24

ВАРНА

преди 1 година

И ДВАМАТА С ХОРА И ЧУЖДО МНЕНИЕ ПИТАЙТЕ ТЯХ ДАЛИ Е ЛЕСНО........ЗАСЛУЖАВАТ И ДВАМАТА.

23

Друг

преди 1 година

Меркел ще бъде осъдена от историята. А тези *** с наградите никой не ги познава. Най голямата грешка ще срине Европа.

22

човек

преди 1 година

меркел трябваше да бъде в затвора за престъпление срещу човечеството заради неиното : добре дошли !

21

Джамбазки

преди 1 година

Бойко Борисов - по негово време емигранти нямаше.

20

Анонимен

преди 1 година

Ами прави са турците. Путинизката ханъма Изперкел трябва да се разглежда за всичките патоци на Германия, не да и дават награди от тука и там!

19

Жоро

преди 1 година

Предлагам за награда- бесилка!

18

Анонимен

преди 1 година

"Меркел или Ердоган трябваше да е с наградата на ЮНЕСКО заради мигрантите?"______Всеки, който спомага за процъфтяването на нелегалната миграция трябва да получи награда от слубите за национална сигурност- белезници и съдебен процес.

17

Честно

преди 1 година

Пред Меркел дори Ердоган ми става симпатичен !

16

Мишо

преди 1 година

Това е извратено! Същото е като да запалиш къщата на съседа си и след това да му предложиш да живее в гаража и безплатно да ти поддържа двора и да подстригва тревата!Вие нямате срам, убивате хора, гоните ги от родните им места, а след това сте герои?!

15

Сандо

преди 1 година

Ердоган ги взе мигрантите срещи 4-5 милярда от ЕС ако помня павилно, това е разликата. Ердоган направи бизнес и пари от тях, не ги видя никога когато хора. Малка но съществена разлика!

14

Анонимен

преди 1 година

Боко нищо не е спрял, просто Ердоган взе едни пари за да не ти пуска.

13

Анонимен

преди 1 година

12 Борисов спря емигрантски поток. Бежанци ходеха... докато не бяха взети мерки от ГЕРБ и така потокът бе спрян. След срещите на Борисов с Ердоган. Никой не беше очаквал, ужасът който предизвика Меркел, като отвори границите на ЕС и ги покани, без всякакви проверки и условия. Като европейска членка, България неможеше са откаже, да ги приеме в началото. Но след действията на Борисов, потокът през България спря.

12

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да бъде наградена Меркел? За хаоса, неконтролиран наплив, който ос...ра всичко по пътя си, до заветната Германия, за стотиците взривени, изклани европейци с викове "Алах акбар!", ли? На държавите, на Путин и Ердоган не им се случи нищо... Нямаше кланета и взривове в Турция, само в ЕС. Русия не приема бежанци. Изводът може всеки да си направи сам. Москва плаща да дестабилизира ЕС.

11

Анонимен

преди 1 година

11-ти, това вица на вечерта ли е. Какво точно опази Боко, като тия ходеха на тумби из София.

10

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ с Борисов, успяха да опазят българскалите граници от наплива на бежанци. Факт. Това му признаваше цяла Западна Европа.

9

ЧЕРНА КОЖА АНТИФА

преди 1 година

Адолф Хитлер пред мюсюлманите във Босна заявява:"ВИЕ МРАЗИТЕ ЕВРЕИТЕ ЗАЩОТО СЕ РАЗБРАХ С ТУРЦИЯ ДА ГИ ИЗТРЕБВАМ"..........Адолф Хитлер продължил на изток и казал абсолютно същото на Кримските Татари..............Когато Адолф Хитлер го закъсал на Източния фронт турската помощ изобщо я нямало.........Къде Ти турчин ще покрепя БЯЛАТА раса по скоро ще я изтреби докрак.....Ердоган НЕ е Хитлер защото лъже Тъмнокожите Турци че ще УНИЩОЖИ турците с по бял цвят на кожата и е НЕСМЕНЯЕМ ВОЖД

8

Анонимен

преди 1 година

Докато Меркел беле шефа, беше поносимо. Тя е професионален политик. Дори и с ББ знае как да се справи. С Путин, с всички. Дойдоха аматьори като нашето Слави и светът се изправи пред война. Политиката е тънка струна. Не е за всеки. Аматьорите като Зеленски са с емоции. Ама няма вече професионални западни политици, които да им дърпат юздите. Политиката се учи с поколения. Не може бай Пешо да дойде и да правораздава в света.

7

Анонимен

преди 1 година

ТРИУМФА на ЕРДОГАН е в АФГАНИСТАН където позорно разгроми НАТО и САЩ..........Афганистанските ТАЛИБАНИ са от идеологическия контингент на ЕРДОГАН с доказано по тъмен цвят на кожата които превърнаха афганистанците с по бял цвят на кожата в робски слугинаж...........но иначе Талибанската АНТИФА все пак не е завела дела към по белите си съграждани че са расисти,робовладелци,империалисти,колониалисти

6

мак

преди 1 година

Наградата е нелепа, защото едноличното решение на меркел донесе страдания на народа й, а и на Европа, а за разходи по гостите да не споменавам. А тайпи не заслужава, прие ги, но може да ги пусне всеки момент, те са удобни за изнудване за пари. И за имиджа му като грижовен баща на бежанци всякакви. И двамата са виновни за вълна нелегални, която не спира.

5

Анонимен

преди 1 година

Ех сега, Едоган е от "лошите", "диктатор" и т.н. Няма как да я получи.