11

Хм

преди 1 година

"Работата по случая продължава"... е това ми е любимият завършек. Каква работа има за продължаване в този случай не мога да го разбера.Влезнал,пинал вода и се удавил.Умрял е, какво повече има за работа в този случай...

10

Гомнойче Веле

преди 1 година

Укропитек и софияндурник....не е голяма загубата...

9

замисленА

преди 1 година

Айдееее......и тези ще пропуснат изборите!

8

История

преди 1 година

Едно време в моето родно малко градче имаша една жена, за която разправяха, че си е удавила мъжа в един вир в гората. Много пиел, тормозил нея и децата, и тя го бутнала във вира и се удавил.

7

юнкер

преди 1 година

До Амин МИЛИЯ,НЕКА ИМА МИР НА ДУШАТА МУ !!!!

6

Анонимен

преди 1 година

И моята тъща едно време тръгна да се дави в морето, ама неуспях да я спаси. Тъстът от благодарност ми подари новата си волга.

5

Амин

преди 1 година

Моят дядо също почина преди три дни, беше на 90 г. На смъртния си одър ни каза- дайте ми да пийна топла водица, че ми е студено на корема. Дадохме му, пийна...и издъхна.

4

Анонимен

преди 1 година

Когато бях дете не изпускахме да ходим по морето .15 год подред.Как пък веднъж не видях някой да има нужда от спасител.Очевидно проблемът не е в морето а в хората които влизат за да правят глупости. Е,понякога си плащат.

3

Анонимен

преди 1 година

Причината е , че няма адекватни мерки. Няма система която да съобщава за морето кога да се влиза и кога не.. Няма да споменавам къде има такива мерки специално за морето и това да влизаме или не. И кога ни уведомят !!

2

Анонимен

преди 1 година

'28-годишна украинска туристка' --- кирчу каналджията ги пише туристи, ама кой турист му се полагат 1200 лв месечно?

1

Рашко Бойков

преди 1 година

Всяка година ли се дави накой в морето,имало ли е година без жертви и това че се напиват ли е причината само?