12

Бай Дрън

преди 1 година

Е, тук и без срив на системата се чакаше понякога по 6 часа, ама на кой ли му пука.

11

Анонимен

преди 1 година

И аз минах Калотина за България.Леле все едно влязох в джунгла.Камънак ,прахоляк,една колона ,то да караш ли,да гледаш да не счупиш колата ли,няма как и да обърнеш и това е първото което виждаш като влезеш.Колкото и да се радваш ,че се връщаш ,чувството се изпарява за секунди и ти иде да избягаш с триста.

10

Анонимен

преди 1 година

Тия глупости ги разправяйте на наивниците! Пътувам много и ВИНАГИ причината е в на пите *** по митниците- гаврят се както с чужденците, така и с българите.Скоро се прибрах от Турция, пет часа не можеш да минеш границата и то не, че турците те бавят, а нашите побъркват пътуващите с нагла бюрокрация и придаване на важност. Удоволствието да пътуваш в EU е невероятно, само табелите с различен език ти напомнят, че си в друга държава! А тук е каквото си беше при комунизма, всъщност той не

9

ехаааа

преди 1 година

До КОй Стига ва, верно ли?!

8

Анонимен

преди 1 година

Кофти тръпка. Оня ден минава рейс на парад от там, днеска симулираме дейност. ***.

7

КОй

преди 1 година

До ехааааЕми хората не са като теб ***, докато ти седиш и по цял ден се вмирисваш, ние обикаляме и си гледаме живота. Аз не съм бил от тези които са чакали, *** и не се спирам.

6

ехаааа

преди 1 година

Чудесно..........да са си седяли вкъщи!

5

Анонимен

преди 1 година

Като се знаеше още от пролетта ,че хората ще пътуват много тази година,резервациите за почивки се увеличиха както никога,защо не бяха взети мерки ??? Цяло лято мъка по тези граници,хората се побъркаха да висят в жегата,срамота!Калотина е строителна площадка и без да е почистено кошите минават през камъните и мръсотията.Това го няма никъде бе,само у нас е бардак!

4

Анонимен

преди 1 година

Те мигрантите минават 5 по-бързо границата. Да следват мигрантите.

3

Aйде на бас

преди 1 година

Че проблемът е от българска страна както винаги между другото!

2

Тираджията Z

преди 1 година

Сетила се Мара да се пообата

1

сигурно

преди 1 година

Да тръгват след мигрантите ,и ще се приберат много по бързо !!