23

до 23

преди 1 година

До Анониментой Борисов я срути държавата ...

22

до22

преди 1 година

До Анонимензащото овчиЯт народ тръпи ...

21

Анонимен

преди 1 година

Толкова пари се крадат...и на никой не му се дава за ремонти или подобрения...Срамота!Нищо не се променя с десетилетия в БГ...

20

Анонимен

преди 1 година

Путин и Петков са виновни за тавана!

19

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 17 Много добре сме информирани какво обещават от Възраждане- Излизане от ЕС и НАТО и отиване при уб-иеца Путин.Това ли искате ?Не , благодаря ! Ресто , не струва.Това е невъзможно.

18

Да допълня...

преди 1 година

Държавата се срути след Борисов , сега за един таван ли ще се кахърим.

17

Анонимен

преди 1 година

В белите страни на това ми викат ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, а не пръститр ми да сини ама вече мога да ги движа!

16

Анонимен

преди 1 година

В Ботевград всяка година дават милиони на американски баскетболисти .Пари нямало.

15

Анонимен

преди 1 година

Избирайте Възраждане! Информирайте се какво обещават и какво са направили до сега от тяхната веб-страница! Не се оставяйте да затрият българския дух! Ако имаше друга алтернатива бих написал, но за съжаление нямаме!

14

Анонимен

преди 1 година

От община Ботевград се надяват, че през следващата година ще намерят пари за ремонт и на поликлиниката.СЪБИРАЙТЕ КАПАЧКИ! ЗАЩО ДИРЕКТОРА НЕ Е ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ? КАКВО ЧАКАТЕ - ТОДОР ЖИВКОВ?

13

Albi

преди 1 година

До 13. Това е извън София Явно навсякъде е така. Такъв ни е манталитета, не може някои хора да ги накараш за вход да платят, а какво остава за ремонт? Никой не обича да дава пари, обаче тези общи части няма кой да дойде да ги оправи, освен живущите.

12

Анонимен

преди 1 година

Така е във всички държавни сгради,а директорите взимат по пет цифрени заплати и няма нито един осъден,навсякъде цари хаос,пред болниците всичко е занемарено

11

Анонимен

преди 1 година

До Albi И на мен ми прави впечатление, че София стана изключително мизерна. Дори и около жълтите павета е страшно западнало. Ние се опитваме да поддържаме кооперацията си криво-ляво, но съседната е с откъртени огромни парчета от мазилката, оголена е до тухла, а там категорично не живеят бедни хора. Духът ни е пречупен и не се обичаме с другите, това е проблемът.

10

Albi

преди 1 година

Забелязвам само рушащи се кооперации. Не знам какво ремонтират, но всичко се кърти, лющи, пада по тротоара. Досега 4 такива случая видях за няколко месеца, опъват една лента, но не са се впрегнали много. Българинът ще си купи още една кола, ще отиде 3 пъти на море, но няма да си оправи разпадащата се сграда-няма средства. Ще стане някой инцидент.

9

Albi

преди 1 година

Това е българското здравеопазване. Тъкмо се докопаш до заветното направление /преглед и ако лекарите не успеят да те уморят, може сградата да се разпадне.

8

Анонимен

преди 1 година

Да се надяваме че след ремонта няма да се наложи да правят ремонт на ремонта както е модерно в България.

7

Анонимен

преди 1 година

"Поликлиниката не е ремонтирана от 60-те години на миналия век". При демокрацията е така! Да благодарим на изредилите се върху нещастната ни страна небългари - пияното Паси, погрознялото Наде, Симеончо и вся остальная *** за чудесния живот, който ни осигуриха.

6

Анонимен

преди 1 година

"Таванът в конкретния кабинет, обаче може би е бил компрометиран." ........ Така става, като нямат клинична пътека за компрометирани тавани.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"За какво качество на лечение и грижи говорим" ........ Качеството на лечение е едно, таванът е друго. Не може всеки редови лекар да плати от джоба си ремонта на всички кабинети, в които влиза. Тези лекари, които биха го направили, не могат да си го позволят. А пък тези, които могат да си го позволят, не биха го направили, ако ме разбирате ....

4

Анонимен

преди 1 година

Тъжно. И е време да си припомним вицовете за Живков: за боядисването.