29

Анонимен

преди 1 година

Пълно с *** оти тука. Все русофили и комунисти им се привиждат. Комунизма си отиде преди 33г. Всички под 40години не знаят какво е това. Пък и в Германия явно са най-големите комунисти и русофили защото получават десетилетия наред най-големите количества руски газ.

28

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се натири Ганев и компания да си ходят в САЩ.

27

Голями Мухъли има Ей

преди 1 година

До 29Пълно Куку си. Тока бил по-ефтин, и дървата ли...всичко се дига.А от такива като вас сме зле.Русия ви виновна ,комунделите ви виновни.Ама законите ги гласуват с мнозинство все партии дсни-бесни и евроатлантици.От герб до пп и обратно.Подкрепят ги партии дето гледат кокалчето и после ми говорите за несъществуващият комунизъм над 30 г. в Бългаия.

26

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите да се отопляват на ток ,лъжа е че пенсионерите похарчили спестяванията си за да се топлят с газ ,колко такива има ,тока е по ефтин ,и те имат пари.Аз например съм пенсионер ,не мога и да си помисля за газ аи не ми трябва да пълня гушата на Путин и да заробвам България за кой ли път от Русия .Далеч от Русия докато тези бандити я управляват.

25

И Ганев изперка!

преди 1 година

В ефира каза преднамерено откровена лъжа "богатите хора се отопляват с газ". Не, богатите използват слънчеви батерии и други видове модерни методи за производство на електроенергия, а предимно пенсионери преминаха на газ, използвайки последните си спестявания, защото не се налага да носят тежки кофи с дърва и въглища и пепел, което става все по-непосилно за тях!

24

НАП

преди 1 година

България не иска с нищо да се справя! Ние искаме да живеем богато и охолно и нищо да не правим!

23

Анонимен

преди 1 година

До: номер 22 Нека да са 11%! Някак 12% комунисти и русофили в България пак ми се виждат много!!! Между другото, латвийците току що си събориха паметника на Червената Армия в Рига! А в София кога???Кога бе, Гълъбе???

22

Майора

преди 1 година

Стига с мантрите за отказаните 6 танкера Ганев! И обикновеният човек знае че сделка има когато се изпълнят всички условия! Ако не знаете трябва да има предеарителен договор в който всичко е указано- кой , къде и на каква цена ще стане сделката! С да ми говориш че има 6 танкера без налични условия не става! И като се хвалите защо не направихте сделката , с прекъснахте връзката с "Газпром" за което ще плащаме огромна неустойка!

21

Анонимен

преди 1 година

Сетихте се какви сте като дойдоха изборите, преди това имахте 100% съвпадение с БСП, БСП която носи вятъра на промянат, същите комунисти с които заедно фалирахте държавата за втори път и сега който и да дойде трябва да ви рине наследството.

20

Анонимен

преди 1 година

България ще се оправи едва тогава, когато в нея останат живи под 12% комунисти и русофили... общо. Не може да се твърди, че искаме да сме част от цивилизацията на Европа, а 60% от партиите да се финансират от Кремъл... Всяка връзка с рашистите ни дърпа назад от прогреса и стандарта на живот.

19

пуйката

преди 1 година

За участието си в следващият парламент могат да бъдат сигурни само първите три партии от предишния.

18

Анонимен

преди 1 година

Toзи некадърник е толкова противен .Като експерт е пълна нула.Като човек също.Всичките му коментари ,анализи са на злобен политикан ,нищо друго.

17

Анонимен

преди 1 година

Това какво ще стане с демократична България не е важно,едни крадци повече или по малко,ако не са те ще са други

16

Бай Илийчо

преди 1 година

Ко думне АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ тука жа светнем кът коледни ламбички ! Кадя жа бегаме незнам ?

15

Бай Илийчо

преди 1 година

Ду 16 ! Саму гола ли съ снимаш или и нящу другу прайш ? Саму питам ?

14

Анонимен

преди 1 година

"Георги Ганев: България трябва да се справи до края на 2023 г."_____До края на 2023-та може пак да съм милионер и баничката да струва 250 лева. На 40 съм вече и честно казано ми писна от експериментите ви. Стига толкова.

13

Анонимен

преди 1 година

Укрофашистите като гръмнат АЕЦ Запорожие защо ни е да се "справяме"?Ами направо ще сме се гътнали.Те седнали да мислят чак за 2023-та...

12

Ханибал Лектър

преди 1 година

като Стане Много Студено и Храна Изчезне имате Спасение - Дебелите Бутове на Брюкселските С в и н е - на фурна, ще са чудни!

11

и в Германия така

преди 1 година

Днес всичко ще, ще, ще. А утре?

10

Анонимен

преди 1 година

С кво да се справи то България такава държава вече няма