79

void

преди 1 година

Стига с тези глупости че едва ли не Газпром били принудени да поискат плащане в рубли защото нямали достъп до сметката си. Това си го измисли Путин за да извива ръце. С Газпром си имаме договор за количество, цена и валута, който те не изпълняват. Никъде не пише, че трябва условията му да са гъвкави за да могат да си водят войните в Европа. Арбитраж ще загубят със сигурност. А ние сме овце, щото още не сме изгонили и Радев и служебното му правителство с камъни...

78

Бай Геле

преди 1 година

Тоя министър по-*** от руски ***, Радев, от къде го намери бе ?

77

Анонимен

преди 1 година

България не е спряла да подава заявки за количества газ. Газпром не ги пуска ===>>> Не пуска, щото не сте си платили. Пратили сте едни пари, в една замразена сметка, до която те нямат достъп. Тоест - не е постъпило реално плащане. Фактически какво излиза? Не плащате, не получавате. И арбитража какво ще отсъди според теб? Газпром сама ли си е блокирала сметките и от нея ли зависи да ги отблокира? Май не, а? Ще ядете хурката - сега плащате 2 пъти по-скъпа газ, а с неустойките - ще стане 3 пъти!

76

Анонимен

преди 1 година

Ми ако сме виновни ще загубим,ако сме прави ще спечелим,но ако загубим,е необходима персонална отговорност,стига с това размиване на вина,време е за пандиз

75

Гладиатор

преди 1 година

Всички разбираме от право и станахме енергиини експерти! Когато продаваш нещо и не получаваш финанси за него, се спира продажбата! Арбитражът е това, че няма значение външни или какви, фактори са тези, че аз не мога да получа парите си! Това е като при банките, те могат едностранно да променят лихвата! Аз не съм нуждаещ, тези са нуждаещи, които са теглили кредити! Банките имат пари- дават, но не насила!!!

74

Анонимен

преди 1 година

Радев, коя е твоята родина - майка?

73

Анонимен

преди 1 година

При сегашната ситуация, при дело ще е в наша полза, ама някой добре заработили руски пари, на високи постове, искат да отърват Путин от загуба на делото и съответно пари.

72

Анонимен

преди 1 година

Правно неграмотни са писали това. България не е спряла да подава заявки за количества газ. Газпром не ги пуска. Не може да ни съдят за неизползвани количества, когато заради тях не ги получаваме

71

Анонимен

преди 1 година

Четете и други източници, защото тук само руското знаме липсва на челната страница :))))

70

Анонимен

преди 1 година

Щот Киро и Кокоро не щЪт руски газ по съществуващия договор. Ама по други договори с посредници, може руски газ, на по-висока цена, обаче.

69

Анонимен

преди 1 година

До ?!? .......... Нищо няма да подписват, договорът е подписан и го има, по него не си получаваме договорените количества.

68

?!?

преди 1 година

При арбитраж можело да загубим, ама при сделка със скрити от обществото клаузи ще загубим много повече. Така че внимавайте какво договаряте и какво подписвате, защото на мнги хора им писна да ставате богати на наш гръб русофили недни

67

Гогич

преди 1 година

До АНОНИМЕН 57 Нали тояно това казвам и аз - другите си плащат и получават газ от рашките, само за нас е проблем арбитража .......или май не е проблема в арбитража ;)

66

Анонимен

преди 1 година

Тук коментиращите русофоби са чели и изучили договора в детайли а и са юристи специлизирали във фирмено право - до един .

65

Анонимен

преди 1 година

Първо Асен Василев от февруари месец взе да се репчи, че повече газ от Русия няма да се взема, нито договори ще се подновяват. Второ, санкциите и конфискацията на руско имущество, финанси включително. наложи отварянето на тия сметки в рубли. Т.е. ние ще си плащаме в евро, следва превалутиране в рубли и руснаците така могат да си получат парите. Ако сте вие какво правите, продължавате да си държите парите в сметки до които нямате достъп? Така че не се знае арбитражът какво ще реши.

64

Анонимен

преди 1 година

Споко, всички сме демократични и чест и, арбитража е н азапад, все ще се измисли "нещо", санкция, ново правило. Компромис като с Абрамович, да продава но да не взима пари хахаха

63

ВЪПРОС

преди 1 година

В дотовора имаме ли задължение руснацити и Путин да ни заповядат да плащаме в рубли ? Арбитража какво ще каже на Путин по въпроса ?

62

ПЕШЕВ

преди 1 година

Това са пълни глупости ... муахахах ... Ние сме длъжни да вземем тези количества само че никой не ги изпраща .. муахахах ... Това е извратено ... Стратията е абсурдна и защитава русофилистичните интереси ...

61

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

АМА КИРО ЛИ ЩЕ ГИ ПЛАТИ?

60

без коментар

преди 1 година

" Министърът посочи за сравнение двата танкера, договорени от предишното правителство, чието разтоварване предстои в Ревитуса през септември цената по тях е с 50% по-висока спрямо доставките от "Газпром"." ---- Гешеееев, пак спиш, пак те е страх да вземеш да поработиш поне малко, че да се спре ограбването на народа. Киро и Лена може в една килия да ги сложиш, че да се топлят.