70

пуйката

преди 1 година

Защото това са ни законите.В Шотландия имаше референдум дали след 300 години да продължат да са в догомор с Короната или да се отделят.В Швейцария чрез референдуми си определят данъците.У нас може да си гласуваш само за дреболии - така смята и тази,че това означава,че цялата власт произлиза от народа - като я изберат народа няма думата,а тя и другите избрани.

69

Анонимен

преди 1 година

"за стабилност, за сигурност, за създаване на редовно правителство" -- с национални предатели ? -- това е цъкаща бомба, когато изгониха 70-те дипломати се видя много ясно,пролича и че в Слави Трифонов има доблест. Тази трътка трябва да бъде заплюта и съдена, като предателка.

68

Анонимен

преди 1 година

Нинова закопа БСП

67

Реалист

преди 1 година

Какво става, с евтините дърва за отопление ?

66

Бай Лазар

преди 1 година

На някой много му харесва да е във власта, но това определено не са ИТН. Нинова, време е да предадеш щафетата, защото ще закопаеш БСП. На следващите избори ще сте с 2-3% по-зле. Тази женица няма очи, за да види, че хората имат нужда от истински водач, а не от лапач.

65

Анонимен

преди 1 година

Защо БСП не си вземе трупа на Ленин и да си го сложи на Позитано така ще са си по-близки.

64

...

преди 1 година

Абе всички сте един дол дренки , заслужавате до животен затвор .

63

Анонимен

преди 1 година

БСП УМРЕ! ХАХАХАХА

62

Анонимен

преди 1 година

Ееее Корнело ,и ти веднъж да кажеш истината .Обаче без власт, си озверел дзvер .Като те погледне човек на снимката тръпки го побиват

61

Отврат

преди 1 година

Обачеее... много подозрително,съвпадащо и гадно Корнела,Дай България и Продължаваме подмяната вкупом, в хор започнаха да вият като чакали срещу Референдума. Отврат.

60

от село

преди 1 година

Чалгаря търси балъци да му се вържат. А то не че липсват

59

Vol'Jin

преди 1 година

Знаеш ли значението на думата дебиилл - естествено *** по рождение и след това изкуствено затъпен докато се стигне до дебилд - тоест разрушителен във всеки аспект на живота!

58

Виц за чалгаря

преди 1 година

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да, виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?

57

Анонимен

преди 1 година

Успокой се, тлъста лельо. Чалгарят няма да влезе в следващия парламент. Ти си имаш твърд електорат. ПП печели категорично изборите и пак ще направите кабинет с ДБ. Идеята е, че простият бачкатор ще гласува за Янев и Копейкин, които ще объркат леко сметките, докато се появи новият месия и простият бачкатор не иде да гласува за него.

56

Анонимен

преди 1 година

Стабилно да си крадете всичките, ей много лош човек начи, що не ви остави да си крадете спокойно

55

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Трифонов е...мюрето на Тиквата за квакане и...заблуда на народа. Изгърмя си...патроните в три парламента,най...добре е да не му се обръща внимание.

54

Анонимен

преди 1 година

А кажете що за мизерници са БСП и другарката Нинова? Благодарение на ИТН и лично на Слави те влязоха пак в властта след толкова години. И какво направиха? Грабиха крадоха, вкараха цялата рода да крадне и влачи и на финала Слави им е виновен?! Слави е честен човек а тия бсп са дъно

53

Анонимен

преди 1 година

Другарко ако народа реши ти ли ще се възпротивиш срещу народната воля. Или народа ти е през шу н дата ми ри з лива.

52

ООН на гъби

преди 1 година

По-добре ИТН от колкото БСП. Историята е показала, че след вас винаги следват инфлации, фалити и кризи.

51

Комунистчески възгле

преди 1 година

От 9-ти Септември 1944 година, вашата партия разбива живота на милиони българи. Вие и вашите фракции сте безспорни в репресиите си към българският народ, нещо повече дори към хора от вашите редици . Очевидно е че продължавате да се държите по старому . Вие и вашите фракции трябва да промените поведението си към българският народ и ваши съмишленици , които не ви отърват . Нямате нищо общо със социалната политика .