30

Безмозьчни

преди 1 година

Голобради гечета

29

Нема

преди 1 година

Що

28

Феликс

преди 1 година

Шотландците отдавна клонираха овца,която живя 6 години, тъй че не виждам къде точно е напредъка 26 години по късно да клонират ембриони на мишки, които издържат само 8 дни.

27

Koko

преди 1 година

Гадост !

26

Анонимен

преди 1 година

До Доди до 20 - А, едни добри хора ще го измислят и ще се погрижат, нали :)

25

Анонимен

преди 1 година

До До Танче Ти си ограничен, че не разбираш от сарказъм. В случая насочен към ограничените.

24

Някой

преди 1 година

Клонираните атакуват.

23

Таня

преди 1 година

Света: "Създадохме ембриони от стволови клетки". Русия: "Ако децата ви гледат геюве и те стават геюве мном мном"

22

Доди до 20

преди 1 година

До 20. Напъни си малко мозъка и сам ще си отговориш на крайно елементарните си въпроси. Всяка държава си има здравни служби много ясно че те трябва да развият програма за следене на качеството и репродукцията на населението да контролират и прилагат принципите на Евгениката. Освен здраве, сила и интелекта също е важен държавата и икономиката имат нужда и от хора с високи интелектуални възможности, здарви, пълноценни и дълго живеещи.

21

Разум Даскалски

преди 1 година

Защо се чудите и маете? Не е ли е очевидно какъв е проблема? Безотговорни хора, които знаят че не могат да имат здрави деца ги създават и после цялата държава им е длъжна да ги подпомага, осигурява и хрантути. Огромен е списъка с наследствени болести и също така непълноценни физически характеристики които се предават в потомството. Престъпление е да се размножават непълноценни хора.

20

Анонимен

преди 1 година

Пак глопусти а тез стволови клетки от де ги взеха нали пак от жив организъм.Освен тва да направиш цял човешки ембрион колко стволови клетки.щи трябвят

19

Анонимен

преди 1 година

Всички говорят за продукти и промени, да те правят по-високо, по-хубав, да бяга повече, да живееш повече, да имаш по-добра защита от Ковид, ама никой не говори за "продукти", деот ще увеличат интелектуалния капацитет на идивида? Видиш ли, искаме да сменяма цвета на учите, да може да имаш различен "естествен цвят" на косата", ама като заговоим за аналитични способности, амет, критично мислене .. не не не . не ги бараме ...Някой явно, не иска :)

18

Анонимен

преди 1 година

До До 18 - Отново - кой определя това. Напълно ясно на кого? На теб? Кой зададе критерии? Според коя система? Коя организация следи за тази система? Някак си ми се струва, че си прикзваш ей така, за ясосваш хората.

17

До 18

преди 1 година

Пределно ясни са критериите за качествени гени. Некачествен материал са всички хора с наследствени болести, които се предават на потомството. Също и лошите физически и умствени характеристики са наследствени и трябва да има селекция и подбор. Да си живеят колкото им е отредено на непълноценните и некачествени хора - просто едно единствено нещо да им се забрани да създават дефектно и некачествено поколение.

16

Анонимен

преди 1 година

До Време е вече 10 - И кой оределя, кое е качествен материал?

15

Анонимен

преди 1 година

Някои намират проблем в "редактирането" на населението. Видът homo sapiens sapiens отдавна е пренаселел земята, редакция трябва, дами и господа. Тя е необходима колкото и опазването на самия вид.

14

do 13

преди 1 година

Душа не съществува. Всичко което си е в мозъка ти.

13

Анонимен

преди 1 година

Чудесно, в един момент няма да има нужда да се разчита на естествена раждаемост.Съответно ще има много по малко цветни.

12

И.Б.

преди 1 година

Кой ли композитор ще създаде мелодия за хубавия нов свят, в който така наречените учени създават зомбита от ембриони? Тежко и горко на човечеството, ако тези опити продължат и се прославят като напредък.

11

Анонимен

преди 1 година

Според Вас имат ли изкуствено създадените същества истинска душа?