236

не на руските селяни

преди 1 година

Селяните от Русия искат да всеят паника и смърт в малките държави и да ни направят роби по света. Не трябва да се позволява на тази *** селска да ни въвлича във война.

235

АПОКАЛИПСИСЪТ

преди 1 година

УЧУДВАМ СЕ, ЧЕ ДЕМОКРАТИЧНОТО ОБЩЕСТВО НА ЕВРОПА, САЩ И НАТО ПОЗВОЛЯВА НА ПЕТОКЛАСНАТА ВОЕННА СИЛА РУСИЯ ДА ГО ИЗНУДВА С НЯКАКЪВ СИ ГАЗ !!! Я ГИ УДАРЕТЕ С ЦЯЛАТА МОЩ НА STRONG RESOLVE ДА ИМ ИЗПАДАТ ЗЪБИТЕ !!! ЮРУШ, НАПРЕД !!!

234

чичо

преди 1 година

То много наивници имало.Русия ще продължи тази война" докато ония дето я предизвикаха не разберат,че не магат да пренебрегват страна като Русия.За ония които пишат руски фашисти,ами бъркате-украински са.Около 1929год. Бандера създава,като Хитлер,нац.социализма в Украйна.Факт,Сталин бие Хитлер за 4год.,а с бандеровците воюва повече от 6год.,а така и не довършва там нещата.Та нацизма в Украйна си има дълбоки корени,а знаем какво преживяха руснаците от такива нацисти през ВСВ.

233

Дедо

преди 1 година

войната още не почнала ...

232

Solar Power

преди 1 година

САЩ се държат по същия начин както Англия и Франция по време на 1939-та с Хитлер. Все се надяваха ,че ще си седне на мястото... но уви ! Фашагите никога не си сядат на дупенцето и са алчни. Разбраха го и Англия и Франция но късно ! Милиони умряха ! Време е Украйна да получи ПВО и да спре рускяи теорор с ракети. След това е време да получи още поне 16 химарса и фашагите да си се прибират в бърлогата :)

231

Solar Power

преди 1 година

До баце: Кой ще загуби баце ? :) Кой загуби ПСВ и ВСВ без помощ от САЩ ? Ти защо си мислиш,че цените на газ и петрол не устройват САЩ също :) ? Ти поглеждал ли си кой произвежда най-много петрол и газ в света ? Поглеждал ли си кой изнася най-много газ в света ? Поглеждал ли си бюджета на САЩ и този на русия ? Видя ли сега ,че САЩ дават хомеопатична помощ на Украйна ! Ако искаха да ги размажат досега щеше да е факт !

230

Solar Power

преди 1 година

До любопитко: Русия се бие срещу хомеопатична помощ от 16 химарса с ограничен обсег на ракетите и десетки хиляди украинци които искат СВОБОДА ! Ако Украйна имаха 160 химарса с рейндж от 500км изобщо нямаше да има война, нямаше да умират деца и жени. Нямаше руските фашаги да събарят жалки панелки. Щяха да си стоят в мордор там където им е мястото. Имат си и без това достатъчно голяма страна :)

229

Solar Power

преди 1 година

Боби да каже :) Е винаги може да се стреля по някоя база а всъщност да се уцели влак с деца и жени. Това си могат руските фашаги ....

228

любопитко

преди 1 година

До АнонименКоментарът ти е абсолютно неадекватен! Опитваш се да твърдиш, че руската армия е изненадана от упоритостта и самоотвержеността на украинските бойци? Та руската армия непрекъснато воюва още от средата на 90-те години на м.в. Какво, според теб, трябваше да се случи с руската армия, нахлувайки в такава огромна за европейските мащаби страна, каквато е Украйна? И като територия, и като население? Що за арогантност и високомерие? Да, през 2014 година Украйна на практика нямаше армия.

