69

Unknown

преди 1 година

Винаги става след дъжд качулка.....

68

Любомир Георгиев

преди 1 година

А ми системата ги уби.Зщо ли ами не ги е подготвила за такава ситуация.Жалко за хората полицай.НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НА СИСТЕМАТА ,ЗАПЛАТЕНА С ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.Имаше един дрог човек загинал поради некомпетентност на системата ПОЛИЦАЙ ШАРКОВ ОТ НАЙ ЕЛИТНОТО ПОДЕЛЕНИЕ.Пклон пред памета им,загинали заради некомпетентност на системата.А имаше и едни дриги полицай загинали също поради тази некомпетентнист и корупция пак от едно елитното поделение.ПОКЛОН ....ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ....

67

ivanski910292

преди 1 година

Бог да ги прости двамата полицаи ,поклон момчета!https://youtu.be/POSnc2-WPkU

66

Ханс

преди 1 година

Що за човек би препречил пътя на автобус с жени и деца ?!?

65

бгмен

преди 1 година

Докоги ще ни занимавате с тъпите минцифайки...Давайте им Дарвинката и дим да ги няма...

64

Анонимен

преди 1 година

Цялата полицейска академия в Симеоново трябва да бъде освободена и да се назначат изцяло нови преподаватели след щателен конкурс. Хора с опит, познания и БЕЗ връзки! Как може подобно самоубийство?! А ние разчитаме полицията да ни пази! Боже, тях си първо да опазят! А за това, как някакъв автобус не може да бъде спрян от границата до Бургас - думи нямам! Що за разпасана държава! Що за малоумщина!

63

Гиб Мелсън

преди 1 година

По време на лошия комунизъм милиционерите действаха по една много проста и изпитана схема. Ако някой не спре на палката на милиционера, милиционера се обажда на колегите и на съответното превозно средство му слагат няколко километра по нататък метални шипове за пукане на гуми и МПС-то минава, пука гуми и въпроса приключен. Сегашните полицаи не знаят как да спрат принудително МПС.

62

Анонимен

преди 1 година

Защо да не се стреля по гумите. Или да дръгнат полицейските коли след автобуса докато спре да зарежда или му свърши горивото.

61

Анонимен

преди 1 година

Безразсъдно е да се спира пред превозно средство така, още повече автобус, защото освен техния застрашават и живота на околните. Тези полицаи нямат основни умения как да пазят собствения си живот и как да спират бегълци.

60

Анонимен

преди 1 година

Слаба подготовка и липса на организация и координация в полицията

59

Анонимен

преди 1 година

15 годишен сириец от центъра за бежанци в Харманли и бил шофьорът на автобуса с 47 нелегални емигранти. След катастрофата е избягал задържан е чак в Първомай. Отхлабена работа отвсекъде.

58

Анонимен

преди 1 година

Това е някаква абсолютна престъпна немарливост. Как този ковчег изобщо може да бъде допуснат кротко да си стигне до Бургас. Че нали може да е тъпкан с експлозиви? Или още по-зле... Тия "пътници" да са самите експлозиви и и да се разходят така спокойно 47 парчета с шахидски поясит, за да се думнат на произволни места в Бургас. Пътувал 25 км и нашите ГЛЕДАТ умно. Минавааа ... Големият кораб минавааааа... Сега остава само утешението, че в РПУ-то ще пеят като сопрано славейчета.

57

Анонимен

преди 1 година

Спукаха се да се хвалят колко шофьори хванали, след употреба на наркотици. За тези под влияние браво, но кой знае колко са пушили една трева преди няколко дни и хоп - вижте ни колко много престъпници хванахме. А в същото време цели автобуси с нелегални мигранти минават границата, после десетки километри преследват автобус и не знаят как да го спрат и за капак 2-мата (лека им пръст) по абсурден начин застават на пътя. Ми той и да искаше да спре, пак щеше да ги убие. Съболезнования на близките им.

56

Анонимен

преди 1 година

Току-що гледах клипче от катастрофата. Патрулката спира посредата на пътя перпендикулярно на автобуса. Предполагам, че някой е наредил на полицаите да го направят. Ако е така, този някой е не по-малко виновен за станалото. Като ще спираш автобус с барикада не се праща лека кола или ако ще пращаш такава, поне им казваш да я оставят и да излязат от нея. Щом този са го преследвали толкова много време, кой и защо реши, че ще спре, само защото на пътя му е застанала полицейска кола?

55

Анонимен

преди 1 година

О, мили Боже, да ме прощавате, но това което се вижда на клипа е направо за награда Дарвин, бе хора! Автобусът и да иска, няма как да спре. Полицайчетата са се самоубили доброволно в случая. Светла и памет на двамата, и сила на близките в тази ужасна загуба.... Защо просто не са оставили патрулката на пътя да препречи пътя, а те да стоят настрани, ужас...

54

Урумов

преди 1 година

В белите държави се следи с хеликоптер подобен автобус и се третира като отвлечен от терористи прави се барикада на степени:шипове ,бидони с вода и бетонени блокчета в извън населено място.Единствено баретите пипат полицаите само следят и докладват.Пълна ревизия на полицията!

53

Анонимен

преди 1 година

Видеото показва, че полицаите направиха много груба грешка заставайки в средата на платното. Не мога да разбера как не са преценили, че автобус, който е преследван още от Малко Търново е каран от изключително опасен индивид. Тая полиция няма ли шипове

52

gogo

преди 1 година

До АнонименИ от към Румъния трябва,не само към Турция и Гърция, но онези влизат у нас с автобуси и са настанени в 5 звездни хотели

51

Казино

преди 1 година

Киро искаше от Рашков да уволни над 30% от състава на полицията (дминистрация уж).Уволниха охранителни полицаи,закриха спец. звената и закриха районни управления в малките градчета.Администрацията са все връзкари (рода на политици и шефове) и си остана,а в столицата даже се увеличи.Това е подривно действие вредно за реда и закона в малките селища .Без ред и закон няма държава и цивилизация няма и култура. Има е те това .Автобус с нелегални *** държавата мачкайки хора чак до центъра на Бургас

50

ил Рапоне

преди 1 година

Остава и основният въпрос, Демерджиев, тлъст празнословец, оставка, кога.