30

Християнка

преди 1 година

Кутев е толкова наперен, защото пo стара православна традиция си обмазва oбилно органа по залез слънце c миpо oт мaнастирско кaндило, след което изpисува c него кръcт въpху икoната нa Архaнгел Михaил, зa дa сe cлучи чудo и дa полeти инcтрументът му нaгоре кaто rълъб към Рaйските селeния в имeто нa Отцa, Синa и Свeтаго духa.

29

Аз

преди 1 година

Няма да се връщаме към Газпром. За какво ни д проклетия Газпром?! Да не би да ки продават евтино и с неограничени кокичесрва я! Хим не ни трябва! На нас ни дай митични танкери със СПГ на непоняттно какви цени и в какво количество еазтоварени на недъществуващи терминали и доставени през непостроени и тефконектори. На това му викам енергийна независимост!

28

Смях

преди 1 година

Що пък трябва да бъде съгласувано с Грипен Радев , да не смята да е президент вечно? Формата на управление ще определи народа и ако народа се произнесе, че така иска, следва незабавно разпускане на действащия парламент, избори за ВНС, гласуване на заповедта на народа, така както той е определил и съответно разпускане и на ВНС и насрочване на президентски избори!

27

Анонимен

преди 1 година

Щом и Радев не иска президентска република си представете до каква степен на зависимост е поставена България...

26

Анонимен

преди 1 година

Радев се надява да се промени конституцията и той да започне нови 8 години президент само, че много по-големи павомощия.Същото нещо направи и Путин, идол на Радев!

25

Анонимен

преди 1 година

Всеки човек с акъл знае, че Радев хал хабер си няма. Чаргаря решава, че след като толкова хора са зад Президента може да се възползва от тях за да влезе пак във властта. Няма кой да му се върже. Дори се съмнявам хората да участват в подобен референдум на който хич не му е сега времето.

24

Анонимен

преди 1 година

Е че президентът е фигyрант. За кво да е съгласувана с него?

23

ПроСоТо

преди 1 година

разберете:..-Проблемите,свързани със властта могат да се решат ЕДИНСТВЕНО от хора,които НЕ ТЪРСЯТ власт!!!..Като например:-Проблемите с алкохолизма НЕ могат да се решат от алкохолици,а от "ВЪЗДЪРЖАТЕЛИ" !

22

ПроСоТо

преди 1 година

До НЯКОЙ...уточнението е полезно,защото "антиРадевците"веднага заявиха,че Чалгаря действал под влияние на Радев ,за да "..Му осигури вечно присъствие като президент" !..Ей за това!

21

НЯКОЙ

преди 1 година

Интересно защо някоя партия трябва да съгласува с президента своята програма? Да не би Президентът да е основал партията " Има такъв народ " и да я ръководи. Кутев самозабравили сте се, народът сам избира кой да го ръководи, но като гледам последната година кого избират надежда няма. Много партии и политици, а няма за кого да гласуваш.

20

Капитан Петко

преди 1 година

Той преди като прави референдум и какво стана - нищо. Трифонов е един въздухар дето по цял ден лежи на дивана.

19

Партиите

преди 1 година

никога няма да гласуват за президентска република,кой реже клона на който стои,такъв гювеч е сега,гласуват за партийката ти 50000 човека,опъваш по 400000 хил. на година,дъртото Татянче живее вече 15 год. на гърба на народа,а и не само тя.

18

Анонимен

преди 1 година

По време на визитата на Владир Путин в Техеран беше договорено създаването на Евразийска валутна зона.

17

Анонимен

преди 1 година

тези около президента го играят проруски или поне неутрални, а са най-върлите американофили, затова и са поставени там от шваб

16

До 17

преди 1 година

Ми то по твоята логика да, съборят паметника на руския цар пред народното събрание Александър втори дето ни е освобидил

15

Анонимен

преди 1 година

Соларни панели вградени във велоалеите както в Холандия - това е решението. Хем ще си караме колелетета, хем ще пауърваме домовете.

14

Анонимен

преди 1 година

В Рига сринаха Паметника на Съветската армия, а ние още не сме сринали ***! Българите трябва да разберат, че докато не сринат *** визите никога няма да паднат и българите никога няма да ги приемат за равноправни в голямотото цивилизовано англосаксонско семейство.

13

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Трифонов се е...сетил за тази форма на...управление -президентската,седейки на диванчето в хола в...тъмна нощ,вперил поглед към Витоша. Един народ,една държава,един...президент -колко е велико и...просто. Така е с...великите неща -някой път и...простите се сещат за тях.

12

Този

преди 1 година

е най-големият нагаждач от червените престъпници,през целия си живот куТев не е свършил работа за 5 ст. в полза на държавата.

11

Анонимен

преди 1 година

Защо скачат като ужилени ли защото това вече е ставало в новата ни история по времето на цар Борис трети събира парламента уж да заседават и отнема дипломатическите им паспорти и разтуря партийте и България дръпва много напред за няколко години а днес чух че не било ставало това защото така им отърва да приказват