227

любопитко

преди 1 година

До Анонимен И как стана така, че "в момента Русия се бие срещу оръжията на цялото НАТО"? Русия, командуването на нейните ВС, не знаеха ли, че дори да ги нямаше кражбите в тяхната прехвалена армия, резултатът щеше пак да е същият, защото няма как Русия да превъзхожда, дори и наравно да е с военно-икономическата мощ на страните, даващи половината от световното производство, технологиите, науката?...Що за арогантност и високомерие, неподплатени с нищо, демонстрира тази Русия пред целият свят?!?!

226

Анонимен

преди 1 година

Кавото и да говорят някои, в момента Русия се бие срещу оръжията на цялото НАТО. Дори в Афганистан талибаните бяха подкрепяни от по-малко страни. Та в този ред на мисли Русия показва, че може да води дори настъпателни операции срещу 3 пъти по-многобройна армия отколкото е руския контингент, която е въоръжавана с многогомилиардна помощ от десетки държави, и то в условията на безпрецедентни санкции. Определено за момента имиджа на Русия остава като военна сила, въпреки проблемите които все пак има

225

Анонимен

преди 1 година

И колко от тях са били на поточна линия - хранилка... Фащ са нападали само къде къде по слаби и малки нации,а укропа за това се е родил и от 8 години се подготвя нон стоп

224

Анонимен

преди 1 година

Хаха фащ колко големи и милитаризирани държави са нападали, и колко от тях са си ползвали собствените хора за заложници? А и дори да вземат бързо украйна, с 4-5 милиона укропа винаги ще си е потенциален проблем, само чистка на укронацитата може на този етап да спаси каквато и да е надежда за свободна и независима украйна. А дотогава ще *** за чичо сам докато гъбят държавата си метър по метър...

223

баце

преди 1 година

Въпроса е кой търпи по големи загуби и страда повече от конфликта в украйна - Русия или Европа, барабар с америка и скапаните англичани. На Путин му е изгодно да продължи конфликта дълго време, щото омаломощава икономически цяла европа. Що играете по свирката на Путин - този знае какво прави и кой ще загуби повече от конфликта в украйна.

222

Кон

преди 1 година

НАТО няма начин да се намеси, защото Украйна не е член и никога не е била. Украйна не може да стане член на НАТО, защото има военен конфликт и териториални претенции с Русия, която и е съседна държава. *** Путин и Зеленски избиват гражданите си за лични облаги, което е в интерес на държави извън Европа. Обаче на европейците по мазохистичен начин им харесва да плащат за лудостта на тези двамата, като търпят *** политици да ги тормозят с газ и прочее.

221

Христо Христов

преди 1 година

Украйна не постигна резултатите, които САЩ очакваха от нея. САЩ търсят повод да включат "НАТО отркрито да воюва в Украйна" (изказване на украински министър). Затова САЩ съветват украинците да бомбят АЕЦ-а.

220

Христо Христов

преди 1 година

Старото отъжие на САЩ не върши тработа. САЩ вече вземат оръжие от действащата си армия да го дават на Украйна.

219

Зозо

преди 1 година

Ххаахаааа, имаше снимка на реклама за набиране на доброволци в Блатная. Пише: "Севодня наркоман, завтра патриот" :))))))))))))))))))) До там го докараха крепостните. Свършиха бурятите и чеченците.

218

Сата НАТО

преди 1 година

Между другото и тоталният разгром на Просията не е решение - Китай ще заграби Сибир. Просто Путин трябва да разбере, че правилната посока да си избива комплексите, е на Изток.

217

Сата НАТО

преди 1 година

НАТО може да вкара авиация в Украйна и да измете руските войски за една седмица, никакви ядрени удари няма да има - нито тактически, нито стратегически. Но не е това решението. Ако войната свърши толкова бързо, това ще е спасение и оправдание за руснаците. След 6 месеца или година ще съберат сили и ще се нахвърлят отново. Играта е да се проточи конфликта и да бъдат обезкървени дотолкова, че в следващите 10-15 години да не могат да вдигнат глава.