71

требе да има шаш

преди 1 година

до 49( Брайън К Съливан, Bl) -; Така е , требе да има шаш , оти шашнат народ се командори лесно ...

70

rusnak

преди 1 година

Другите 2/3 у алтруистичните емпатични трансконтинентални компании...

69

rusnak

преди 1 година

1/3 от питейната вода е у Русия, не че нещо, но да припомня.

68

Анонимен

преди 1 година

Кеф ,а сега да ги видя тия с милиардите хахахахахаахх

67

Анонимен

преди 1 година

То от властта на капиталистите земята заприлича на клозет, в името на печалбата. Сега в морето се плакнеш между л-на, найлонови торби, шишета и капачки. Те толкова е велик капитала, не ми пука за никой, важна е свръхпечалбата, а другите както е казал римския сенат.

66

Простия пита

преди 1 година

Учените ни учеха в училищще,че от Земята не може да се отдели и капка вода,защото сме затворени от няколко сфери.като започнем от енергийни сфери и ултра филтри,та стигнем до облаците над нас и въздуха.Та да попитам! Къде отиде водата която е над Земята? За тази под Земята знаем че е от 8 до 12 пъти повече,от колкото е в Световния Океан на повърхноста.Това бе установено още в началото на 80-те години.Нищо не не се губи,нито вода,нито температура,нито енергия.Всичко е Тук и се мести.

65

Феликс

преди 1 година

Нещо не ми се струва логично обяснението в статията - От глобално затопляне очевидно се разтопяват ледниците на полюсите - тоест има повече вода. Поради същото затопляне водата се изпарява повече, което евентуално увеличава кондензацията и дъжда.Може би просто валежите са разпределени по неравномерно, но това може да се реши с построяване на бентове.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65 с путин на 4ело бодро към ссср 2.0 и до дефицит на газ ще го докарате вата а сега бягай до кладенеца да изтеглиш едно ведро вода 4е олга ще пере в коритото

63

Анонимен

преди 1 година

Ако дойде на власт комунистите бсп земята ще заприли4а на луната

62

материалист

преди 1 година

По-високите температури правят по-високи изпарения. Парите отиват в облаците, намаляват слъцегреенето и достигайки температурата на кондензация падат на земята - КРЪГОВРАТ! Това че дъждовете се местят от едни места на други също е част от кръговрата. Бедата е в това че човечеството изсича горите и изгаря огромни количества горива - въглища , метан, бензин, дизел, мазут. Това вече нарушава световния топлинен баланс и последиците се виждат.

61

Анонимен

преди 1 година

В блатная-млатная и Беларус е водно и никакви пресъхнали реки и язовири. Подигравайте се сега. Те вода няма да пестят.

60

…!!

преди 1 година

Няма страшно! Кръговрат в природата!, нищо не се губи, преминава от един в друг вид и обратно!, като му дойде времето!

59

И.Б.

преди 1 година

Земята е едно от Божиите сътворения и ни е приютила до време. Тя не се нуждае от нас. Но хората я замърсиха с безброй "нововъведения" и отпадъци. Сега ще му мислим ние хората как да я изчистим и възобновим. Бягството в други планети нямада ни спаси. И тях сме замърсили в далечното минало и ги направихме необитаеми.Господи, спусни малко акъл в главите ни! Дано новото поколение се осъзнае, дано!

58

Анонимен

преди 1 година

53 Манафейко --> тя планетата ще си я има още няколко милиарда години, дори и водата ще си стои до тогава някъде, няма да се изпари, но да ако може някой астероид да помете човечеството това ще е голяма услуга за планетата

57

Коги елита си

преди 1 година

Прави гаври с народа,а народа сляпо му вярва,че тези реки пресъхват за дни,ей така ще е *** НАРОД ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА. ИСКАТ И ВОДАТА ДА НИ НАПРАВЯТ НА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА.СТРОЯТ ОГРОМНИ РЕЗЕРВОАРИ ПОД ЗЕМЯТА И ТОЧАТ ВОДАТА ЗАДА ИМА СПЕКУЛА

56

Анонимен

преди 1 година

Ако ги нямаше еврейте,как ли щеше да изглежда света

55

Анонимен

преди 1 година

Ванга и други като нея са ви го казали,вече е време да си изкарате главите и лай-ната

54

Анонимен

преди 1 година

Рептилите са виновни! Дори и в българските народни приказки пише за тях че пакостят на хората като спират изворите, правят суша и искат откуп да им се даде за да пуснат отново водата.

53

noFreeman

преди 1 година

мамоооо... има ли някой да им вярва на тия... така пишеха за измисления си вирус, умрели, загинали, земята е пред гибел... и какво стана като лъсна лъжата им... сега ги гонят с камъни да ги трепят... та и тея лъжат яко за водата!!!

52

ф

преди 1 година

Ако я нямаше човешката алчност как ли щеше да изглежда светът?