133

Моралист

преди 1 година

Големи сте лъжци и манипулатори бе

132

Ти да видиш..

преди 1 година

Как хубаво звучи думата нашественици.Нещо като *** ,тения , бълхи...

131

Жуков

преди 1 година

Ей ВСУ по големи измамници и престъпници от вас няма скоро света ще прогледне и ще разбере лъжите ви.А за изминалото денонощие ВСУ е изгубила над 1000 нациста

130

Maybe

преди 1 година

Това звучи доста невярна информация при положение, че и самите украинци признават за смазващото надмощие на руснаците във авиация, артилерия и боеприпаси. Ако евентуално е вярна, това означава, че украинците за днес имат загуба в хиляди в личен състав.

129

Лувдвафе

преди 1 година

авганистан ще им се стори малка нощна музика:))

128

Боби

преди 1 година

До Малък пич "Кажете какво стана с рублата, пичове?? Що умира?" Какво значи умира? 1:60 е курса за твое сведение преди войната беше 1:75 Руснаците дори се оплакват че ако стане 1:50 ще им е трудно с износа прекалено малко ще е печалбата

127

Малък пич

преди 1 година

Кажете какво стана с рублата, пичове?? Що умира?

126

Мен

преди 1 година

Одобрявам!

125

Ааа неее

преди 1 година

Първо тия цифри са дадени от щаба на Зеленски. От другата страна до нас не достига информация, за де не се объркваме от правата линия. Второ:. Дори и да има жертви откъде накъде ще казват че са жертви на Русия, след войските воюващи със Зеленски са предимно местни от бивша Украйна?. Трето: Като давате информация за войната защо не кажете в каква посока се предвижи и днес фронтовата линия? Или това не е за приказване и нищо ново за да е новина.

124

ХОР

преди 1 година

Тая война трябва да продължи още няколко години и да фалира тотално империята на злото и да се свършва мизерното съществуване на руската ***, но неизбежно ще загинат бая милиони момчета в разцвета на силите си! Подобре да гръмнат *** ю и всичко ще си дойде на мястото.

123

мен

преди 1 година

Какви са агубите на Русия за последните 24 часа-- какво е агубите ?

122

Анонимен

преди 1 година

Смях в залата! Гладна кокошка просо сънува. Няма по-големи лъжци от укрите.

121

Анонимен

преди 1 година

Русия ако не разполагаше с ядрени бомби, щеше да бъде превзет за един ден, просто защото никой не е на страната на путинчик, освен неговите гиниралчета.

120

Анонимен

преди 1 година

До отец Нафърфорий ,,,,,,,, НАФАРФОРИИ САМО ТВОЯ НАЧАЛНИК ГОРЕ САМО ТОИ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ В ТАКЪВ ДВУБОИ

119

Анонимен

преди 1 година

Ама как ви порят едногласовите зaдници руснаците .

118

Алекс

преди 1 година

46 000 рашиста отлетяха към вечните ловни полета.Останалите е време да се връщат в Блатото.Стана ясно,че украинците няма да си дадат земята.

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен138 Тебе и женати да опънат няма да ти пука, ама това си е твоя работа!

116

АА

преди 1 година

До Анонимен 137 И кой печелеше мачовете, нал си живял дълго, требе да помниш!

115

Анонимен

преди 1 година

Русия била изгубила техника, личен състав и бля бля. А Украйна освен това е изгубила и поне 1/5 от територията си. А сега да видим кой е по по най мили дечица цвъкащи глупости по форумите и наричащи се рософоби.,? Не знам защо ако не симпатизирам на Украйна трябва да съм русофил? Просто не ги харесвам и не мисля че заслужават подкрепа, сами си надробиха попарата с любезното съдействие на краварите! Ами да *** или да се оправят не е моя работа и не ми пука, кой и как умирал или бил убит.

114

отец Нафърфорий

преди 1 година

Ако се насрочи военен двубой САЩ - Русия , резултатът ще е 3-0 служебно ,защото рашка нема да се яви .