66

F-off

преди 2 години

Продажни ***!!!Остава да си татуирате Gazprom Forever на задниците и да ги връткате русофилистично еротично, тъкмо по вашите рашистки стандарти!!!

65

До вигенин

преди 2 години

Абе *** що не го направихте това когато Корни беше при продажните пидери,сега приди избори ви доде в празните тикви.Ей ще сте последни на тия избори.

64

Анонимен

преди 2 години

Това, което трябва да уточним, е как се реализират плащанията към "Газпром", поясни Вигенин. --------- можем да те изпратим да плащаш в натура на чеченците :)

63

Анонимен

преди 2 години

Газпром е надежден доставчик. Турция и Украйна плащат на Газпром както е договорено и получават. ЕС каза 10000 пъти, че не ще руска газ, не плаща на Газпром, не си ремонтира тръбиге и затова няма газ.

62

Анонимен

преди 2 години

за съжаление - Газпром не може да гарантира нищо. Ако не целуваш Путин където трябва-имаш едно нищо.И понеже у нас има много хора които получават заплати от там, парламента наложи вето за разработването на шистовите находища на газ.Пък САЩ понеже са прости-станаха най-големия производител на нефт в света и втори по добив на природен газ.А представете Русия с такива природни ресурси и едно всъщност малко население-140 млн./по-малко от Германия и Великобритания взети заедно/ къде щеше да е сега ,

61

Справедливост

преди 2 години

Някой пише, че само 2,3 процента са на газ. А парното в София с какво работи, а другите ТЕЦове в страната. Да не говорим , че цената на парното в София изобщо не е реална. При 300 процента завишена цена на газа, цената на парното не се е вдигнала и със 100 процента. А се знае, че 70 процента от разходите на ТЕЦ София са за газ. А като сложим и увеличените разходи за ток, заплати, консумативи нещо сметките не излизат.

60

Справедливост

преди 2 години

Комунистите станаха по големи лъжци и от Киро. Нямало хаос с доставките на газ и те не били съгласни със спирането на доставките и предупреждавали. Интересно кого? Нали вие бяхте във властта и защо не направихте нищо. Едно е да говориш, друго да действаш. Вас ви интересуваха само далаверите с оръжието и горите. И там далавери. Миналата есен тон дърва нарязани и нацепени бяха 195 лева, началото на годината 230лв.и след като се намесихте сега са по 280 лв. тона. Голяма "полза" от вашата намеса.

59

Анонимен

преди 2 години

Дрън,дрън,нигерийски принц е предлагал по договор без ограничения за дълъг срок на по- ниски цени от директния Газпром дори да му е бил посредник както обикновено може да се случи понеже принцовете с туй се занимават понеже са още принцове и се обучават как да въртят търговията с високодоходни продукти с дългосрочна широка употреба за използване в различните сектори на стопанството и икономиката в някои други географски освен тяхната.

58

Калеко Алеко

преди 2 години

Едно си червените джихадисти от Бузлуджа знаят, едно си баят ... тези престъпни антибългарски елементи, чиито наследници и отрочета са в Щатите и Западна Европа но искат да ни водят путинова РАША тука, не спират с пропутинските си напъни ... електората им състоящ се от зомбита витаещи във времената на Тошовия СОЦ и "Нерушимата българосъвеЦка дружба", продължава да подхранва старческата си деменция с обещанията на акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" за "светло комунистическо бъдеще" ... !!!

57

Док

преди 2 години

Газ, та газ. Брей, 2-3% от домакинствата са на газ. С тая цена в момента на ток излиза 2(два) пъти по-евтино от газа. И аз се отоплявах 5 години на газ, ама тая есен стягам електрическото котле.

56

ссс

преди 2 години

До До 42, не обиждай... И аз да не те обидя, обаче си прибрахте четворният размер на инфлацията и още искате.

55

7777

преди 2 години

Кристиянчо вие два пъти едно и също нещо не казвате. Като не ставате и за 9-ти коридор, що се бутате в 1-ви? Който разбира от плуване знае за какво говоря. Ербапи бяхте, барабар с лелята дето е начело на вашата партия. Ако аз си управлявам моя бизнес така, да съм фалирал. Негатива си е само за мен. От вашите некомпетентност страда цялото общество. Дали си заслужава да ви плащаме? Май не, Криянчо!

54

Пенсилвания

преди 2 години

Вигенин,ти колко си мръсееен маймун!Със Корни двамката ще лапате проценти

53

Българин

преди 2 години

Газпром не гарантира НИЩО!!! Разбрахме го!!! Тъй че...БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГАЗПРОМ!!!

52

Ехоооо

преди 2 години

Алоууууу другарееее не бъркайте зависимостта със сигурността!!!

51

Моллов

преди 2 години

Още едно руско отроче - тия без Русия не могат и на тоалетна да отидат ! Пфу ! Долна работа !!!

50

До 42, не обиждай

преди 2 години

И аз и всички трезвомислещи пенсионери ненавиждаме комунистите. Ще го разберете на 02.10.

49

!

преди 2 години

Сигурност? Шегувате се нали? Тази дума и Русия не са съвместими в едно изречение!

48

Лицемери

преди 2 години

Защо не питам бай Орбан, в момента Унгария плаща най-скъпата газ в Европа.А относно сигурността--тя е само в плащането на комисионните...

47

Спиро

преди 2 години

Тия какво реват в един глас всички,ще останем на тъмно , какво значи на тъмно ,в България токът се произвежда от газ ли ? не мога да разбера ТЕЦ вете и АЕЦ-а и те ли са на газ ? Да ,който ползва газ в момента ще му се види нагорно ама ,чак пък апокалипсис да го изкарват *** пропагандата.