86

la rochel

преди 15 години

Bravo be, banda nevezhi danukoplatci,ot koito si vzimate zaplatite! Spriamo edin lekar puk naprimer vie ste oshte po-nevezhi.Ili da si napravite chastni instituti?Aide pokazhete se, ne se kriite i vie obiasnete umnici, ne politicite

85

Иванов

преди 15 години

Прекалено много се вживявате и си въобразявате. За случай като Чернобил не може да се говори въобще. Котев съществува и едва ли има човек в Централата, който не е чувал за него, но колкото е известен с акъла си, толкова и със желанието си за внимание. По въпроса защо никой от Козлодуй не е влязъл и написал нещо - Надали на някой му се седи да обяснява на банда невежи в тази сфера как се внася горивото, под каква форма, през какви проверки минава, как се изразходва, какъв лиценз има фирмата вносител и пр. На всеки служител с натрупан стаж в тая Централа му е пределно ясно, че компромиси с това не могат да се правятл Никой не се вайка и не казва "Евала, Котев, довре че беше ти". Не мислете винаги най-лошото и не вярвайте на всяка клюка, водеща до скандал. Спете спокойно!

84

84

преди 15 години

Да, има такъв човек но на мен непонятно ми е как човек може да си заложи ГЛАВАТА В ТОРБАТА защото 100% ще бъде кръцната.ХОРА по някой път е добре да се претиснявате но започвате да изпадате в истерия.Неправете от мухата слон

83

Gana

преди 15 години

Как пък никой от АЕЦ "Козлодуй" не влезе във форума?! Да каже:"Да, има такъв човек, наподобява образа на екрана, може /не може/ да му се вярва". Това се чудя. Спят ли козлодуйци или ги е страх?

82

Баба Яга

преди 15 години

Ако тук няма измама , искам да ми обесните от каде са парите на сичките мутро политици !? Тея крадът и с Г*ЗЪ си !!!! Крадат *** крадат от всякаде... по всички възможни начини....Това сега било "манупулация" , отвличане на вниманието..!? от кое бе !? от тва че застроиха цялото черноморие..!? че напълкаха София със згради , и няма място за улици !? Обеснете господа разбиратели !?

81

???

преди 15 години

В историята има странни не съответствия: - @дир.бг - адрес на електронна поща в България. Защо? - липса на имена на фирми и точни технически показатели - четене от екрана навеждащо на мисълта за режисирано ...

80

костов

преди 15 години

ето от каде са парите за хотелите яхтите и цялата мръсутия във тази курумпирана даржава./става вапрос за милиони можеби и милярди евро/алоо президента колко заработи от тази далавера и останалите гувнари./смучат даржавата отвсякаде ей какъв народ

79

костов

преди 15 години

ето от каде са парите за хотелите яхтите и чялата мръсутия във тази курумпирана даржава./става вапрос за милиони можеби и милярди евро/алоо президента колко заработи от тази далавера и останалите гувнари./смучат даржавата отвсякаде ей какъв народ

78

L

преди 15 години

na taq snimka boris vel4ev e mnoo ubav be ... cu cu cu vse edno e izpil kilo i kan4e doma6arka :Pina4e evala na pi4a za smelosta

77

Владо

преди 15 години

Георги Котев е един достоен гражданин, само това мога да кажа. Жалко,че малко хора са като него...

76

преди 15 години

И тебе никои не те спира да пиеш йод, не виждам защо някой трябва да ти го дава - има го във всяка аптека ... освен ако не са го изкупили вече другите ненормалници.

75

bravo

преди 15 години

bravo za smelostta, g-n Kotev!

74

гражданин

преди 15 години

Отклоненията в горивния процес бяха потвърдени в петък от изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов и от председателя на Агенцията за ядрено регулиране Сергей Цочев пред БНР. Плащаме стотици милиона на година за ядрено гориво, а получаваме ядрено гориво което произвежда с 8% по-малко електричество. Разликата е десетки милиона. Дори само това, което вече е потвърдени е достатъчно да се заведе дело за корупция.

