49

Крим не е руски

преди 1 година

Е нали Путин заплашва Европа с ядрените бомби... и на другия ден щял да строи централи...КОЕ Е ВЯРНО?!?!

48

Малко за политика

преди 1 година

Който може, си може. А на ниското магаре всеки се качва. Достатъчно беше Хилари Клинтън да дойде у нас, и Бойко веднага спря строителството на АЕЦ "Белене". Изтече информация за това от Уики Лийкс. И добре че стана така, защото Бойко никога нямаше да си признае за така е бил спрян проекта.

47

…!!

преди 1 година

Без ядрени реактори и газ, ние можем!, не е толкова страшно, да му мислят другите!

46

Анонимен

преди 1 година

А ние "Българският музей на глупостта" в Белене. Ще бъде направен макет на АЕЦ с истински реактори и ще бъде обяснявано на туристите с часове за българския уникален едеотизъм. Важното е да се присмиваме на Унгарците, че купуват ядрено гориво от руснаците.

45

Обективен

преди 1 година

Американците търгуват с Русия повече отколкото преди войната,Унгарците си строят руски АЕЦ , само ние си избираме политици,които ни вкарват в едно блато от което излизане няма. Не гласувайте за Простото и Кокорчо,че и африканските страни ни изпревариха по темп на развитие.

44

Анонимен

преди 1 година

Това е основната причина Унгарците да са умерени по отношение на масовата русофобия в политическите елити на останалите държави от ЕС.Енергийния недостиг в Европа само ще нараства и цените ще се увеличават. Стратегически комунистите оставиха планове за втора атомна централа и в България. Новите "стари втори и трети разред" номенклатури не успяха да устоят на външния натиск и не построихме Белене. Вече е късно.

43

Бгг

преди 1 година

Ако не построим АЕЦ белене,ще купуваме скъп ток.

42

Анонимен

преди 1 година

До 27: Тц,няма и това да стане.Преди около седмица мисля,че беше,един балхарастанннски корифей беше писал,че армията ни била толкова изостанаал,че не сме имали нито капацитета,нито специалистите,които да обслужват "сложната" хЪмерканска техника,което съвсем ясно подсказваша,че и хартиени самолетчета няма да получим,понеже и те са много сложни за елементарния ганьоовски войник.Честито ви робство!

41

Я па я..!

преди 1 година

ПП изпуснаха момента да пробутат двата реактора от Белене на Унгария, макар и на половин цена.И да си купим още Ф-16.

40

А ний

преди 1 година

Строим хармерикански тоалетни.

39

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А в Бъггария туеците ни стеоят джамии.Суоер.Изкуфявам от щастие,че мамите имат план да ни топлят.Те затова катонсе молят и си дишат в задните части.Изпълват всичконс енвргия. Ноемално.Все пак сме роби на рома Доган,който,бедничкияг,държи в кирливите си турски ръце енвргетиката ни.Писле ни бълват,че турците и техните noмацu били супер българи. И още един детайл! Путин,по линия на майка си,е евреин.Евреин е и Орбан. Не че не ни управкяват евреи,но Българите не сме евреи и ни избиват.

38

Натовеца

преди 1 година

ЛайМерика срещу България мощно с ви пи ени и *** шпиц команди за светлото тран-атлантическо бъдеще !Опитайте се да бъде по-малко очевидни белким мине по за реалистично !

37

Натовеца

преди 1 година

Завиждам на унгарците ето тов е разликата да живвеш в суверенна държава гледаща интересите си а не тези на краварската амбасада!България трбва да се изчисти от американци!

36

Анонимен

преди 1 година

До А ние...29 - а най-най-важното е усраина да е добре - нас ку че та ни яли

35

Анонимен

преди 1 година

бг ще гледа и ще им текат лигите

34

САЩ са ни враг

преди 1 година

Ако не бяха ни натиснали сащ да спрем блокове в АЕЦ Козлодуй и да замразим, АЕЦ Беляне сега щяхме да имаме евтин ток и щяхме да изнасяле още повече ток и бюджета да е пълен.

33

До Вин

преди 1 година

А ти седиш без никаква фабрика и чакаш американската гемия с два бидона свръхскъп демократичен газ да се дотътри след няколко месеца и разчиташ Русия да умре от глад студ на тъмно ? Мечтите на Америка срещу България...

32

Анонимен

преди 1 година

Ако искате да сме като Унгария гласуваме за Възраждане. Другите ги видяхме докъде ни докараха.

31

А ние

преди 1 година

си чакаме биденовата зима

30

Факт

преди 1 година

Хората си гледат интереса а не се гъзят на сащ....както ние и робите в Европа.