31

Анонимен

преди 1 година

Единствено Боко беше добър дипломат и по негово време се разбирахме с всички. Радев се държи двулично и левашки, чуждите политици се бъзикат с него, а другите български политици не разбират от дипломация.

30

от ЮАР

преди 1 година

За България, единствената наистина приятелска държава и приятелски народ е Турция. Това е простата истина - и най-свестен съсед. Бойко разбираше това, точно както навремето Стамболов го е разбирал. От близост с Турция имаме само полза и е истина, че докато Бойко водеше една приятелска политика с Ердоган, наплив към Бг нямаше и Турците бяха ги пренасочили изцяло към Гърция. Кирчовците се скъсаха от мили очи към мики-маус държави като Гърция, Маке и Сърбия и влошиха нарочно отношенията с Турция.

29

Анонимен

преди 1 година

Просто някой иска полицията да е ангажирана следващия месец с опазване на границата а той свободно да купува гласове. Помага му оня дето насочва мигрантите към нашата граница. ЗАТОВА НА 2 ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ И ДА ИМ РАЗВАЛИМЕ СМЕТКИТЕ. Иначе още 12 години най-бедни и най-крадени в Европа.

28

778

преди 1 година

Смърт за убиеца! С меки китки няма да ги уплашим! Стига с това беззаконие и корупция. СЕОБОДА ИЛИ СМЪРТ

27

@ @ @

преди 1 година

Нека и младите да видят, какво е да те управляват комунисти и децата им . Безумни цени на всичко и реанимация на милиционерската държава. Те това се оказа рекламираната промяната, а именно към живот като в Северна Корея. Нашият Остап Бендер и котилото му ни оправиха хубаво и без вазелин , но напълниха гушките ! Честито харвардски чалгаристанчета с гризнати мозъци дето гласувахте за тях !!!

26

До SS

преди 1 година

Ако слагаш украинци и сирийци под общ знаменател значи имаш ментален проблем.

25

До Анонимен 21

преди 1 година

Те украинците от Турция ли идват бе ембицил. Украинците не правят золуми и не изнасилват.Повечето са образовани и жени с деца.Тези ,които минават турската граница са мъже, необразовани и готови престъпници.Жалък сим

24

Анонимен

преди 1 година

Ако разрешат на граничарите да стрелят, проблема ще се реши скорострелно.

23

SS

преди 1 година

ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! ИДВА ЛОШО !!!!

22

SS

преди 1 година

Какво правим ,ако господин Ердоган пусне два милиона мигранти към Западна Европа ?

21

и те така

преди 1 година

другарката меркел трябва да бъде съдена и осъдена за престъпление срещу човечеството с неиното : добре дошли !

20

Анонимен

преди 1 година

Тия кога ще ходят по хотелите безплатно )вън украинските гадове от България

19

МЮМЮН

преди 1 година

ВЧЕРА ДОКАТО РАЗХОЖДАХ КУЧЕТО ИМАШЕ МИГРАНТИ ОКОЛО 20 ЧОВЕКА И В БОРИСОВАТА ГРАДИНА ЕДНА ЛЕЛКА КУЧКАРКА КАЗА, ЧЕ ОНЯ ДЕН Е ЗВЪНЯЛА НА 112 И ТЕ СА Я ОТСВИРКАЛИ КАТО ДОРИ НЕ СА ПОПИТАЛИ ТОЧНО КЪДЕ ГИ Е ВИДЯЛА. НА ВСЯКЪДЕ СА ЯВНО И МВР НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА.

18

МВР Е ОПГ

преди 1 година

Жените на милиционерите не са като преди! Сега са като митологични същества от епични измерения. По са гнусни от хле*арки чесно

17

SS

преди 1 година

Да има ! Всеки има право на щастие ! За Украинците има всичко за другите НЕ ! ЗАЩО ?

16

Анонимен

преди 1 година

Как пък едно нещо не оставиха като хората да не го съсипят тия некадърници от ПП, БСП и ДСБ!!! При бате Бойко държавата поне вървеше криво ляво, тия некадърници сега до каквото се докоснаха всичко съсипаха!!!

15

Гиб Мелсън

преди 1 година

През 2021 година Сирия е преживяла най-голямото засушаване за последните 70 години. Производството на пшеница е спаднало наполовина през 2021 спрямо 2020. Това е истинската причина за наплива на сирийци към Европа. Нямат вода, намалява и намалява. Така не могат да се изхранват и виждат спасение в Европа където вали всеки ден, но и Европа я чака същото като в Сирия постепенно засушаване и пресъхване на реки.

14

7373

преди 1 година

Искаме или не искаме, ще трябва Бойко да се връща. И баба Меркел в Германия. Няма друг вариант. Тия новите ги видяхме. Алкохол, дрога, щипане под полата, разпищолен "мачо" от Плевен, пиян дъртак-вече изфирясъл, и злобна и алчна леличка.

13

Гиб Мелсън

преди 1 година

Войната в Сирия свърши потока се засилва. Българите се чудят защо. Анализатори казаха, причината не е войната която свърши. Причината е промените в климата. В Сирия настава суша, няма поминък. С какво да се изхранват хората. Отиват към Европа, където засега все още има вода, но и там няма да е задълго. И тук започва засушаване.

12

Продължаваме

преди 1 година

Имало едно време една партия Герб и един Борисов. Доста години преди тях, в Българиья имало едно БКП и другаря им Тодор Живков. Време е Борисов да си напише вече спомените, за да влезе в историята на страната. Може и в книгата на Гинес да влезе. Три пъти си подава оставките и все още се мисли за успешен политик.