73

Tyler Durdon

преди 15 години

Физикът се опитва да ви каже, че плащаме за бензин А98, а ни докарват и използваме А92. Така май е по-ясно, ако се обясни в бензино-октанови термини. Колкото до радиацията - много по-големи дози получавате от радона и дъщерните му продукти, детекторите в противопожарните датчици над главите ви и храната, отколкото от всички атомни централи по света. Много по-опасни и нездравословни са други неща, а не радиацията. Защо си мислите, че след като в кремвиршите няма месо, а ***, не може да има и опасни ***? Има ли смисъл да се пазиш от радиацията и да станеш параноик, а да си вредиш много повече говорейки с часове по ГСМ-а? Какъв е смисълът да спреш АЕЦ, а да се тровиш много повече от ТЕЦ?

72

пина

преди 15 години

Какво като чете - ами написал си го е човека, на прима виста нали се сещате колко дълго щеше да е това,което иска да каже човека.А ние да продължаваме да си трайкаме.Защо ли в някои висши държавни структури, като напр,Висш Съдебен Съвет им дават да пият йод????А........просто така !!!! Нека продължаваме по същия начин както до сега.Така се прави уважаеми сънародници - показахме им на нашите управници, че всичко можем да понесем.

71

bobo

преди 15 години

в БГ не се прави така...трябва първо да стане белята после...се правят анализи, кръгли маси, форуми и тн...естествено виновни не се намират...:)

70

ovcho

преди 15 години

Как да Ви се доверим. Въпреки Вашата предполагаема добронамероност, показателна остава вашата незапознатост - "А всяко рециклирано нещо излиза доста по скъпо от новото - особено с неща като радиактивни материали!" - това е невярно.

69

ovcho

преди 15 години

Явно Вие разбирате тези понятия. Похвално е и не мога да не уважавам уменията Ви и Вас като техен носител. Но ние, като стадото изграждащо пълнежът на тази нация, говорим не от позицията на разбиращи и компетентни, а от позицията на хора, които съзнават безхаберността на всички отговорни лица и органи и не без основание сме хора изпаднали в страх, страх поради безсилието си и липсата на упора в този материален свят. Човешко е да се страхуваме за живота и здравето на нас, децата ни и приятелите ни. Най-малкото имаме правото да търсим сметка за злоупотребите с пари изкарани от нас, нашите бащи и близки с цената на бедността ни и трудът на изнурените ни ръце, който ни се налага да вършим независимо от нашата ядрена некомпетентност. А и нима е абсурдно желанието ни да дишаме чист въздух и да живеем нормален живот, без страх от нещо толкова плашещо като радиация и прочие. Имаме право да се съпротивим срещу това, което ни погубва, а лъжите и слуховте - прикриване на мръсни ризи под бунище от страх и паника - са част от това. Не е ли показателен самият факт, че на мен - редови беден гражданин на тази умираща държава - ми се налага да се срещам с тези сожни понятия, които не са в моята област на компетентност. Налага ми се да търся смисъла и истината зад научни факти, защото няма кой да застане на моя страна от компетентните. Всичко е опряло на малкото сили на собствените ни плещи - сами се здравеопазваме, сами се пазим от радиация, сами се пазим от престъпност, а отгоре ни се дава само още и още тежаст ... Как да мълчим, след като нямаме сили да се изправим и действаме, още имаме сили поне да циврим и да си кътаме главата като щрауси. Не сме за подигравки и обиди, а за оплакване сме.

68

преди 15 години

Ако не е поредният опит на Гамизов и компания за поредната медиумна медийна изява, нещата стоят така: рециклирането на урана е нещо, което в Русия едва ли го практикуват при толкова други възможности! А всяко рециклирано нещо излиза доста по скъпо от новото - особено с неща като радиактивни материали! По скоро бих повярвал, че материала изначално си е некачествен и са го пробутали за да се отърват от него! така или иначе след изтичане на горивната кампания братушките пак ще си го приберат!

67

Nat

преди 15 години

Iska se mnogo smelost i kuraz za da izleze na bial sviat takova ne6to! A kolkoto do glupavite zabelezki,4e e bilo napisano,4ovek si pi6e,za da e siguren,4e e to4en v tova,koeto govori i za da ne zabravi ne6to vazno.Dano niakoi napravi ne6to po vaprosa v koeto se samniavam,za6toto korupciata v Bulgaria e zestoka i stava vapros za mnogo pari.Taia darzava niama da se opravi v blizkite 100 godini,4e i pove4e...