28

скоро

преди 1 година

Търпение, не е далеч времето, когато националните предатели от НПОтата ще бъдат жестоко наказани. Също и политиците, които управляваха БГ, както и червените олигарси. Така наречените бежанци ще бягат зс живота си обратно, ако успеят.

27

До 34

преди 1 година

Автобуса не е минал през границата. Минали са бежанците и са качени в автобуса на наша територия.

26

Анонимен

преди 1 година

Никой не задава най-важния въпрос-КАК ВЪОБЩЕ АВТОБУСЪТ Е МИНАЛ ГРАНИЦАТА???Това е Въпроса!!!Знаят ли тези на границата какво е въобще понятието ГРАНИЦА???Защото при нас се превежда като РАЗГРДЕН К.АТУН!!!

25

Няма Такава Държава

преди 1 година

Пълно безхаберие на евратлантческа България за *** нахлуващи от югоизток. И това ми било външна граница на ЕС. Боже, какви времена доживяхме! Позор, пълен позор! Прав е Слави, няма такава държава като нашата. Никъде по света!

24

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е кой пусна този автобус чак в Бургас и защо полицията не е обучена как се спира принудително МПС!!!

23

aa1830

преди 1 година

Когато стане такава трагедия, причините винаги са много. Схеми по границата, мизерия, транспортни фирми, ченгета, малоумно обучениев МВР.....кой нормален ще застане срещу движещ се автобус.. Сами ли са решили, така са им наредили незнам оълно безумие на всички нива. Жалко за хората. След три дни всичко ще се забрави.

22

Анонимен

преди 1 година

Според вас може ли да се случва нещо нормално,в град ,в който кметът кърти пейките в парковете за да спре въздушно капкова инфекция.

21

Анонимен

преди 1 година

какъв хаос в държавата 1ви да ги спират 2ри за убият третите няма ли логистика в мвр бързо действие или като няма квото решат на момента патрулите

20

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на ГЕРБ,че създаде такава супер ТОЛ система от която страда само Народа а МАФИЯТА се възползва.

19

ivanski910292

преди 1 година

Бог да ги прости двамата полицаи ,поклон момчета! https://youtu.be/POSnc2-WPkU

18

Анонимен

преди 1 година

Всички лица.Шофьора ,собственика и КАТ са свързани с ГРОБ.

17

Анонимен

преди 1 година

Вече имаме шофьор на автобус камикатзе,всичко това творение благодарение на ГРОБ И ТИКВАТА,какво ли ни чака още ако гласуваме за него.

16

Анонимен

преди 1 година

Лошото за държавата тепърва започва.Платените уродляци,които преди година и половина направиха преврат с лъжи и измами при гласуването,с помоща на Зеления чорап,трябва да бътат съдени и вкарани в затвора

15

Анонимен

преди 1 година

Автобуса БРАКУВАН и препродаден.Всичко това по-време на управлението на ГРОБ.

14

Анонимен

преди 1 година

това ли е промяната ,за която скачаха като обезумели шепа платени и дрогирани *** из София? Съсипахте държавата бе серсеми

13

Анонимен

преди 1 година

12 год.системата на ТИКВАТА ни убиваше,ето и сега.Виновни със сигурност са други но не и ГРОБ управлявала повече от десетилетие ,която ще остане в историята като най- корумпирано управление.Гласувайъе още веднъж за ВИНЕТУ.Вместо при бай Ставри изберете го пак да Ви управлява.

12

Анонимен

преди 1 година

По време на Борисов гръмнаха цял автобус на летище Бургас.

11

Анонимен

преди 1 година

Разграден двор, всеки гледа само пари и не му пука за нищо друго. Напълниха Европа с хора които имат друга вяра, ценности, морал. По този начин вгорчиха живота на местните хора и съсипаха живота им. Тези се мотат свободно и водно, а тези които са в родните си места се прибират рано, рано и се заключват с три ключа за да не пострадат от пришълците. Политиците са с охрана, но хората не. Тази мъка трябва да спре.

10

Ехааа

преди 1 година

Чак във Първомай ли го хванаха ......кой ли му помогна да стигне до там ????

9

Къде е държавата ??

преди 1 година

Вие скачачите за луксозен живот я разбихте. И по-лошо ще става. В домовете си няма да сте на сигурно място!