41

Нов

преди 1 година

Пат ла джансус пак се изказа компетентно като доктор по философските науки. Трябва без вас утре да изгрее слънцето. Затова ускорявайте ваксинацията.

40

Анонимен

преди 1 година

Ускорете масовата май мунизация! В района, в който живея, вече има преразход на хора. И най-ниски нива на раждаемост от 6 години насам. Бийте бубустер и не задавайте излишни въпроси. Всички сме тук за кратко и сега искат съвсем да скъсят жизнения цикъл.

39

Анонимен

преди 1 година

На антиваксърите това им се вижда малко. Виж , ако бяха 1 милиард, щяха да са доволни. Психопати.

38

Анонимен

преди 1 година

44 - вече и на маймуняците ли почнаха да им дават имена?

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35. Преди да се появи ковид според статистикитена НСИ от тип смъртността беше между 0,0 и 0,4 на 100000 човека население. Една година има 0,0 и една година 0,4 починали на 100000, обикновено 0,1 или 0,2. Странно как през 2021 година смъртността от грип е скочила на 0,9 починали на 100000 население, което е около 62 човека. Близо 2000 са починалите от пневмония.

36

Брей!

преди 1 година

Абе гледам му снимката на тоя, опитвам се да му прочета името, ама все ми мяза на гейберейсус, гербереврейсус. Ама по-скоро не е в добрия смисъл ...

35

Анонимен

преди 1 година

Този няма ли да го въдворят при бай Ставри?

34

999

преди 1 година

При 7 милиарда население какъв процент се явява 1 милион починали от ковид,според Гебрейесус?Преди СЗО да промени дефиницията за пандемия в нея бяха включени голям брой тежко протичащи случаи и висока смъртност.Дефиницията за имунитет също се промени,като според СЗО само ваксинационният имунитет предпазва от заразяване.

33

Бибо

преди 1 година

Дори няма да прочета статията.....Само ще кажа ЛЪЖЦИ!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 1 година

До 32 лъжец и психопат "Засега в България май няма пострадал от ваксинирането" - непосредствената ми съседка получи съсирек в мозъка, оперираха я и умря! Здрава и енергична жена на няма и 50 години! НЯМАЛО ПОСТРАДАЛ ПОНЕЖЕ НЕ МУ КАЗАЛИ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА, твар мaлoyмна!

31

Анонимен

преди 1 година

Аданоме няма как човечеството да се научи да живее с вирус който е всезонен разпространява се лесно, заразява бързо и най-важното създаден е от човек. Това няма как да стане мой човек. Или ти искаш да се ваксинираме нон-стоп и да носим маски цял живот?

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25Преди да се появи ковид според статистиките от орз и пневмония е имало около 2000 починали на година в България. Ако се првеха тестове за грип преди да се появи ковид щяха да докарат по 5 цифрено число починалите както направиха с ковид. За грип има тестове но никой не се тества.

29

Анонимен

преди 1 година

Един милион са починали с ковид а не от ковид понеже не се правят аутопсии.Света скоро ще достигне 8 милярда.Ако ковид беше смъртоносен вирус 2 милярда щяха да си заминат.

28

Анонимен

преди 1 година

Eто една компилация от скорошните известни жертви на смъртоносната инжекция https://допиши си ввв.bitchute/video/85tUuMaVH6xz/ ако ви харесва, има още няколко такива подборки на канала. Джъстин Бибър оправи ли си физиономията? Експериментът продължава докато има склонни (и живи) доброволци.

27

Анонимен

преди 1 година

Пандемията ще продължава докато има неваксинирани зoмбита.

26

Анонимен

преди 1 година

Засега в България май няма пострадал от ваксинирането.

25

Гебрейесус

преди 1 година

На тоя е достатъчно само да му прочетеш името, за да ти стане ясно за каква мощна измама става въпрос с тази "пандемия". Бая пара направиха някои хора.

24

Неваксиниран

преди 1 година

И аз смятам, че препарата не е ваксина и не желая да получа чувал от 75 лева! Виждате ваксинираните тенисисти - схващания и отказване от турнири. Същото е и във футбола - непредизвикани схващания!

23

Що бре,

преди 1 година

малко ли са? Колко трябваше да са/ не е само кодиТ/, как върви планЪ???

22

СЗО=ОЧЗ

преди 1 година

А от т.нар. ваксини колко народ си замина или го инвалидизира, а? Що не кажете за това. При това здрави и прави хора, а не с куп заболявания