45

Анонимен

преди 1 година

На някой минава ли му мисълта, че полицаите може да са взели нещо...хмм....стимулиращо, по време на тази акция, и като резултат да са решили да предприемат тези абсолютно необяснима, неадекватна реакция с излизане пред автобуса? Представете си, 5 часа сутринта е, уморени вече от нощната смяна, изпращат ги да действат при тежка ситуация на пътя. Дали не са употребили нещо /кристалче,прахче бело/, за ободряване? От там се замъглява трезвата преценка. И погребенията, така набързо....

44

Анонимен

преди 1 година

До Ердал Питай *** фирмаджии от Хасково и Кърджали, дето продадоха бракуван автобус за 6000 евро!!!! Долна продажна несвазваща Законите и33мет!

43

кристина

преди 1 година

хубаво затвориха пътя с колата си полицаите, трябваше да изскочат от нея и да се отдалечат, мигрантите са си сложили вече 'главите в торбата' и нямат спирачка вече.. ама нашите момчета щяха да бъдат живи и здрави :( :( :( сега да направят едно разследване, да се види кой или кои подкупни полицаи изложиха на смърт две невинни жертви и да им се наложи най-строго наказание, съд по бързата процедура, запориране на банковите им сметки и отнемане на имуществото в името на народа..

42

Анонимен

преди 1 година

До Ердал 40 - Да де , ама пък техни колеги ще се приберат с тлъстата печалба от това че са ги пуснали да влязат , ако даже не са им занесли и там стълба на оградата ! Още ли не разбрахте че разединението и корупцията на всички нива ще ни изядат главите ?!

41

Анонимен

преди 1 година

Спиш ли, народе? Спазвай правата на човека и като те ударят по едната буза подай им и другата си.Спинкай си сладко, сладко!

40

Ердал

преди 1 година

До какво нещо стигнахме бежанци със автобус ,кой как ги пуска от къде го взеха?Колколко и да не ви харесват полицаите и от тях има добри и лоши всеки отива на работа за прехрана.Днеска си отидоха двама полицай който са излезли да си вършат задълженията и вечерта не се прибират при семействата си това много лоша новина за цялата ни държава

39

Анонимен

преди 1 година

Може да са имали заповед от началника да спрат автобуса на всяка цена да печели точки пред неговите началници? Бог да ги прости!

38

Анонимен

преди 1 година

Представете си, нашите продажни медии( bTВ) се похвалиха, че имат кадри от катастрофата как автобуса влачи патрулката, като бръмбар сламка, ама нямало да ги излъчват, заради паметта на загиналите!!!Иначе дават какви ли не смръзяващи кръвта катастрофи без да се грижат за ничия памет.

37

Аз

преди 1 година

Добре де не можаха ли да разхвърлят шипове по платното за да ги спрат ами трябваше да загиват. Мир на душите им.

36

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Има ли сигнал,че такива са в МПС - стрелба на мръвка....Ей,тук полиция ли имаме ,или девици от манастир?!?!

35

Сега мигранти

преди 1 година

Сега мигранти с черни ланги да развеселят вдовиците групово, нали искахте Евро ценности и мултикултурен секс

34

Разследващ

преди 1 година

Според мен версиите са две:1) САМОУБИЙСТВО. Абсолютно неразумна преценка как да се спре високоскоростен автобус, независимо кой го шофира и какви хора се возят вътре.2) УБИЙСТВО по непредпазливост. Ако се докаже, че полицаите са постъпили така, изпълнявайки заповед на техен началник (или началници), те са били обречени, но и не са преценили ситуацията реално.По версия 2 (ако разследването я докаже) категорично трябва да има осъдени полицейски шефове на доживотен затвор (без право на отмяна).

33

Анонимен

преди 1 година

Карайте след автобуса докато му свърши горивото. И после ги затиснете с камион вратите на автобуса . След пет часа ги изважда друг екип . Един по един.

32

Анонимен

преди 1 година

Браво на родната милиция, че отново се доказаха като пълни ***

31

Анонимен

преди 1 година

Ами, то народът го е казал - Слаб акъл, крака чупи.

30

Евроатлантик

преди 1 година

Незабавно тия имигранти от автобуса да минават на соцял-1000 евро на калпак на месец плюс безплатна квартира.

29

Анонимен

преди 1 година

Двама неграмотници по-малко. Нямаме нужда от таквиз

28

Анонимен

преди 1 година

Те тия, за да се покажат на голямата работа, чак и пътя му попречили, ахахахахах, няма що, много насериозно се взеха! Ама ето кво стана. Да е на урок за всички полицаи!

27

До до 27

преди 1 година

Ако беше там щяха да те убият, не да те спасят. Който е гледал клипа, той знае. Да препречиш пътя на автобус, каращ с огромна скорост секунди преди да влезе в кръговото е слабуомно. И друго, полицаите в Бургас непрекъснато и денем и нощем неадекватно гонят някакви по улиците. Преди дни пак гонеха камион с мигранти, който се обърна. Това е само първия инцидент. Докато МВР не спре тия полицейски гонки в центъра на града, жертвите ще растат. Как ги хванаха след това. Защо беше всичко?

26

Гларус

преди 1 година

Публина тайна в Бургас е, че гранична взимат 5к на човек, отделно там от 20г се назначават само "наши хора" предимно жени на корумпирани държавни служители.Корупцията убива!