50

Ннн

преди 1 година

Този, на снимката, ако е 15 годишен, то брадата му е поникнала ,поне като е бил на три!!!

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 Немците пропищяха от гостите на Меркел. На чужденците, които не са от Близкия Изток или от Сев.Африка пък прави впечатление, че докато германците работят, тези се шляят по улиците, нали са на помощи? Прави впечатление и арогантността им. Тепърва ще има още по-тежки проблеми с тях, освен ако не ги натири някой с по-твърда ръка.

48

Бай Иван

преди 1 година

Клоуните от дб и комитета от хелзинки да не забравят да го номинират за човек на годината ;) !!!

47

Анонимен

преди 1 година

Глупости пишете,особено пък Германия си е тихо и спокойно.Не заклеймявайте хората по религия и националност.Колкото немците правят простотии толкова и другите.

46

Debo

преди 1 година

В Германия и Италия е ужас в момента, гъмжи от мюсюлмани, буквално са навсякъде-мароканци, алжирци, ливанци,сирийци, египтяни....Скитат на глутници и правят страшни неща

45

Анонимен

преди 1 година

Който иска да владее европата,какво ви е толкова страх от мюсюлманите?? Не е лошо да попътувате,та да промените ограниченото си мислене. Радикализираните са опасни,но те са малко в сравнение с останалите които се придържат към семейните ценности и живеят обикновен живот .Всеки е свободен да вярва в каквото пожелае,но такова заклеймяване да слагаш всички под един знаменател е наистина ограничено.Имайте предвид ,че в техните държави наказанията са много строги за деяния срещу обществото!

44

Турист:

преди 1 година

Спореджалост доста предсказатели (включително Ванга и Нострадамус), Европа ще бъде завлядана от мюсолманската религия, с център Рим! За жалост...!

43

До 41

преди 1 година

Извикай своите приятели ЯНКИТЕ те ще пазят границата.. Колко си наивен само !!

42

Анонимен

преди 1 година

Този на снимката, с наведената глава, съвсем на прилича на 15-годишен, а по-скоро на 25-годишен, че дори и на по-възрастен. Да се правят на непълнолетни е един от основните им номера.

41

Анонимен

преди 1 година

Може може да е толкова космат.. Тези хора имат по бързо развитие на организма отколкото европееца не един двама съм виждал такива напо 15 да са с бради гъсти като кози гъзсс

40

И тук съпричастни

преди 1 година

за мигр. криза са Ердоган и Путин!СЕГА и двамата си траят: мигранти в Русия не искат, а Ердоган тихо ги изтиква на ЕС.Двамата забъркаха кашата и се радват, че България и ЕС страдат.Затова като лишим тези хора от пребиваване в ЕС, защото нанасят щети на РБЪлгария и убиват , живеят по престъпен начин, да видим ще се осмели ли ДРУГ!И да се издири ТУРЧИНЪТ-ВОДАЧ!

39

Анонимен

преди 1 година

ДНК експертизата ще докаже, че е поне 5 г. по-възрастен. Няма как 15 годишен да има такава гъста брада дори да е син на Мата Космата.

38

Анонимен

преди 1 година

Гледах видео с този "непълнолетен". Той е около 180 см висок, има добре израснала брада и е добре сложен физически. Няма начин да е само на 15г., около 20 годишен е поне. Очевидно е излъгал за възрастта, за да не го хваща закона.

37

Анонимен

преди 1 година

Доста добре ще си изкара в ареста ченгеубиецът. Има да го мятат като свински дюнер

36

Интересно

преди 1 година

Българските полицаи дотам ли я докараха, че не могат да си защитят живота ? Ако беше мой колега , досега да съм разкатал майките на всички , които са ме вземали за мезе! Като гледаме как е тихо в полицията, значи можем да газим полицаите където ги сварим и видим !

35

Съдия

преди 1 година

Я , министърът на вътрешните работи, " Бях точен с парите" , да занесе на арестанта баклава или кадаиф. Той само за това става - да носи и да "взема" от някого пари или баклава!

34

Анонимен

преди 1 година

Що ни лъжат тия бе. Къв 15 годишен тоя има по голема брада от на 30 годишен. Тия виждали ли са 15 годишно дете бе. Абе тия за малоу мни ли ни имат.

33

Анонимен

преди 1 година

Този е бъдещ терорист

32

Gargata

преди 1 година

....Kak 15 godishen be, toja e nai malko na 26 - 28god.

31

Анонимен

преди 1 година

Що в ареста бе? Пратете го в 5-звезден хотел! Нали така правим с бежанците?