47

МВР дали е ОПГ?!

преди 1 година

Милицйонерите са напаст по гнусна от бежанците и то със пъти

46

567

преди 1 година

Ама защо като стане късно тогава се сещате.Акции , задържания и тнт. Проблемът е отдавна и скоро пак ще го забравите. Измихте ни очите може сега пак да си гушкате бонусите!

45

Динев

преди 1 година

Предлагайте ги на Русия нъли тя е раят на земята,Путин и без това е съюзник на Хасад,там да отидат имат болшая територия и работи колкото искаш с руските 14000 рубли минимална,около 390 лева ще живеят като царе пък и девушки колкото искаш,очите им сълзят за мъже

44

СССР

преди 1 година

От години се говори че полицай със полицейска кола прекарват мигранти.

43

Г557дт

преди 1 година

С такава скъпа и мижава ограда могат да спрат само животни, които не могат да летят. Пълун майтап е огредата, за която хвърлиха толкова много милиони от нашите данъци.

42

Мнение

преди 1 година

Това да препречат с колата си пътя на автобуса е пълно безумие и самоубийство. Не се ми слагат специални съоръщения за възспиране - вериги с шипове или заграждения? Откъде са били сигурни, чи водача на автобуса ще спре, а и с тази инерция, която е набрал и толкона хора в него, а и факта, че вече веднъж не е спрял на стоп-палка. Какви са стандартите за противодействие в такава ситуация на органите на реда? Да спират пълен автобус с голи гърди ли? Не вярвам!

41

Анонимен

преди 1 година

На каналджиите викат 1000 евро. А на граничарите по колко, за да дремят?

40

Анонимен

преди 1 година

Какво лошо има да се застрелят 5-6 нелегални мигранти за превенция? Когато почне да се стреля на месо, потокът рязко ще намалее.

39

Ужас

преди 1 година

И това го казва вътрешният министър?!представете си що за държава сме....

38

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ердоган ги пуска на нашата граница с надеждата Винету да се върне на власт. Тогава ще ги спре. Когато Винету е на власт България се превръща в турска провинция а Ердо това иска.

37

от ЮАР

преди 1 година

Само Ердоган може най-добре да пази границата от мигранти - практиката го показа, така че, от Външно и МС да не се ослушват и да престанат да се занимават с Мики-Маус държави като Македония, Гърция, Румъния, Сърбия и пр. Турция е истинска държава, при това - най-приятелската и близка на България държава. Те могат да спрат мигрантите, от тях може да дойде газ, понеже им идват тръби от Русия, Азербайджан, Иран и имат въпреки това цели ЧЕТИРИ терминала за регазификация! Това е важният съсед!

36

Анонимен

преди 1 година

СИРИЙЦИТЕ И ТЕ БЯГАТ, ГОРКИТЕ, ОТ ПУТИН!

35

Анонимен

преди 1 година

Пак е точен с парите.

34

Евролиберал

преди 1 година

ЕС е демокрация и всички имигранти, особено бедните и нещастни, които нямат шанс в собствените си страни са добре дошли и ЕС е длъжно да им осигури шанс за развитие. В богатия ЕС има достатъчно място за всеки от тях. Това са евроатлантическите ценности и който не ги изповядва е крайнодесен и устата му трябва да бъде запушена. В ЕС не трябва да има трибуна за крайнодесните!

33

Анонимен

преди 1 година

Абе те мигарантите май не плащат само на каналджиите, Нали другарю министър?

32

Анонимен

преди 1 година

Миме това са подробности ние искаме резултати спиране на трафика на хора в Гърция лежат по над 20г за трафика на хора а тук ги пускате с глоба от 1000лв

31

До Стария Джо

преди 1 година

САЩ имат в хиляди пъти по-голям мигрантски натиск от страна на Мексико и други латиноамерикански държави. И повярвай ми справят се без да има надупчени. Който мине-мине. Отива в Л.А. и почва да се занимава с каквото и да е. Който хванат го съдят и го връщат направо обратно. По границата имат хеликоптери и струпване на много служители.

30

До 32

преди 1 година

Миналата година ходих по македонско, където съм служил, ако знаеш каква разруха е, граничните знаци едвам се виждат, оградата за животни почти я няма, едни пирамиди има, браздата е толкова обрасла и слята с терена, че аз дето едни 15 км ги познавах много добре, едвам я различих, нормативна преди беше на 1км граница, двама човека охрана, ние поддържаме и самата граница, и кльона когато го имаше, верно скъпо, но пък ако искаш сигурност пазиш

29

Стария Джо

преди 1 година

Това ако беше в САЩ всички в рейса щяха да са надупчени

28

Истината

преди 1 година

А къде е армията? Няма ли кой да ни пази и каква по голяма заплаха за националната сигурност от това ? Стига сте спали по казарми и поделения