35

Анонимен

преди 1 година

То селяните покрай концлагери извозвали пепел от изгорени хора по нивите..И сега правят същото..В света живее и Добро,и Зло.През 1958 в Белгия бил затворен зоопарк за аборигени от Африка..А в 1961 г.излетя човек в Космос..

34

Анонимен

преди 1 година

Путин е завършил Военна школа в СССР. И както в НРБ завършилите Военна Академия жителството си го избират и му се дава.

33

Анонимен

преди 1 година

До 34. За пред чужденците руснаците ще го покажат в най образцов вид.

32

Анонимен

преди 1 година

До 34. Майката на Путин го ражда в Грузия от третия си мъж. / Става въпрос за първия Путин, който е бил на служба в Дрезден/А това , че СССР го взима от пансион и го изучава за апаратчик .После може да си пише както си иска.

31

Анонимен

преди 1 година

и днес по фронтовете продължават да умират млади момчета, които нямат нищо общо с корумпираните кървави игри на лидерите си

30

Анонимен

преди 1 година

Даааа, тук в забутания Ориент, на балканите на никого не му хрумва да копа, гори, търгува с мъртъвци и да се гаври с труповете на загинали във войни. Има почтителност и уважение към смъртта и жертвите, едва ли би хрумнало на някой преди да тори нивите си с костите на мъртвите. Също, независимо от религията и благосъстоянието на хората, едва ли на някой му е хрумвало да насилва деца сексуално, било то чужди, камо ли свои. Колкото и пренебрежително да се отнасят към нас, имаме морал за завиждаа

29

Анонимен

преди 1 година

Нямам нищо общо със Западната култура. Не разбирам изв ратен яци като Бжежински, които твърдят, че след комунизма най-голямата заплаха за Европа е Православието. Не разбрах как толкоз лесно поквариха душите ни.

28

Зелен Демократ

преди 1 година

Страхотни времена са били, нашите учители ни показват висоти на извращенията и садизма, които ние скоро ще стигнем, обещаваме! Всксинирайте се!

27

Анонимен

преди 1 година

Ами вие какво си мислите, че ще стане с украинските жертви??? Същото!

26

Анонимен

преди 1 година

33 Путин е роден в Санкт Петербург! Това е Русия, не Грузия! Купи си една географска карта да не се излагаш.

25

Анонимен

преди 1 година

Така е при световните войни. Винаги чужденци са водачи на империи. Сталин не е руснак , но погуби много руснаци. Хитлер е е германец , но ги вкара във война. Наполеон не е французин / корсиканец е смес от грък и испанец/. Путин е роден в Грузия , Лавров е също грузинец

24

Анонимен

преди 1 година

Как се преработват 50 хил. тела? Неумноста е завладяла имащите достъп до медии и популяризира откровенни неумния, за публика с подобно ниво.

23

Анонимен

преди 1 година

Тия пък , капиталистите печелели от костите на 53 000 убити .Как ще отговорят комунистите в НРБ за периода 1944- 1958г. 32 000 изчезнали без съд по време на " червения терор"

22

Анонимен

преди 1 година

Капиталиста печели от всичко, той няма морални ценности.

21

хи-ха-хе-хо

преди 1 година

На западните *** им дай политкоректност!"Ама ние не сме такива!"Баш такива са си!От край време се знае за наторяване с трупове още от време оно,ама другите го правели!Те са света вода ненапита!Още от римско време това е било правило да се разчленяват труповете и да се заравят в нивите!Това е бил най-добрия тор за лозята!И най-сигурния начин да няма епидемии!А който не вярва да си отговори на простичкия въпрос къде са се дявали десетките хиляди жертви само от Пуническите войни!?

20

Гошо

преди 1 година

"53 000 войници са загинали в битката при Ватерло през 1815 г.Странното е, че почти не са открити техни тленни останки." Значи просто не са били толкова загиналите

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 .. по скоро на вурстчета, защото идвал месец октомври..

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен .. да си чувал за трупно брашно?! навремето имаше екарисажи, които превръщаха мъртвите животни в трупно брашно..

17

6matarok

преди 1 година

Да се чете : "планетата ни(милиардерите) е пренаселена с вас(плебеите) но все пак сме измислили начин да свършите нещо полезно за природата"

16

Авраам

преди 1 година

Абе важното алъш - вериша да върви . Той умрелия си е умрял веке .