23

Анонимен

преди 1 година

.прав си колега, тоя 26 годишния кьорав ли е че още не видял Т2.

22

Провокация

преди 1 година

Чиста провокация. Типично. Мемлекетът търси повод да грабне сечива, създава хаос и после се жалва и закона ги изкарва прави.

21

Unknown

преди 1 година

И къв го дърви посредата на пътя седнал на стол ?

20

Размисли и Старсти

преди 1 година

В никакъв случай не защитавам Седящият Бик, но този 26-годишният или има проблем с очите или фаровете са му много слаби.

19

Анонимен

преди 1 година

А класика за махалите! Те децата си нарочно бутат пред колите, че после да получат пари от нещастни шофьор, вие тука за някакъв пиян застанал на пътя драми правите.

18

Анонимен

преди 1 година

И СЕГА ВЪЗНИКВА ВЪПРОСА АКО ЛЕТЯЩА ФИУУУУ ЕМИЛИ СЕ ШМУГНИ ПОД КОЛЕЛАТА НА НЯКОЙ АВТОМОБИЛ КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН- ТЯ, ШОФЬОРЪТ НА АВТОМОБИЛА ИЛИ НЯКОЙ КОЙТО НЕ Я Е СПРЯЛ ДА ВЪРШИ БЕЗУМИЯ. ЗА МЕН ДА СЕДНЕШ НА СТОЛ НА ШОСЕТО Е СЪЩО БЕЗУМИЕ, НО СЪЩО СМЯТАМ ЧЕ ШОФЬОРЪТ НЯМА ВИНА.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А римляните защо не са арестувани? ---------- щото са гласоподаватели на зеленочорапестото нищожество и Рашков ги пази!

16

Пропов

преди 1 година

Ромите не са единни и не се защитават един друг. При тях няма лоялност и чест. И всъщност най войнствено настроените племена винаги са били най изостаналите цивилизационно . Просто живеят толкова зле ,че няма кво да губят. Те скачат на кво що мръдне, единствено щото могат да завлачат нещо в суматохата и да не умрат от глад. Като дивите животни. Разумен човек не скача да се бие за щяло и нещяло. Освен това ако си мъж не скачаш с раята 10 срещу един. Ще защитиш по слабия. АКО си МЪЖ!

15

Анонимен

преди 1 година

В нашето село имахме едни роми съседи. Бяха спокойни хора, не създаваха проблеми, изобщо не приличаха на градските си роднини. Бабата ромка обаче много идваше у нас и молеше моята баба да й дава - картофи, грах, лук, боб, какво ли не. На баба ми веднъж й писан и й каза - Ми Недо, намъчи се малко и си засади, бе! Имаш пет декара градина! Аз как се трудя и потя. А тя онази ромска баба Неда беше си мързелива. По-лесно й беше да си проси. Обикаляше цяло село и просеше храна.

14

Клинт Истууд

преди 1 година

Тая случка е като за сценарий на спагети уестърн. Предлагам да се казва "Черният, по-черният и черният ездач на столове".

13

Анонимен

преди 1 година

Със индиец не се захващай. А ако се наложи трябва да го утрепеш, друг изход няма.

12

Мхм

преди 1 година

Може да е и всичко, но ромите са единни. Един от техните да е в опасност, всички скачат да го защитят. Докато, ние, българите, от завист и злоба....направо...ще се изядем.

11

Анонимен

преди 1 година

Мен така веднъж ме издразни един ром от Факултета, скарахме се, и ми вика - е ся ша видиш ти. Викам му - кво ша видя, айде бе, смелия. Звънна по телефона и след 5 минути една тълпа негови роднини ли, приятели ли, с мотики, лопати, брадви. Плюх си на петите

10

Анонимен

преди 1 година

'блъснал местен мъж' --- как ще е местен като не плаща данъци и етнически е от индия?

9

не съм расист, Но

преди 1 година

В Кошарник бел човек нормално не припарва!

8

Анонимен

преди 1 година

Стига сте писали,че няма България .Има си.А тези просто са взели закона в своите ръце.Не е правилно така да се прави,но и да се седи на шосето не трябва.

7

Коментатор

преди 1 година

Откъдето мине ци гънин трева не никне!

6

Анонимен

преди 1 година

"блъснал местен мъж" харсвате ми днес, Днес!

5

Анонимен

преди 1 година

Защо пропускаме, какви са? Или *** (роми в Рим има) или ще са некви мутри българи.

4

Анонимен

преди 1 година

То зариди такива които сядат на шосетата и карат тротинетки със 100 км в час после си го отнясят нормалните хора.