9

Анонимен

преди 2 години

Шофьорът на автобуса не е на 15 години. На Запад малолетните минават на специален скенер и по костите установяват възраста на уж малолетните.

8

Ангелина

преди 2 години

Без участие на "родната полиция" ,никоя престъпност не би била възможна.Само ,че в този случай най- големите виновници са хора с политическа власт и по най- високите етажи на службите по миграция.....те "управляват и контролират" схемите и далаверите ,тези на по- ниските нива са само "амалета".

7

!!!

преди 2 години

Пълни простотии се изписаха по случая.И то от хора теоретици без никаква реална представа за това как се охранява границата. Няма как да има чадър от Гранична , защото на браздата са смесени екипи от цялата страна , от Охранителна и военни.Те не се познават и всяка смяна си с други момчета.Проблемът е в теренът и големия периметър обслужван от един екип ,понякога 2км.И това патрулиране става пеша.Те стоят в турско и ни наблюдават,щом екипа мине знаят,че могат да прескочат оградата.Това е.

6

SS

преди 2 години

Кога ще бъде изяснен въпроса КОЙ ВЗЕ ПАРИТЕ НА МИГРАНТИТЕ ДА ПРЕМИНАТ ГРАНИЦАТА ? НЕЩО СЕ ОБЪРКАЛО МАЙ ПО ВЕРИГАТА И НЯКОЙ ( по всяка вероятност) НЕ СИ ПОЛУЧИЛ ПРОЦЕНТА ?

5

Анонимен

преди 2 години

Всеки който е забогатял може да е имал неравен старт. Или предимство. Затова никога не може да се каже че парите са честни. Освен ако не се докаже че се трудиш яко и си почнал от нищото и хората с радост ти ползват услугите без издевателства и измами. Но за всеки новороден който идва и вижда как другите са много напред и никога няма да ги настигне, тази система ще бъде несправедлива. Затова идват болшевиките и заграбват и отварят лагерите, но създават несправедливост от друг тип. Всеки граби.

4

АЛЕЛЕ!!!

преди 2 години

Не знаех, че името Бойко е толкова популярно! Преди ГЕРБ дори не бях чувал за такова име.А ей го на сега - Бойковци на камари!!! Бойко Найденов, Бойко Рашков...

3

Анонимен

преди 2 години

Оляха се с този непълнолетен шофьор. Но ще отшуми. Докато има търсене ще има предлагане.

2

Иво

преди 2 години

Значи по думите на тоз всеки който забогатява е престъпник... Пу да се и простите адвокати ! Хората работят и се развиват ! А и всички у фейсо викат, че на куките заплатите са им високи !

1

нищо лично

преди 2 години

майтапа ше е ако и загиналите полицаи са участвали в трафика . в момента всички са виновни до изясняване на случая .