27

Анонимен

преди 1 година

когато една къща е изоставена постепенно рухва, същото е с изоставените държави

26

Друг

преди 1 година

Г-н вътрешен министър какъв ще е държавният отговор?Моят е око за око зъб за зъб!

25

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВЕТЕ БЕЖАНЦИТЕ ТЕ ИСКАТ В ГЕРМАНИЯ ,ФРАНЦИЯ,АНГЛИЯ А ДА УМИРАТ БЪЛГАРИ ЗА СПОКОИСТВИЕТО НА ЗАПАДА НЕ Е НУЖНО

24

Анонимен

преди 1 година

Тази граница е като разграден двор, и странно защо управниците не желаят да спрат нелегалите. От пенсионер, служил воиник като граничар преди 50 години казва, че пиле не е можело да прехвръкне тази граница, автомати, кучета, кльонове, застави, известителна система и стрелба на месо. Твърдеше, че малко ще му е тръдно с ходенето, трябвало много ходене там но ако го викнат с наборите му пак ще опазят родината.

23

баба мара

преди 1 година

ердоган нарочно ги пуска в българия и сега се хили защо не ги връща в роднитестрани а ги гони към българия след това изнудва ес за пари които не стигат добежанските лагери а потъват в офшорки

22

Анонимен

преди 1 година

А корумпетата по границата дремят и папкат.

21

П

преди 1 година

Всички платени военни да вървят на границата.24часа кибичат в поделенията нищо не правещи като караули и 5 дена почиват.Най-големите мързеливци и хрантутници.

20

Анонимен

преди 1 година

До21. За коя граница пишеш, защото през варненската си влизаха много свободно. И то от Русия

19

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Преди 90-та година през границата неможеше ипиле да прехвръкне.Застава, вишка, бразда, ограда, кльон, постови, автомат. Истинска действаща гранична армия.

18

Нереални цифри

преди 1 година

1534 души в момента да са настанени в бежанските центрове нещо не ми се вярва. Защото пътувам всеки ден с влак от Пловдив който пристига от София с крайна гара Свиленград и мога да кажа, че в почти всяко купе на влака има бежанци, които пътуват от София и това е абсолютно всеки ден!

17

Коко Джъмбо

преди 1 година

Армията, армията веднага да се прати на границата. Тя и без това за друго не става освен за охрана. Пълно с тюфлеци, които ходят на работа само за дежурства, ядене и пиене. Пълни хрантутници и заплатаджии на гърба на данъкоплатците. На границата поне ще вършат някаква дейност, а не само да спят по поделенията и по щабовете.

16

ххх

преди 1 година

Докога Европа ще приема незакони емигранти от Азия и Африка ??? Защо принуждава България да ги храни и приема талибаните ???

15

СС

преди 1 година

Арест и екстрадация на незеаконните емигранти !! Стига с евроцености и либерасти,Меркел напълни Европа с незакони емигранти !!!

14

Анонимен

преди 1 година

Защо при Борисов през годините миграцията беше НУЛА . Ами сега Лицевата опора - РАДЕВ /Кримски ,ГРИПЕНОВ, Юмруков / ,който за две години върна България 10 години назад да иде на границата и да пази !!!!!! Или на съд за огромната разруха ,която ПРИЧИНИ.....

13

Анонимен

преди 1 година

Защо при Борисов през годините миграцията беше НУЛА . Ами сега *** РАДЕВ/Кримски ,ГРИПЕНОВ, Юмруков / ,който за две години върна България 10 години назад да иде на границата и да пази !!!!!! Или на съд за огромната разруха ,която ПРИЧИНИ.....

12

Дядо Соци

преди 1 година

За сметка на това Рашков ликвидира купения вот.Най некадърния , най отмъстителния и най богатия министър на МВР ,който сме имали .Пръв борец с корупцията..Отв-рат.

11

Меркел

преди 1 година

разказа играта на ЕС с тия мигранти. Сега да си ги прибира у тях си!

10

мак

преди 1 година

Виновни са тези, които настаниха украинци по хотели. Затова и другите опитват късмета. Какво става с хванати нелегални? нещо за бройка отпратени у тях си? Нещо за наказания?

9

Анонимен

преди 1 година

Комунделитe как не се умориха да сравняват европейците братя християни украинци с някакви индивиди ислямисти от Азия? То верно, че за комунистът да мисли е трудно...

8

Rip europe

преди 1 година

Ами затова предупредиха Моамар Кадафи и италианската журналистка Орлина Фалачи . Тя преди години каза че ттария континент вече се превръща в Еврабия . Ама положението вече е изтървано . Гответе се за война !