35

Анонимен

преди 1 година

ами не е лошо да се разбие стереотипа на бизнес партиите каквито са всички в България

34

Политолог

преди 1 година

Всяка идея на ИТН заслужава само едно - ИГНОР, защото е идея не на Слави, а на Сарая.

33

Анонимен

преди 1 година

До Долу ДПС ГЕРБ ИТН А до сега ПП къде бяха?

32

Ремонт

преди 1 година

Тея двамата изкъртиха и фаянса, и теракота! Нема нужда да наемам майстор.

31

Анонимен

преди 1 година

Ахахаха, Славито Василев, афиф политолога, набеден от баща му за "експерт", хахаха!

30

Анонимен

преди 1 година

Прекалено внимание отдавате на тая идея за референдум. Само по себе си няма нищо лошо да се пита народа за каквото и да ви хрумне. Даже е добре да се кара обществото да мисли за държавата, за държавното управление. А ако можем да го накараме и да прочете Конституцията ще е страхотно. Безспорно не му е мястото на тоя въпрос сега, но чак пък толкова внимание на нещо, което няма кака да се случи е излишно.

29

Шефа

преди 1 година

От Слави Трифонов само нефелни политически изхвърляния ,като него самия можем да очакваме !Той горкия си мисли че е направил велик предизборен ход , но ...май си заби автогол с демонстрацията си на невежество!

28

Анонимен

преди 1 година

ИТН са за "След мене и потоп".

27

Мария

преди 1 година

Спомнете си татуировката на Трофонов- Без милост!Аз идвам и водя ада след себе си!Няма нужда от коментари.Всичко е ясно,какво представлява от вътре Трифонов.Озверял,освирепял,развалина и от вън и от вътре .

26

Василев е зависим

преди 1 година

Този Слави Василев е син на мултимилионера комунист Васил Василев, собственик на Хладилния завод в София. Закупил го е за без пари 1994 г. с помощта на червените куфарчета и БКП. Притежава и други апетитни имоти откраднатии по същата схема от българския народ. Василев е дал цял етаж от хладилния завод на телевизията на БСП.Води и пропагандно комунистическо предаване в същата телевизия. Синът му доскоро беше съветник на пРезидента на Решетников Румен Радев. Това са хора зависими от БСП и Русия. Те работят срещу българския народ, в личен интерес и за БСП.

25

Анонимен

преди 1 година

В "демократична" съвременна България като се каже "референдум" и всички умират от страх... Сакън народа да не вземе някакво решение пряко... Сакън нещо да не се промени... Ама трябвало ВНС, ама трябало филанкишията да разреши, ама нямало смисъл... Е нали сме деморация бе джанъм?...

24

Анонимен

преди 1 година

И България ще стане като Беларус. Как цялата схема обаче лъсва. Мацква иска "президенска република", щото е нужно да си сложи само един фигурант. Вече има такъв и той преяжда с власт. И ов_цете си го преизбраха, въпреки че всички знаеха чий резидент е. Сега упорито ни влачи към диктатура. Боже, пази България от рашисткото блато.

23

пришълеца

преди 1 година

Радисона падна....:)))за императора и парламента...

22

Анонимен

преди 1 година

До Долу ДПС ГЕРБ ИТН//// Ааааа Неее. Никога вече ПП.

21

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното лешояди *** прецакват България винаги. Ще гласуваме за ПП които са против каскета които пази Пеевски и Доган и Боко тиквата които си искат обществените поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция и магистралите тунелите евро фондове и всичко останало което носи пари

20

П.К.

преди 1 година

Всички стари и прастари кримки плюят и дамгосват Учиндолеца... А какъв страх ги тресе. Тази негова идея,сакън, да не им наруши рахатлъка. Тъкмо сме се наместили на държавната софра? И непрекъснато да има избори, па ние сме добре. Добре, добре, ама страх лозе пази...

19

THOMAS LINKE

преди 1 година

ЧАЛГАРАНИТЕ ИЗПЕРКАХА ТОТАЛЛ !!...ИМАХА 6 ВЪПРОСА НА ПРЕДНИЯ РЕФФ...И НЕ НАПРАВИХА = НИЩЩООООООО...ЗЕЕРРРООООО.....''ИТН'' Е ПРОЕКТ НА ФИГУРАНТА РАДЕФ И НА МИТЮ ИВАНОВ ШЕСТАКА, КЕВОРКЯН И ОСТАНАЛИТЕ БИЛИОТЕКАРИ .....КЪДЕ СА НАМАЛЕНИТЕ ДЕПУТАТАЕ...КАДЕ СА 1 ЛВ СУБСИДИИЯ...КАДЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС ::МАЖОРНА МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА ???????????

18

Край

преди 1 година

Странни политолози коснтатират че "Парламентаризмът в България е в задънена улица. Парламентаризмът в момента не е способен да произведе трайни и смислени решения за българското общество" А не казват че за рестарт на демокрацията са нужни промени в правилата на играта - наричат се МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура или преминаване към ПРЕЗИДЕНТСКА република. Вместо това ни пращат до безкрай на едни и същи имитации на избори.

17

Анонимен

преди 1 година

То, щото много има какво да се разбива. Политиците си я разбиха политическата картинка.

16

А бе Славчоу!

преди 1 година

Ще оставиш безработни 240 безценни евроатлантически дупедати,както и десетки хиляди калинки,медузи и стоножки на партийната хранилка! НИДЕЙЙЙ,молим тА!