298

Анонимен

преди 1 година

***,марш в Канада

297

Анонимен

преди 1 година

Много са самоуверени. Явно разчитат на Мадурските машини.

296

Виждате каква е

преди 1 година

ситуацията в страната:енергетиката е в колапс;няма газ;инфлацията расте;цените скачат и са непосилни,хората изнемогват.А продажните,овладени от шайката на харвардските мошеници телевизии,продължават да ни облъчват с лъжите им. Разчита се на неинформираността на хората и нежеланието им да вникнат в проблемите на обществото и държавата,проблеми създадени и/или задълбочени от разпадналата се коалиция начело с харвардските ношеници.Хора,четете, информирайте се,не допускайте да ви заблудят.

295

Анонимен

преди 1 година

Няма да сте,със сигурност.

294

Чудя се

преди 1 година

Боже, боже, какво щастие ще ни сполети. А може ли и двамата заедно да станат ?

293

Анонимен

преди 1 година

Хващате куфалите право ат където сте дошли ,щели да управляват от вас и чобан не става

292

Анонимен

преди 1 година

Харвардските мошеници и четворната коалиция си свършиха перфектно задачите - пуснаха С Македония в ЕС, изпращаха оръжие в Украйна, крадоха бързо и сръчно. Ние какво искаме - нас да оправят???

291

Просто Българин

преди 1 година

Абе шматароци,не разбрахте ли че никой не ви иска.Не можахте да съставите правителство сле д вота точно заради вас двамцата.Хващайте се за ръчичка и кой откъдето дошъл.

290

КОГАТО УПРАВРАВЛЯВАТ

преди 1 година

АМБУЛАНТЕН ТЪРГОВЕЦ И ГОЛЯМ ИЗМАМНИК- РЕЗУЛТАТ 30/40% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ

289

До 337

преди 1 година

Не съм съгласен! За Петков, Василев и Лорер - съд и ЗАТВОР за вредите, които нанесоха на държавата! Никога повече наглите крадци от ПП не трябва дабъдат допускани до властта! Гаменът простокиро има да връща десетки милиона лв на държавата след подписа невалидни заповеди и наруши конституцията!

288

Анонимен

преди 1 година

Киро, можеш спокойно да си възстановиш канадското гражданство и да си заминаваш. Вашето време изтече

287

Анонимен

преди 1 година

Киро, не се безпокой, няма да спечелите изборите. Вашите депутатски места ще спаднат на 40-45 места максимум, тези на ДБ - на 10-15. БСП са разнебитена команда, а доскорошното непрекъснато лаене на стрина Корни по адрес на президента и към министрите от БСП плюс колаборацията й с ПП ще доведат до 20-25 депутатски места, може и по-малко. С 70-85 депутати власт не се взема. А ГЕРБ ще разполага с гласовете на ДПС,ИТН,Възраждане и с част от ДБ,ПФ. Така че Киро: куфарите-самолетът-Канада.Без Лена.

286

Излъган.

преди 1 година

Тия ако ми паднат...тъжна им майка.

285

Баба мара

преди 1 година

аморални хора няма да управляват българия заради такива като вас господ ни наказвавсеки ден пожар наводнение катастрофи като на воина суша това са все знаци амавие от тези знаци не разбирате вие от другите знаци разбирате за това са виобучавали

284

Анонимен

преди 1 година

Двамата разсъждават все едно България и народа са тяхна фирма или офшорна компания. Докога ще ни лъжат, противопоставят и делят българите и има ли още кой да им вярва след пълния провал само за 6 месеца?! Българи, събудете се! Не вярвайте на хора, които даряват заплати за оръжие и изпращат на безплатна почивка в 5 звезден хотел чужди богати граждани, а собствените им сънародници мизерстват. Бог да ги съди и им прощава! Родина и Род са на първи място и Любов към ближния. Бог да пази България!

283

Анонимен

преди 1 година

Киролените са унижение за българите! Как може това недоразумение да ни е било премиер?! Господ ни взе акъла, но само веднъж!

282

Психолог

преди 1 година

По-неадекватен мух.льо никога не е припарвал до българската политика, а ние го сложихме това л.айно да управлява държавата !!! Наистина суверенът си заслужава тъжната съдба !

281

Мъдрост

преди 1 година

"Една кокошка сънувала..." ! А какво става когато 2 кокошки сънуват ? Кокошка или Кокорчо, няма значение, кокошия мозък управлява България и я докара до катастрофа !

280

Само констатирам

преди 1 година

Тези двамцата , трябва да са при бай Ставри.

279

Владимир

преди 1 година

Нали сте го чували този виц:- Кире - далече ли е Канада?- Мълчи Асене и плувай....!