131

Анонимен

преди 1 година

О нетазумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин.

130

Анонимен

преди 1 година

Човек ако има руски книги и ги е прочел никога абсолютно никога няма да ги изхвърли, защото те са от световна величина. Има много западни екранизации на Великите Руски писатели Толстой и Чехов а дори съветските руски писатели са много известни даже Нобелови лауреати.

129

R.A.T.M

преди 1 година

Ако ви пречат паметниците ако ви пречи езика, ако ви пречат празниците, ако не ви харесва историята и имената на градовете улиците и площадите, това е сигурен знак, че се опитвате да създавате държава на територия, която не е ваша.

128

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е готин, но моят герой е Подоляк. Той разказва играта на русняците.

127

Анонимен

преди 1 година

Махнете тая ряпа куха и подла

126

Анонимен

преди 1 година

До Ами,да.... а според един краварски филм, орфей е бил афржомериканец..

125

Анонимен

преди 1 година

щом ще скъсат с всичко руско ?! значи ще трябва да се откажат и от запорожката аец..

124

Шарения до шия

преди 1 година

Провокирането на Провокации от Провокативни Провокатори ще реагират примерно: Първата улица е наречена "Хитлер Едно", втората - "Хитлер Две". . . . стотната - "Хитлер Сто" са все същотолайно. Булевардите съответно: първият булевард "Адолф Едно", втория - "Адолф Две". . . . . Стотния булевард - "Адолф Сто" и твасъщотолайно. След което Киев е наречен Киниеф, а Укеруна - урина.. Ликвидирането на провокаторите е първо задължение на всички ликвидатори от ликвидационните съединения.

123

Анонимен

преди 1 година

Спряхме руския език 1990-1991 година в българските училища. Голямо щастие беше да не учим руски език от началото на 9 клас. Пушкин, Мушкин, Лермонтов. Я помнючудное мгновения, кагда переда мной явилас тъй, как мимальотное видения, как гений чистой красотъй. Искахме западно, рокендрол, дрога, западни стоки, западни цигари и питиета.

122

Анонимен

преди 1 година

През социализма учехме руски език от 3 клас, а английски език от 5 клас. През 1991 година спряхме да учим руски език, защото Русия излезе от Съветския съюз.

121

Анонимен

преди 1 година

Гошо човек ако има руски книги и ги е прочел никога абсолютно никога няма да ги изхвърли, защото те са от световна величина. Има много западни екранизации на Великите Руски писатели Толстой и Чехов а дори съветските руски писатели са много известни даже Нобелови лауреати.

120

Ментора бай Иван

преди 1 година

Много *** опит да се скъса с историческото минало!По-*** от неонациските лидери на Украйна!Този акт ясно показва че краят на нацитата наближава , змията хапе най-яростно преди да умре!

119

Анонимен

преди 1 година

Гошо ти нямаш нито руски нито никакви книги изобщо нямаш библиотека.

118

Защо спестявате

преди 1 година

Защо спестявате, че улиците са се казвали Толстой, Пушкин и т.н. Защо направо не дадат имена като Гьобелс, Хитлер и Бандера

117

Пешко

преди 1 година

Улиците се казват Порошенко 1 ,порошенко 2,порошенко с крем.

116

Гошо

преди 1 година

Аз още през април си изхвърлих руските книги.

115

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да остане от тия. Само рушат. И убиват.

114

R.A.T.M

преди 1 година

Както и в Естония махнаха паметника Т-34 се сещам за вица, че Меркел ги поздравила и им казала, че модела бил стар, а Владимир Путин щял да им достави по-нов Т-90, та така имат ли улица Азов, Путин ще дойде и ще го прекръсти на ВДВ( те още не са се включили в СВО)

113

КИЕВ И УКРАЙНА

преди 1 година

НЕ СА ЧАСТ ОТ АЗИАТСКА РУСИЯ--ТЕ СА ИСТИНСКАТА "КИЕВСКА РУС"-другото са азиатски племена от татари, монголи и казахи и д.р.

112

И още...

преди 1 година

СТАРИТЕ ТРАКИЙЦИ СА ЧАСТ ОТ СТАРА ГЪРЦИЯ И ТОВА ВСЪЩНОСТ Е ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ!!!!