13

Анонимен

преди 1 година

Цитирам точка 6 за Марица Изток.Тоест този "енергиен ястреб" Александър Николов не е искал да се гарантира запазване на Стара Загора като 2-я икономически център на България и да се уволняват наред хиляди хора без причина, за да вземе Прокопиев лесно пазарния дял и да се пренасочат паричките на Марица Изток към неговите лични ВЕИ?Когато мисията му на този Николов е била буквално да спи пред Еврокомисията, за да отмени екоталибанските въглеродни квоти, които изяждаха печалбата на българското и същевременно най-голямото балканско енергийно сърце?Дали пък целият му пасквил с останалите

12

Анонимен

преди 1 година

Този май добре ги знае нещата в българската енергетика.

11

Ш иши

преди 1 година

Хайде стига си се обяснявал - ами ела да ми докладваш, защо иначе те назначих? Всичките ми кукли сте такива - многознайковци

10

Анонимен

преди 1 година

Написаното изглежда убедително. Трябва да си вътре в процеса, за да разбереш всичко. Противната страна също дава аргументи. Масовият потребител не може да избере страна, защото просто не разбира нищо от тази работа. Той иска само ниска цена, за да оцелее. Кой крив, кой прав за него не е от значение.

9

Анонимен

преди 1 година

Тръгне ли някой да се оправдава значи не му е чиста работата. ГЕРБ са извън управлението от година и половина. Дали неадекватнитните решения или нарочни такива на Кирчовото правителство доведоха до това състояние... Как германци и италианци купуват от Газпром, а ние готините купуваме от дъщерните и на високи цени так защото сме готини и никой не може да ни каже какво да правим...

8

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ТОЗИ ДЕТО РАЗПРАВЯ ЛАКЪРДИИ Е НИКОЙ НАЗНАЧЕН С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ ПРЕВРАТАДЖИЯ ДОКОПАЛ СЕ ДО БАНИЦАТА ЗА 2 ГОД ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ДА ГРАБИТЕ РАЗСЛЕДВАНЕ А ГЕШЕВ СПИИИИ

7

158

преди 1 година

Какви протести, на стотина грантаджии?! Отнемащи вниманието от престъпната безотговорност на Кирчо и ***..?! Кризата се дължи- на повишеното търсене на газ, заради зелената сделка, на спирането на Южен поток под диктовка на САЩ, на спиране на плащанията, под диктовка на САЩ, на формирането на цената на газа, подписано от Бойко, под натиск на Брюксел..

6

Анонимен

преди 1 година

Назначиха руснак за директор на АЕЦ Козлодуй!?Какво повече да говорим, льотчика, Решетников и Путинистите ни карат директно посока Азия, при Киргизстан, Туркменистан, Беларус и Казахстан! Бог да пази България.

5

Анонимен

преди 1 година

Да купуваш газ от Газпром е привилиегия. Защо си мислите, че гигант като Газпром ще иска да продава продукта си на такъв нищожен и незначителен клиент като България.

4

Човек с чувства

преди 1 година

Някои хора са настройвали други хора против мен, защото искат аз да живея зле цял живот!Става въпрос за хора, които не струват пукната пара и са лоши хора!Те искат аз да нямам в живота!

3

Мануш

преди 1 година

Докато има балъци ще има и терикати.

2

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече купувате газ,толкова повече правите хората богати,това е като с наркотиците има търсене има и предлагане,да не забравямече кремъл се изхранват от товаоправят си икономиката и финасовата политика,ядът пият пърдът ния тука си брои ме жълтите стотинки,паричките ги съхраняват в банки,бързи кредити,магазини,казина,скъпи коли ламборджинита ния тука събираме трохите,цели банки си отварят,напълниха си джобовете а ния обедняваме,живеят на гърба на европеиците и ги източват.

1

Анонимен

преди 1 година

'При управлението на ГЕРБ има ясни и видими резултати' --- 5000 лв глоба ако излеза без маска и 50 лв глоба ако не гласувам (за тях)