23

Кико

преди 1 година

Да пази Господ Бог от "братска Дружба" от "Големия Брат" .Яли сме му попарата!

22

Анонимен

преди 1 година

)Не може да бъде ?

21

Анонимен

преди 1 година

До мдаа... То и нашата в Козлодуй е строена по ония времена...

20

Анонимен

преди 1 година

Неам идея каква спец операция водят Руснаците но за да спечелиш война на дадена територия първо се унищожават енергоизточниците. След това водоисточниците а накрая ги оставяш и без храна. Блокираш входните и изходните магистрали и са ***. Наркомана досега щеше да е развял белият барияк и да сее предал. Изглежда че Руснаците нямат намерение да ги побеждават а просто да си играят като котка с мишка.

19

noFreeman

преди 1 година

Тя никога не е спирала и не е окопирана а е руска вече... дядото работи там, всяка седмица жената се чува с него... от 1-ви септември двойна заплата ще дават руснаците... тука едни лъжи се носят, пълен смях... нищо не е спирало в Украйна и до ден днешен си има интернет...

18

Брад Пит

преди 1 година

Пак някакви мокри укропски сънища... АЕЦ Запорожие е под ръководството на РОСАТОМ от няколко месеца. Стига сте си приписвали чужди заслуги, че се изтърка плочата вече.

17

Анонимен

преди 1 година

До мдаа ... начи гринч каза, че ще скъсат с всичко руско?! значи ще трябва да се откажат и от запорожката аец..

16

мдаа

преди 1 година

Централата им е построена на украинците през "мракобесните" времена СССР. Поредния подарък на руснаците за който сега укрите им се отблагодаряват. Направи добро, за да видиш зло. Но все едно-вече няма да попадне отново в нечистоплътни украински ръчички. Затова и ея бомбят-най-голямата централа на Европа, руснаците си я върнаха. Значи като няма да е моя, няма и да е твоя. Затова искат да я унищожат. Много апетитна хапка беше за Европата.

15

Анонимен

преди 1 година

Абе мисирkи, тя не е спирала да работи! Стига копи пействате някакви украински фейкове!

14

Анонимен

преди 1 година

Тази централа е замислена, проектирана и построена от руснаците. В тях са чертежите. Ха, познайте сега, ако те искаха да я взривят нямаше ли да успеят от раз? И ако някой може да овладее положението, укрите ли ще могат? Питам, защото Зеленски без грам да се изчерви, каза: Нашите хора овладяха положението. И как стана това, бе мамин сладък като в момента цялата територия наоколо се охранява от руснаци? Вие я бомбите от разстояние само.

13

Анонимен

преди 1 година

Едните пазят централата и цяла Европа, правят ремонти ако трябва. А другите бомбят АЕЦ и лъжат като Киро, пък европейските "лидери" се правят, че им вярват. Само че аз не съм "лидер" и ако стане нещо с АЕЦ ще гледам да трупясам поне един нашенски атлантик, а ако мога и повече. Да знам, че не съм си заминал като овца.

12

.

преди 1 година

Докато не я взривят,май няма да си седнете на *** ***?

11

Анонимен

преди 1 година

Ко става нали путин бил я гръмнал ,ЕС гестапо и малкото зелено човече са лъгали

10

Авицена

преди 1 година

Русия ще победи! Ние сме с Путин

9

Немедленно

преди 1 година

Вон все путлеристкие *** !

8

Кан кан

преди 1 година

Ако журналистиката беше обективна, тук трябваше да представите и версията на другата страна за това, какво се е случило. Когато напишете само мнението на едната страна(Украйна) внушавате, че едва ли не Русия, не оспорва това което е написано и няма друга версия. Т.е. манипулирате читателя, представяйки едностранчиво фактическата обстановка. Благодаря за професионализма, които отстоявате неуморно!

7

Анонимен

преди 1 година

Правилното изречение е:Докато Зеления наркоман мята бомби по собствената си атомна централа, "...професионалистите от ядрената енергетика на Запорожската АЕЦ са истински герои! Те неуморно и здраво държат на раменете си ядрената и радиационната безопасност на Украйна и цяла Европа и работят самоотвержено, за да може родната им страна да има животворно електричество".

6

Анонимен

преди 1 година

един сот енергоблоковете, заспала Гана

5

Анонимен

преди 1 година

"Притоснявам" се и аз. Авторке, четеш ли си статията след като я напишеш?

4

Анонимен

преди 1 година

Руснаците я поправиха. Те са я строили, разбира се и знаят как. Укрите могат само да рушат, както се видя от последните месеци. Всичко в укрия е построено от Рашките, освен, може би няколко блока в краен квартал и от укрите. Нямат един пирон забит тия. А последно американците им строиха биолаборатории.