

5 какво са виновни девойките ? Защо трябва да има такива простаци... все някога ти се налага да походиш пеша и не винаги има кой да те прифружава нали се сещаш. Момичето не е виновно, това че и се е наложило не значи че няма акъл в главата си.

5

преди 15 години

Да, а всички девойки да ходят по нощите сами. То малко и акъл трябва....

4

аз

преди 15 години

Същото като 2.

3

glig

преди 15 години

да го пребият с пръчки под тепетата

2

преди 15 години

Сега тоя трябва да го вкарат в най-*** затвор и да му направят *** водосточна тръба

1

преди 15 години

Oshte edin li?! Lele... taia nosht vsichki otkachalki li sa trgnali po-ulitsite?