14

а богатите програмис

преди 1 година

Истински богатите прорамисти купуват къщи в самоковската котловина. Има статии по въпроса.

13

ФеНе

преди 1 година

Живо и здраво да е за разлика от залупените му родители.

12

Читател

преди 1 година

Браво здраве и късмет

11

По времето на Боко

преди 1 година

По времето на Боко в селото имаше 3 магистрали , 2 газопровода, Фънди построи там 20 детски градини , 7 спортни зали , 4 футболни стадиона. Ама тия от ПП съсипаха всичко.

10

Анонимен

преди 1 година

Като изключим дразнещите правописни грешки, новината е много приятна. Че аман от пишман политици и анализатори, убити, изтрепани, сгазени по пътищата. Да е живо и здраво детенцето, мама и тате също. Селцето и много красиво, мястото по-скоро. Като се позапасят с продукти и памперси, ще изкарат зимата, все пак от три години са там. Важното е детенцето да е здраво, ще расте на чист въздух.

9

Петко

преди 1 година

По бай Тошово време преди 40 години в това село имаше 3 детски градини, 2 основни и едно средно училище, ама ето ви демакрация. Нали скачахте и искахте банани.

8

Слънцето

преди 1 година

Лъвове като има. Ще са добре. Дано доживеят до възрастта на нашите дядовци... С този стресс в града и масовки... Там и ковид не може да ги стигне, само ще са чували реално!Не е като панелка с общ отдушник.

7

програмисти на село

преди 1 година

стана модерно програмистите да се заселват по селата явно

6

Анонимен

преди 1 година

Дано имат високопроходим джип, че зимата с това бебе не ги виждам как ще стигнат до града я за преглед при педиатър, я за памперси.Че те повечето такива села зимата със седмици са откъснати от света, че и без ток.Ама щом могат да гледат бебе така, лошо няма.

5

Пияния помак

преди 1 година

До Анонимен - Във Върбово никога не е имало поомаци, само каури са там.

4

ПроСоТо

преди 1 година

много скромна но в същото време много БЛАГА вест!..Да пожелаем здраве,щастие и успехи както на отрочето,така и на.."роФителите" !

3

Анонимен

преди 1 година

Браво! Да им е живо и здраво и още много деца да си направят!

2

честито !

преди 1 година

да расте здраво и щастливо !

1

Анонимен

преди 1 година

родопско са пумаци